Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από PANIC »

Nash έγραψε:
PANIC έγραψε:
john323 έγραψε:
δεα (εδ) σχ. Αλ έγραψε:Μαγκες στειλανε αξιωματικους και αρχυφυλακες για εκπαιδευτες πανω στη σχολη...
Ακόμα δεν βγήκε η προκήρυξη και στείλανε άτομα; Περίεργο μου φαίνεται...
Προετοιμαζουν το εδαφος απο οτι φαινεται αν ειναι να βγει στο κοντινο διαστημα. Αλλιως δεν εξηγηται διαφορετικα.
Όσο και να θέλω να το δω θετικά δεν δικαιολογείτε να στείλουν από τώρα άτομα στη σχολή. Ο λόγος είναι ότι από τη στιγμή που θα βγει η προκήρυξη μέχρι να μπούμε θέλει το λιγότερο ένα μήνα, τι θα κάνουν εκεί τόσο καιρό;

Ισως χρειαστει να τους ενηνερωσουν για καποια πραγματα εκτος και αν τους θελουν και για καποιο διαφορετικο λογο που κανεις μας φανταζομαι δεν μπορει να ξερει σιγουρα..
Άβαταρ μέλους
DAV01
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από DAV01 »

PANIC έγραψε:
john323 έγραψε:
δεα (εδ) σχ. Αλ έγραψε:Μαγκες στειλανε αξιωματικους και αρχυφυλακες για εκπαιδευτες πανω στη σχολη...
Ακόμα δεν βγήκε η προκήρυξη και στείλανε άτομα; Περίεργο μου φαίνεται...
Προετοιμαζουν το εδαφος απο οτι φαινεται αν ειναι να βγει στο κοντινο διαστημα. Αλλιως δεν εξηγηται διαφορετικα.

απλα Μια Υππθεση Κανω. Για Να Γινουν Κιαυτοι Εκπαιδευτες Δε Θα Πρεπει Καποιος Να Τους Δειξει Καποια Πραγματα Εκει; Τι Δλδ Θα Πανε Απτο Πουθενα Και Θα Γινουν Απευθυειας Εκπαιδευτες; Τ Να Πω, Δε Ξερω!

317 κεαπ

Δημοσίευση από 317 κεαπ »

Αυριο πρωι καποιοι θα σταματησουν τα πολλα λογια και αλλοι θα δικαιωθουν για την υπομονη τους... Προσοχη στις αιτησεις φιλοι μου... :) :) καλη επυτηχια σε ολους... Πηγη απο αρχηγο ελλας
keke apa
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από keke apa »

DAV01 έγραψε:απλα Μια Υππθεση Κανω. Για Να Γινουν Κιαυτοι Εκπαιδευτες Δε Θα Πρεπει Καποιος Να Τους Δειξει Καποια Πραγματα Εκει; Τι Δλδ Θα Πανε Απτο Πουθενα Και Θα Γινουν Απευθυειας Εκπαιδευτες; Τ Να Πω, Δε Ξερω!

αυτο ισως θελουν να ετοιμασουν νεους εκπαιδευτες αλλα μην ξεχναμε και να προετοιμασουν τη σχολη φυσικα αφου ηταν για αλλη χρηση πριν.
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Η σχολή απλά επαναλειτουργεί και γίνονται διαδικαδίες, κανείς δεν πηγαίνει για εκπαιδευτής, ψάξτε πρώτα ενημερωθέιτε και μην τα συνδυάζεται όλα με προκήρυξη.
john323
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από john323 »

Η λογική διαδικασία είναι ως εξής: Πρώτα βγαίνει η προκήρυξη και μετά δηλώνουν ενδιαφέρον όσοι θέλουν να πάνε για εκπαιδευτές. Έτσι υποθέτω δλδ...
317!
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από 317! »

γνωρίζει κάποιος έστω και στο περιπου, ποσο κοστίζει στο κράτος μια προκύρηξη; να δούμε αν όντως ειναι τοσο αβάσταχτο το ποσο και γι'αυτο μας εχουν στο περιμενε η αν τελικα απλώς παίζουν με τον πόνο μας
Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από cop29 »

317 κεαπ έγραψε:Αυριο πρωι καποιοι θα σταματησουν τα πολλα λογια και αλλοι θα δικαιωθουν για την υπομονη τους... Προσοχη στις αιτησεις φιλοι μου... :) :) καλη επυτηχια σε ολους... Πηγη απο αρχηγο ελλας

μαλιστα...

cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

DAV01 έγραψε:Ρε Σειρες πιστεψτε το οτι θα πανε ολα καλα, οσο κιαν αγχωνομαστε Και Στην Προκ. Του 2011 Τα Παιδια Σαν Και Μας Κανανε Και Τελικα Δικαιωθηκαν! Θετικη Σκεψη!
Το 2011είχε συμφωνηθεί το κονδύλι να μην μπει στον προΰπολογισμό του συγκεκριμένου έτος αλλά στο 2012 φια αυτό είχε πάρει και τόσα άτομα , πλέον αυτά δεν γίνονται με + 2 μνημόνια.

keke apa
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από keke apa »

317 κεαπ έγραψε:Αυριο πρωι καποιοι θα σταματησουν τα πολλα λογια και αλλοι θα δικαιωθουν για την υπομονη τους... Προσοχη στις αιτησεις φιλοι μου... :) :) καλη επυτηχια σε ολους... Πηγη απο αρχηγο ελλας

ο αρχηγος ελλας αρα ελλαδος και οχι ελ. Ας ξερει τα παντα, οποτε σε πιστευω!
Άβαταρ μέλους
Z'MAK_304
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Z'MAK_304 »

DAV01 έγραψε:Αν δε βγει η προκυρηξη μεχρι τελος Νοεμβριου, τοτε παει να πει οτι και ο Διοικ. Της σχολης μας δουλευε!

Παιδιά μη τρελαθούμε... Έχω δει 50 φορές αυτό το μήνυμα... Ο διοικητής και ο διοικητής. Τι φταίει αυτός; Ελληνικά ξέρετε; Ή ακούτε ότι θέλετε-σας συμφέρει; Ο άνθρωπος είπε:«ευελπιστούμε ότι θα έρθουν για εκπαίδευση περίπου 500 φρουροί όπως ακούγεται, όμως αναμένουμε την έκδοση των οριστικών αποφάσεων» δηλαδή; "ευελπιστεί" (όπως ευελπιστούμε και εμείς) ... "όπως ακούγεται" (όπως ακούμε και εμείς.) ... "αναμένουμε την έκδοση των οριστικών αποφάσεων" (όπως αναμένουμε και εμείς.) δεν είπε ότι θα βγει σίγουρα κλπ κλπ κλπ όπως κάνουν όλες οι εφημερίδες τα site κλπ... Δεν είπε κάποιο καινούριο νέο ή ανεφέρθηκε σε κάποια λανθασμένη πρόοδο του θέματος... Τα ίδια λόγια θα μπορούσες να ακούσεις από εμένα από τον ΔΕΑ_2αμαλ από τον Dea_Lok από το Γιάννη τον Κώστα το Σακί κλπ και να έλεγες "χαίρω πολύ ρε m@l@k@ αυτό το ξέρω και εγώ. Κάνα άλλο νέο; " απλά τώρα το ακούς από τον διοικητή τις σχολής και ξαφνικά αν δε βγει η προκήρυξη θα σου φταίει αυτός.

Άβαταρ μέλους
DAV01
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από DAV01 »

Z'MAK_304 έγραψε:
DAV01 έγραψε:Αν δε βγει η προκυρηξη μεχρι τελος Νοεμβριου, τοτε παει να πει οτι και ο Διοικ. Της σχολης μας δουλευε!

Παιδιά μη τρελαθούμε... Έχω δει 50 φορές αυτό το μήνυμα... Ο διοικητής και ο διοικητής. Τι φταίει αυτός; Ελληνικά ξέρετε; Ή ακούτε ότι θέλετε-σας συμφέρει; Ο άνθρωπος είπε:«ευελπιστούμε ότι θα έρθουν για εκπαίδευση περίπου 500 φρουροί όπως ακούγεται, όμως αναμένουμε την έκδοση των οριστικών αποφάσεων» δηλαδή; "ευελπιστεί" (όπως ευελπιστούμε και εμείς) ... "όπως ακούγεται" (όπως ακούμε και εμείς.) ... "αναμένουμε την έκδοση των οριστικών αποφάσεων" (όπως αναμένουμε και εμείς.) δεν είπε ότι θα βγει σίγουρα κλπ κλπ κλπ όπως κάνουν όλες οι εφημερίδες τα site κλπ... Δεν είπε κάποιο καινούριο νέο ή ανεφέρθηκε σε κάποια λανθασμένη πρόοδο του θέματος... Τα ίδια λόγια θα μπορούσες να ακούσεις από εμένα από τον ΔΕΑ_2αμαλ από τον Dea_Lok από το Γιάννη τον Κώστα το Σακί κλπ και να έλεγες "χαίρω πολύ ρε m@l@k@ αυτό το ξέρω και εγώ. Κάνα άλλο νέο; " απλά τώρα το ακούς από τον διοικητή τις σχολής και ξαφνικά αν δε βγει η προκήρυξη θα σου φταίει αυτός.

αν Ειναι Να Ευελπιστει Να Μη Το Λεει Καθολου Φιλε Μοε, Ετσι Ωστε Να Μη Ξεσηκωνει Τοσο Κοομο. Απλο!

Άβαταρ μέλους
Dea_idea
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Dea_idea »

Z'MAK_304 έγραψε:

Να ζησεις χρυσοστομε...

Άβαταρ μέλους
Dea_idea
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Dea_idea »

κεντ γουειτ αν ειναι ετσι οπως τα λες...

Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από Dea_Lok »

χαχαχα ούτε να κοροιδέψετε σε ένα φορουμ δε μπορείτε.Εικόνα
Θελω και μπορώ !
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες