Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 13
Τα ερωτήματα, απορίες ορισμένων ξεπερνούν κάθε όριο , ναι γνωρίζουμε αλλά δεν σας λέμε.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
Παιδιά εμένα μου βγάζει ακόμα κωδικός αίτησης τι μπορώ να κάνω ;
Για όσους έχουν απορία 830 εφοδιασμού μεταφορών Μέσα στην πρώτη 7αδα
Καλησπερα με καλεσανε για τεχνιτη αλεξίπτωτων στος ΕΔε 330 μορια... Με εβαλαν στην 1 ομαδα 29/8 Δεν περιμενα να με παρουν για αθληματα.
Λετε να ειμαι στους επιτυχόντες η επιλαχόντες;
Παιζει ρολο δηλαδη οτι ειμαι απο τους πρωτους που καλεσαν;
Kimb
- Chris B.
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 36
- Επάγγελμα: Προγραμματιστής
Δεν έχει να κάνει η ομάδα και εγώ ομάδα 1 είμαι με 327 μόρια. Νομίζω πάει γεωγραφικά και βάση ονόματος. Που σε κάλεσαν ;Kimberly έγραψε:Καλησπερα με καλεσανε για τεχνιτη αλεξίπτωτων στος ΕΔε 330 μορια... Με εβαλαν στην 1 ομαδα 29/8 Δεν περιμενα να με παρουν για αθληματα.
Η σειρά είναι τυχαία τελείως! Όσο για τα μόρια μου φαίνονται λίγα τα 330 επιτυχών καθώς ένας αν πήγε ειδικές παίρνει 100 μόρια 90 θητεία και ένα απολυτήριο λυκείου πιάνει αυτά τα μόρια που γραφεις εύκολα αλλά ποτε δε ξέρειςKimberly έγραψε:Καλησπερα με καλεσανε για τεχνιτη αλεξίπτωτων στος ΕΔε 330 μορια... Με εβαλαν στην 1 ομαδα 29/8 Δεν περιμενα να με παρουν για αθληματα.
Βαση ονοματος δεν θα μπορουσα να ειμαι απο τους πρώτους αντίθετα απο τους τελευταίους... Ευελπίδων με καλεσαν... Ωστοσο δεν ξερω αν αξιζει να παω γ αθλήματα να παω γιατρους και να μην ξερω καν σε τι θεση βρίσκομαι
Kimb
Εγραψα το πρωί για ποιο λόγο το έκαναν αυτό φέτος διάβασε το αν θέλεις είναι λίγο πιο πάνωKimberly έγραψε:Βαση ονοματος δεν θα μπορουσα να ειμαι απο τους πρώτους αντίθετα απο τους τελευταίους... Ευελπίδων με καλεσαν... Ωστοσο δεν ξερω αν αξιζει να παω γ αθλήματα να παω γιατρους και να μην ξερω καν σε τι θεση βρίσκομαι
- Chris B.
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 36
- Επάγγελμα: Προγραμματιστής
Και εγώ αυτό σκέφτομαι αν δεν ξέρεις καν που είσαι πως θα κάνεις όλη την διαδικασίαKimberly έγραψε:Βαση ονοματος δεν θα μπορουσα να ειμαι απο τους πρώτους αντίθετα απο τους τελευταίους... Ευελπίδων με καλεσαν... Ωστοσο δεν ξερω αν αξιζει να παω γ αθλήματα να παω γιατρους και να μην ξερω καν σε τι θεση βρίσκομαι
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Εφοδιασμού οδηγος στην πρώτη 7 αδα τόσο ;
Έχω την εντύπωση (με οποιαδήποτε επιφύλαξη) ότι η ομάδα στην οποία εντάσσεται ο καθένας έχει να κάνει με την ημερομηνία της αίτησής του. Δηλαδή, όσο πιο νωρίς έκανε αίτηση, τόσο πιο μικρός ο αριθμός της ομάδας.
Καλησπέρα! Πλήρωμα σκάφους μηχανικό πόσους έχουν καλέσει για ΠΚΕ ;Γνωριζει κάνεις τι σειρά έχει να δούμε πάνω κατω τι παιζει;
Δε παίζει αυτό, με συνάδελφο μου τα κάναμε ίδια μέρα είμαι 1η ομάδα και αυτός 16ηalicia έγραψε:Έχω την εντύπωση (με οποιαδήποτε επιφύλαξη) ότι η ομάδα στην οποία εντάσσεται ο καθένας έχει να κάνει με την ημερομηνία της αίτησής του. Δηλαδή, όσο πιο νωρίς έκανε αίτηση, τόσο πιο μικρός ο αριθμός της ομάδας.
Χμμμ, άρα άκυρο κι αυτό το σενάριο... Είπα κι εγώ, ανακάλυψα την Τροία 

Για πλήρωμα leo2 με 586 μόρια, είμαι καλά;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες