Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 28
Κατσε. Μπορει και μην ειναι αληθεια... Τοσα εχουμε ακουσει. Μην σε πιανει πανικος.
για να δουμε... Μακαρι να ξερουμε αυριο... Να τελειωνει και το αγχος μας!basilis.lok έγραψε:κριμα για λιγα δεκατα να μεινω απο εξω!sta8hsss έγραψε:η αληθεια ειναι οτι κι εγω καπου εκει εμαθα... Τωρα τι να σου πω! Αυριο μαλλον θα ξερουμε... Παντως εκει θα παιξει!basilis.lok έγραψε:sta8hsss έγραψε:κανε υπομονη να δουμε αν εχει δικιο... Καπου τα εμαθε ετσι κι αλλιως ετοιμα ειναι...basilis.lok έγραψε:Καποιος στο φασεμπουκ μου ειπε οτι στην Β ειναι σιγουρα 2763 η βαση! Που σκατα τα μαθενουνε ρε!
εσυ το πυστευεις σταθη; Εγω πυστευω πως δεν εχουν διερευση τα αποτελεσματα!
ε ναι αν δε δουμε δε πιστευουμε ολα ειναι πληροφοριες... Το μονο που μενει ειναι να δουμε ποιος ηταν σωστος στις ενημερωσεις!ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Κατσε. Μπορει και μην ειναι αληθεια... Τοσα εχουμε ακουσει. Μην σε πιανει πανικος.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 44
με πιανει φιλε μου γιατι εκανα πολλες θυσιες για να φτασω στα 2740 και ειναι κριμα! Μακαρι να ειναι φημες!ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Κατσε. Μπορει και μην ειναι αληθεια... Τοσα εχουμε ακουσει. Μην σε πιανει πανικος.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Δεν θα βγουνε, ουτε αυριο. Θα δεις...
ολοι λιγο πολυ καναμε καποιες θυσιες... Δεν εχεις αδικο! Αντε να δουμε!basilis.lok έγραψε:με πιανει φιλε μου γιατι εκανα πολλες θυσιες για να φτασω στα 2740 και ειναι κριμα! Μακαρι να ειναι φημες!ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Κατσε. Μπορει και μην ειναι αληθεια... Τοσα εχουμε ακουσει. Μην σε πιανει πανικος.
-
- Αντισυνταγματάρχης
σε νιωθω φιλε μου, νασαι σιγουρος γιαυτο. Αλλα μην πιστευεις τιποτα. Τοσα ακουμε καθε μερα και στο φιναλε, εμεις γιατι δεν μαθαμε τιποτα. Εχεις μορια κανε υπομονη.basilis.lok έγραψε:με πιανει φιλε μου γιατι εκανα πολλες θυσιες για να φτασω στα 2740 και ειναι κριμα! Μακαρι να ειναι φημες!ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Κατσε. Μπορει και μην ειναι αληθεια... Τοσα εχουμε ακουσει. Μην σε πιανει πανικος.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 44
Περσι δεν ειχα λεφτα να βγαλω τα διπλοματα! Αν τα ειχα βγαλει θα ημουν 60 θεση! Δεν τα καταφερα ομωσ! Τωρα που τα εβγαλα πηρε μονο 100 ατομα!
και τι το λες αυτο για να ησυχασει! Που το ξερεις οτι δεν θα βγουν αυριο?ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Δεν θα βγουνε, ουτε αυριο. Θα δεις...
-
- Αντισυνταγματάρχης
εγω πιστευω οτι ολοι πετανε 1α μα. Κια κι αν πεσουν μεσα, καταλαθος, θα πουνε εγω σας ταλεγα.sta8hsss έγραψε:ε ναι αν δε δουμε δε πιστευουμε ολα ειναι πληροφοριες... Το μονο που μενει ειναι να δουμε ποιος ηταν σωστος στις ενημερωσεις!ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Κατσε. Μπορει και μην ειναι αληθεια... Τοσα εχουμε ακουσει. Μην σε πιανει πανικος.
και ποσο χρονων εισαι;basilis.lok έγραψε:Περσι δεν ειχα λεφτα να βγαλω τα διπλοματα! Αν τα ειχα βγαλει θα ημουν 60 θεση! Δεν τα καταφερα ομωσ! Τωρα που τα εβγαλα πηρε μονο 100 ατομα!
-
- Αντισυνταγματάρχης
Αυτο φιλαρακο μου δεν μπορω να στο πω... Αλλα θα δεις. Εχει ψωμι ακομα.sta8hsss έγραψε:και τι το λες αυτο για να ησυχασει! Που το ξερεις οτι δεν θα βγουν αυριο;ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Δεν θα βγουνε, ουτε αυριο. Θα δεις...
ααα... Για να δουμε! Και αν βγουν αυριο θα μας πεις που το εμαθες αυτο?ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Αυτο φιλαρακο μου δεν μπορω να στο πω... Αλλα θα δεις. Εχει ψωμι ακομα.sta8hsss έγραψε:και τι το λες αυτο για να ησυχασει! Που το ξερεις οτι δεν θα βγουν αυριο;ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Δεν θα βγουνε, ουτε αυριο. Θα δεις...
-
- Αντισυνταγματάρχης
εγω πιστευω πως θασαι μεσα. Προς το τελος ισως αλλα θασαι μεσα.basilis.lok έγραψε: Περσι δεν ειχα λεφτα να βγαλω τα διπλοματα! Αν τα ειχα βγαλει θα ημουν 60 θεση! Δεν τα καταφερα ομωσ! Τωρα που τα εβγαλα πηρε μονο 100 ατομα!
-
- Αντισυνταγματάρχης
δεν θαχει νοημα μετα. Τεσπα. Το θεμα ειναι οτι δεν θα βγουνε αυριο.sta8hsss έγραψε:ααα... Για να δουμε! Και αν βγουν αυριο θα μας πεις που το εμαθες αυτο;ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Αυτο φιλαρακο μου δεν μπορω να στο πω... Αλλα θα δεις. Εχει ψωμι ακομα.sta8hsss έγραψε:και τι το λες αυτο για να ησυχασει! Που το ξερεις οτι δεν θα βγουν αυριο;ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Δεν θα βγουνε, ουτε αυριο. Θα δεις...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες