Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Loxias89 »

Walas, Είδες που έρχεσαι στα λόγια μου; Δεν είναι μετάταξη γιατί ουσιαστικά για τον ΑΣΕΠ είναι ιδια υπηρεσία. Μεταταξη είναι όταν πας σε υπηρεσία του δημοσίου που βγήκε με άλλη προκήρυξη... Δε νομίζω να έλεγε μέσα στη προκήρυξη κάπου ότι στα κενά δε θα γίνει ανακατανομή και θα μπουνε άτομα με λιγότερα μόρια, όποτε η θέληση μου είναι σε ότι γράφει μέσα στη προκήρυξη! Αλλιως ποιος ο λόγος να έχει σειρα προτιμησης; Στο θέμα μεταθεση: Για ανακατανομή μιλάμε. Βάση επιλογών που έχει κάνει ο καθενας. Οταν με πας στην 4η επιλογή ένω εχω μόρια να πάω στην 1η με μια ανακατανομή δε νομίζω να ειναι παράνομο. Ειναι σαν να μου λες ότι θα μπορούσε μετα τα πκε να μη κάνει ανακατανομή κ να βάλει επιλαχών στα κενά, και να παει ο καθενας όπου να ναι. Θεωρώ σωστό να βάλεις αυτόν με τα λίγα μόρια εκει που πρέπει και όχι πάνω από μένα. Δεν είπαμε να βγάλει Εκ νέου 2 προκηρύξεις Αλλά ας το διορθώσουν στο τέλος. Υπάρχουν κενά που μπορεί να πατήσει δικηγόρος. Στη τσέπη του καθενός είναι από εκει και πέρα.
tsiou
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από tsiou »

15 σήμερα ο μήνας! Για να δούμε...
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 309

Δημοσίευση από Walas »

Loxias89 έγραψε:Walas, Είδες που έρχεσαι στα λόγια μου; Δεν είναι μετάταξη γιατί ουσιαστικά για τον ΑΣΕΠ είναι ιδια υπηρεσία. Μεταταξη είναι όταν πας σε υπηρεσία του δημοσίου που βγήκε με άλλη προκήρυξη... Δε νομίζω να έλεγε μέσα στη προκήρυξη κάπου ότι στα κενά δε θα γίνει ανακατανομή και θα μπουνε άτομα με λιγότερα μόρια, όποτε η θέληση μου είναι σε ότι γράφει μέσα στη προκήρυξη! Αλλιως ποιος ο λόγος να έχει σειρα προτιμησης; Στο θέμα μεταθεση: Για ανακατανομή μιλάμε. Βάση επιλογών που έχει κάνει ο καθενας. Οταν με πας στην 4η επιλογή ένω εχω μόρια να πάω στην 1η με μια ανακατανομή δε νομίζω να ειναι παράνομο. Ειναι σαν να μου λες ότι θα μπορούσε μετα τα πκε να μη κάνει ανακατανομή κ να βάλει επιλαχών στα κενά, και να παει ο καθενας όπου να ναι. Θεωρώ σωστό να βάλεις αυτόν με τα λίγα μόρια εκει που πρέπει και όχι πάνω από μένα. Δεν είπαμε να βγάλει Εκ νέου 2 προκηρύξεις Αλλά ας το διορθώσουν στο τέλος. Υπάρχουν κενά που μπορεί να πατήσει δικηγόρος. Στη τσέπη του καθενός είναι από εκει και πέρα.

Λοχία επειδή δεν έχεις καταλάβει τι γράφω. Αν προβλέπεται αυτό που λες θα γίνει. Αν όχι δεν θα γίνει. Σε όποιον δεν αρέσει υπάρχουν τα δικαστήρια για να βρει το δίκιο του. Τα υπόλοιπα είναι συναισθηματισμοι δικοί μας για να περνάει η ώρα.

Gian_Arg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 124

Δημοσίευση από Gian_Arg »

Απλά για περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας...
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Walas »

Ο ΑΣΕΠ παιδιά στις προκηρηξεις βγάζει θέσεις ΥΕ, ΔΕ, ΤΕ και ΠΕ ο υποψήφιος που κάνει αίτηση έχει δικαίωμα να επιλέξει θέσεις για μια από τις παραπάνω κατηγοριες. Αυτό γινόταν πάντα όσες αιτήσεις κι αν έχω κάνει. Αν ο υποψήφιος θέλει διεκδικεί σε μια προκηρηξη οπως πχ στην 3κ/2018 ΔΕ οδηγός ή ΔΕ διοικητικός χωρίς περιορισμό. Είναι ίδιες θέσεις ή υπηρεσίες; Όχι... Ομως αν θες τις διεκδικείς στην ίδια προκηρηξη. Δεν συμβαίνει πρώτη φορά στην 6κ και στην 9κ εκεί θέλω να καταλήξω και το τελειώνω εδώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Walas την Τρί Μαρ 15, 2022 10:38 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Player7 »

Walas άμα σου τύχαινε και σε αυτό θα δεις ότι δε θα σου άρεσε, μετά από καιρό να μπει επιλαχών στη φυλακή που είχες δηλώσει 1η επιλογή με λιγότερα μόρια.Εσύ δηλαδή με ιεκ να έχανες τη 1η σου επιλογή και μετά από 5 μήνες να έμπαινε επιλ; Χων με Β επικουρια με 800 μόρια εξωτερικός στη 1η σου επιλογή που είχες μένει εκτός.

Άβαταρ μέλους
lefterislefteris
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από lefterislefteris »

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου

Υπερμεγιστη αδικία

Paris Volos13
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 237

Δημοσίευση από Paris Volos13 »

Δεν θα βρει το δίκιο του με δικαστήριο κανένας και γιατί έχουμε δηλώσει και τις 2 υπηρεσίες και γιατί και ο άλλος ο επιλαχών δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια να του πάρουν την θέση εάν τον συμφέρει η θέση! Αλλά και να βρει το δίκιο του κάποιος θα περάσουν χρόνια (4-5) με αναβολές κλπ και θα χει ρίξει πολύ χρήμα σε δικηγόρους που δεν θα τον νοιαζει πια στην τελική γιατί μετά από τόσα χρόνια λογικά θα έχει πάρει μετάθεση στον τόπο του
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Walas έγραψε:Ο ΑΣΕΠ παιδιά στις προκηρηξεις βγάζει θέσεις ΥΕ, ΔΕ, ΤΕ και ΠΕ ο υποψήφιος που κάνει αίτηση έχει δικαίωμα να επιλέξει θέσεις για μια από τις παραπάνω κατηγοριες. Αυτό γινόταν πάντα όσες αιτήσεις κι αν έχω κάνει. Αν ο υποψήφιος θέλει διεκδικεί σε μια προκηρηξη οπως πχ στην 3κ/2018 ΔΕ οδηγός ή ΔΕ διοικητικός χωρίς περιορισμό. Είναι ίδιες θέσεις ή υπηρεσίες; Όχι... Ομως αν θες τις διεκδικείς στην ίδια προκηρηξη. Δεν συμβαίνει πρώτη φορά στην 6κ και στην 9κ εκεί θέλω να καταλήξω και το τελειώνω εδώ.

Αυτό που λες είναι η λειτουργία του ΑΣΕΠ που όμως στις δικες μας προκ είναι λάθος... Όταν εσυ δηλώνεις ΔΕ οδηγός στη Σάμο και περνάς άλλου, μετά από 5 μήνες θα πάρει λόγω κενού στη Σάμο, επιλαχών οδηγό ΔΕ με λιγότερα μόρια και θα τον πάει Σάμο. Εσυ με τον άλλον έχετε ίδια ειδικότητα και παίζουν οι θέσεις μπάλα. Θα μπορούσε να κάνει ανακατανομή κ να σε πάει στη 1η σου επιλογή... Εσυ μπορείς στο μέλλον να αλλάξεις θέση με τον επιλαχών, εγώ δε μπορώ σαν εσωτερικός να αλλαξω με τον εξωτερικό που θα μπει με λιγότερα μόρια. Επίσης αυτό που γίνεται είναι σαν ο ΥΕ που σαφώς έχει λιγότερα μόρια να τρώει τη θέση από ΔΕ...

Paris Volos13
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Η επιλογή σειράς θέσεων κατά προτίμηση απ τον καθένα μας έπαιζε ρόλο στην αρχή και απ την στιγμή που αποδεχθήκαμε διορισμό σε κάποια φυλακή σημαίνει ότι το θέλαμε! Οι επόμενοι αν υπάρξουν επιλαχόντες θα πάνε για κάλυψη κενών θέσεων! Δεν λέω ότι είναι δίκαιο και εγώ θα πάω σε νησί και ξέρω ότι στην πόλη μου έχει 2 κενές θέσεις μέχρι τώρα απλά λέω το σκεπτικό
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Paris Volos13 έγραψε:Δεν θα βρει το δίκιο του με δικαστήριο κανένας και γιατί έχουμε δηλώσει και τις 2 υπηρεσίες και γιατί και ο άλλος ο επιλαχών δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια να του πάρουν την θέση εάν τον συμφέρει η θέση! Αλλά και να βρει το δίκιο του κάποιος θα περάσουν χρόνια (4-5) με αναβολές κλπ και θα χει ρίξει πολύ χρήμα σε δικηγόρους που δεν θα τον νοιαζει πια στην τελική γιατί μετά από τόσα χρόνια λογικά θα έχει πάρει μετάθεση στον τόπο του

Δεν χάνει τη θέση απλά διορίζεσαι έξτρα... Όπως έχει γίνει σε προκηρύξεις εφ ΣΦ λιμενικού. Μπαίνουν αργότερα. Εν τέλη δε θα αλλάξει κάτι ο ΑΣΕΠ προφανώς, αλλά είναι κάτι που θα πρέπει να απασχολεί ιδιαίτερα την 6κ που θα έχει σίγουρα πολλά κενά στους διορισμούς από άτομα που έφυγαν άλλου... Αν υπάρχουν 10-15 θέσεις εξωτερικών κενες τότε εκεί θα μπει κόσμος με 700-800 μόρια και αυτοί που την δηλωσαν πρώτοι θα είναι άλλου σε θέση εσωτερικού...

Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Walas »

Player7 έγραψε:Walas άμα σου τύχαινε και σε αυτό θα δεις ότι δε θα σου άρεσε, μετά από καιρό να μπει επιλαχών στη φυλακή που είχες δηλώσει 1η επιλογή με λιγότερα μόρια.Εσύ δηλαδή με ιεκ να έχανες τη 1η σου επιλογή και μετά από 5 μήνες να έμπαινε επιλ; Χων με Β επικουρια με 800 μόρια εξωτερικός στη 1η σου επιλογή που είχες μένει εκτός.

Προσωπικά δεν θα ασχολιομουν με το θέμα.

Ίσως να με χαλαγε κιόλας. Όμως από την στιγμή που δήλωσε καποιος τα πάντα σήμαινει πως τον ενδιαφέρει αρχικα η θέση στο δημόσιο. Άρα θα πρέπει να ειναι και ευγνώμων που μπήκε. Προσωπική άποψη έτσι.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Walas την Τρί Μαρ 15, 2022 11:00 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Paris Volos13
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Λοχία οι εξωτερικοί έχουν περισσότερα μόρια αυτοί που περάσανε γιατί είναι λιγότερες οι θέσεις! Αν ήταν ανάποδα θα ήταν περισσότερα τα μόρια για εσωτερικούς και θα ειχαμε περάσει εξωτερικοί οι περισσότεροι! Μη συγκρίνεις δε-υε! Στην περίπτωση μας δεν έχουμε μισθολογικές διαφορές και η κάθε υπηρεσία έχει τα υπερ και τα κατά
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Player7 »

Εγώ στην 9κ έχω δηλώσει με κύριο προσόν μόνο Κορυδαλλο.

Ίσως να μη μπω και μετά από μήνες να μπει επιλαχών με Β επικουρια στο Κορυδαλλο ενώ εγώ με ιεκ έμεινα απέξω.

Αυτό είναι ΛΗΣΤΕΊΑ!

Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Walas »

Παιδιά δεν δήλωσαν όλα τα ΙΕΚ πρωτα εξωτερικοί στην 6κ. Υπάρχουν παιδιά που είχαν πρώτη επιλογή εσωτερικοι γιατί το θέλανε η γιατί τους βόλευε η φυλακή.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες