Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Καλημέρα! Αυτές οι 68 θέσεις στην εθνική άμυνα, τι είναι ρε παιδιά ;
Ρε μεγάλε με όλο τον σεβασμό γκουγκλαρε λίγο και δες τι είναι εδώ είναι για πανεπιστημιακή. Και γενικά πλέον στο Ίντερνετ Μπορείς να βρεις οτιδήποτε. ΚαλημέραGpap95 έγραψε:Καλημέρα! Αυτές οι 68 θέσεις στην εθνική άμυνα, τι είναι ρε παιδιά ;
Ρωτάω επειδή στο site που έστειλαν πιο πίσω, αυτές οι 68 θέσεις είναι μαζί την οππι και ήθελα αν είναι κοινή προκήρυξη με επιλογή
Gpap95 έγραψε:Ρωτάω επειδή στο site που έστειλαν πιο πίσω, αυτές οι 68 θέσεις είναι μαζί την οππι και ήθελα αν είναι κοινή προκήρυξη με επιλογή
1000 θέσεις εκεί και άλλες 68 θέσεις εκεί... Άρα 2 διαφορετικές προκηρύξεις καμία σχέση η μία με την άλλη! Οκ;
2 διαφορετικές προκηρύξεις είναι ρε φίλε που κολλάει η εθνική άμυνα με την αστυνομία δλδ κάποια πράγματα δεν χρειάζεται και πολύ για να καταλάβειςGpap95 έγραψε:Ρωτάω επειδή στο site που έστειλαν πιο πίσω, αυτές οι 68 θέσεις είναι μαζί την οππι και ήθελα αν είναι κοινή προκήρυξη με επιλογή
Καλά ρε παιδιά χαλαρώστε. Δε σας έβρισα κιόλας
https://
Αλήθεια πιστεύετε ότι αυτός ο άνθρωπος θα υποκύψει σε ο, τιδήποτε του ζητήσει η Κεραμέως για τα κριτήρια;
Καλημέρα κομμάντος
Αλήθεια πιστεύετε ότι αυτός ο άνθρωπος θα υποκύψει σε ο, τιδήποτε του ζητήσει η Κεραμέως για τα κριτήρια;

Καλημέρα κομμάντος
Άκουσε κανένας εκτός από εμένα Τετάρτη τα κριτήρια;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 194
Εγώ το μόνο που είδα είναι ότι η ποασυ πιέζει να μην υπάγεται το νέο σώμα στην Ελ. Ας
Kwstas26 έγραψε:Άκουσε κανένας εκτός από εμένα Τετάρτη τα κριτήρια;
Τετάρτη λήγει η συζήτηση για την απόφαση. Οπότε μετα περιμένουμε το ΦΕΚ. Αλλά δε νομίζω να πάει και την ίδια μέρα...
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 146
KWstas26 εσενα προχθες δε σε πηραν τηλφωνο και σου ειπαν οριο 32; Αρα εχεις ακρες τι ρωτας εμας?
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
ποτέ Η ποαση δν ειναι με τους ειδικούς φρουρούςEfedros2015 έγραψε:Εγώ το μόνο που είδα είναι ότι η ποασυ πιέζει να μην υπάγεται το νέο σώμα στην Ελ. Ας
Εχω άκρες αλλά λεω μήπως ξέρει κα κάποιος άλλος κάτι παραπάνω γιαυτο σ λεω τι άκουσα εγω
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 194
Δν ξέρω ρε φίλε γουλεα, σε ότι έχεις πει εδώ μέσα έχω συμφωνήσει, αλλά δες εδώ https://www.google.com/amp/s/www.alfavita.gr/ekpaideysi/341682_panepistimiaki-astynomia-diafonoyn-kai-oi-astynomikoi%3famp
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
σου λέω αδερφέ ποτε η ποαση δν ειναι με τους εφ θενε μόνο από πανελλήνιεςEfedros2015 έγραψε:Δν ξέρω ρε φίλε γουλεα, σε ότι έχεις πει εδώ μέσα έχω συμφωνήσει, αλλά δες εδώ https://www.google.com/amp/s/www.alfavita.gr/ekpaideysi/341682_panepistimiaki-astynomia-diafonoyn-kai-oi-astynomikoi%3famp
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης