Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Εν τελη που καταληγουμε δηλαδη;
ΕΦ2011 έγραψε:GASTR έγραψε:Το λαθος φιλε pantzo ειναι οτι τα μορια απο το αμαξι δε μετρανε,(μετρανε μονο της μηχανης, που σου δηνουν πιο πολλα)
το ιδιο και τη ΔΕΑ. Μετρανε μονο των ειδικων δυναμεων οχι τα τα δυο.
μακαρι να ηταν ετσι οπως τα λες αλλα δυστηχος στη προκυρηξη το γραφει καθαρα. Δε την εχεις διαβασει;
"πέντε (5) μονάδες στον υποψήφιο ο οποίος εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ως Έφεδρος Αξιωματικός και πέντε (5) μονάδες στον υποψήφιο ο οποίος εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις σε Ειδικές Δυνάμεις"
Επίσης:
"τρείς (3) μονάδες στον υποψήφιο που κατέχει άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας"
και:
"Μία (1) μονάδα στον υποψήφιο που κατέχει άδεια οδήγησης αυτοκινήτου Β ́
κατηγορίας"
Εμένα μια χαρά σωστά μου φαίνονται τα μόρια του όπως τα έχει υπολογίσει. Νομίζω όμως ότι είναι στην β' κατηγορία.
τ μοροια αυτα τ εχω για την Α κατιγορια ενταξη; Εδωσα απολυτιριο μ εχω 2660 στην Α κατιγορια.
310λελε. Καταλιγουμε οτι στην Β θ υπαρχουνε κ νεες φουρνιες. Κ οτι τ επαλ εχουν πλεονεκτιμα διοτι πανε σε οποια κατιγορια γουσταρουνε. Αυτα.

Διευκρινίζεται ότι οι κάτοχοι πτυχίων Τ. Ε. Λ. Ή Ε. Π. Λ. Ή ΕΠΑ. Λ. Ή απολυτηρίων Ε. Π. Λ. Με κλάδο σπουδών που δεν αντιστοιχεί σε δέσμη, καθώς και πτυχίων Τ. Ε. Ε. Β΄ κύκλου συμπληρώνουν τον κωδικό αριθμό 2 στην αντίστοιχη ένδειξη της αίτησης. Οι λοιποί, συμπληρώνουν τον κωδικό αριθμό 1.
pantzos4 έγραψε:
απο την στηγμη π Κανουνε τ ιδια μαθηματα για εμενα καλα κανουνε κ τ βαζουν στην ιδια.
Και για μενα κακως που ατομα σαν και εσενα επιτραπηκαν να φοιτησουν στο λυκειο, ποσο μαλλον να παρουν απολυτηριο και να γινουν και εφεδροι Αξιωματικοι.30 χρονια πριν με αυτες τις ικανοτητες συνταξης κειμενου ουτε στο γυμνασιο δεν θα σου επετρεπαν να μπεις.
illust έγραψε:pantzos4 έγραψε:
απο την στηγμη π Κανουνε τ ιδια μαθηματα για εμενα καλα κανουνε κ τ βαζουν στην ιδια.
Και για μενα κακως που ατομα σαν και εσενα επιτραπηκαν να φοιτησουν στο λυκειο, ποσο μαλλον να παρουν απολυτηριο και να γινουν και εφεδροι Αξιωματικοι.30 χρονια πριν με αυτες τις ικανοτητες συνταξης κειμενου ουτε στο γυμνασιο δεν θα σου επετρεπαν να μπεις.
κριμα. Θ τ ξεπερασεις φιλε μ. Αλλα τ χρονια σ κ αλλο τωρα. Δν πειραζει

Ρε pantzo να σε ρωτήσω, το 12,6 απολυτήριο που κατέθεσες είναι ο βαθμός σου από τα τετράμηνα χωρίς να δώσεις Πανελλήνιες; Και αυτό ισούτε με τ ενιαία απολυτήρια και μπαίνει στην Α κατηγορία;
Δεν είναι ηρωνικό το ερώτημα ρωτάω για να μάθω αν έχεις την καλοσύνη...
Δεν είναι ηρωνικό το ερώτημα ρωτάω για να μάθω αν έχεις την καλοσύνη...
Το οτι βαλανε το επαλ στην α κατηγορια μεγαλη αδικια το γνωριζουν ολοι εχω τον αδερφο μ επαλ δεν εχει ανοιξει ποτε βιβλιο και μ παιρνει κατι 16-17 ενω εγω π διαβαζα στ ενιαιο επαιρνα κατι 12-13 και ξερω τα παντα σε σχεση με τον αδερφο μου. Μην λετε ασυναρτησιες. Ετσι ομως ειναι τα πραγματα πρεπει να το ανεχτουμε οχι οτι δεν υπαρχουν αξια παλικαρια απο επαλ απλως επρεπε να μπουνε στην β γιατι ειναι αδικια για τα παιδια του ενιαου γιατι στο απολυτιριο μπαινει και τα γραπτα των πανελλαδικων! βλεπουμε ορθογραφια εαν δειτε εχω απολυτιριο 10,7 ενιαιο εαν δειτε στα μυνηματα που στελνω εαν εχω καποιο ορθογραφικο (γραφω και τυφλο συστημα). Θεματος βασεων παιδια σημερα πηρα τηλεφωνο στ διευθυνση μου ειπανε επιτελους πως σταλθηκανε! Τωρα υπομονη χαπια κτλ...
Σαββασ έγραψε:Το οτι βαλανε το επαλ στην α κατηγορια μεγαλη αδικια το γνωριζουν ολοι εχω τον αδερφο μ επαλ δεν εχει ανοιξει ποτε βιβλιο και μ παιρνει κατι 16-17 ενω εγω π διαβαζα στ ενιαιο επαιρνα κατι 12-13 και ξερω τα παντα σε σχεση με τον αδερφο μου. Μην λετε ασυναρτησιες. Ετσι ομως ειναι τα πραγματα πρεπει να το ανεχτουμε οχι οτι δεν υπαρχουν αξια παλικαρια απο επαλ απλως επρεπε να μπουνε στην β γιατι ειναι αδικια για τα παιδια του ενιαου γιατι στο απολυτιριο μπαινει και τα γραπτα των πανελλαδικων! Βλεπουμε ορθογραφια εαν δειτε εχω απολυτιριο 10,7 ενιαιο εαν δειτε στα μυνηματα που στελνω εαν εχω καποιο ορθογραφικο (γραφω και τυφλο συστημα). Θεματος βασεων παιδια σημερα πηρα τηλεφωνο στ διευθυνση μου ειπανε επιτελους πως σταλθηκανε! Τωρα υπομονη χαπια κτλ...
Σάββα με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο και βασικά μόλις σήμερα Συμπέρανα Αυτήν την ισοτιμία και ξαφνικά πέθανε κάθε ελπίδα που είχα για να περάσω! Το δίκαιο θα ήταν να μπαίναμε και μεις με τους βαθμούς των 4μήνων και όχι των απολυτηρίων ιδάλλως, θα έπρεπε και στα ΕΠΑΛ να επιβάλωνται οι Πανελλήνιες και να προσμετρούνται στα απολυτήρια, όχι να είναι εθελοντικές. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΤΙΜΙΑ
ΕΠΑΛ = ΤΕΕ όχι με ενιαίο :/
έχω δικηγόρο φίλε μου και θα προσβάλλω την προκήρυξη σ'αυτό ακριβώς το σημείο. Αν θέλεις ακολουθάσ...
Ρε φίλε παίρνεις 100 από το αμάξι και 300 από τη μηχανή είναι ξεχωριστή κατηγορία τι δεν καταλαβαίνεις; Μην μπερδεύεις τον κόσμο.GASTR έγραψε:Ρε παιδια (χωρις να φανω επιθετηκοσ) αλλα τη προκυρηξη πρεπει να τη διαβαζετε ολη οχι μονο κωματι κωματι. Εσυ φιλε μου εειδες μονο τα μορια και οχι τη υποσημειωση που γραφει απο κατω.(ασε που την εχει και με εντονα μαυρα γραμματα)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 97
Δηλαδή λεβεντόπαιδα εάν αντιλήφθη σωστά,1ον: Όλοι οι μαθητές των ΕΠΑΛ παίρνουν και απολυτήριο και πτυχίο;Kαι 2ον: Στην Β κατηγορία θα συμμετάσχουν όλοι οι απομείναντες ΤΕΕ, όλα τα νυχτερινά λύκεια, και όσοι έχουν υψηλό ΠΤΥΧΙΟ ΕΠΑΛ (17+), διαφορετικά θα δηλώνουν το ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΕΠΑΛ στην Α' κατηγορία για να ελπίζουν περισσότερο, σωστά; Άρα αυτό είναι καλό για την Β (χαμηλή βάση) ή θα παραμείνει τόσο ανταγωνιστική όσο και πέρσι; Διορθώστε με
Αν πάνε μόνο τα υψηλά απολυτήρια στην Β και τα χαμηλά στην Α για να ελπίζουν όπως λες (για επαλ μιλάμε πάντα) θα Συμβαίνει Το αντίθετο.
-
Δηλαδή πως, η Α' ή Β' θα είναι πιο ανταγωνιστική από πέρσι;battle3 έγραψε: Αν πάνε μόνο τα υψηλά απολυτήρια στην Β και τα χαμηλά στην Α για να ελπίζουν όπως λες (για επαλ μιλάμε πάντα) θα Συμβαίνει Το αντίθετο.
Κοίτα έτσι όπως τα λέτε, αν μπορεί κάποιος με απολυτήριο επάλ να μπει κ στις 2 κατηγορίες, είτε αυτό είναι μικρό είτε είναι μεγάλο γιατί να το ρισκάρει να πάει στη Β'; Αν πάλι γίνει αυτό που λες εσύ και τα υψηλά απολυτήρια αυτών που έχουν την ευκαιρία να μπουν και στις 2 κατηγορίες πάνε Β' στην Β' θα γίνει χαμός γιατί θα παίξει μόνο υψηλό απολυτήριο. Πέρυσι δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα; Ψιλό "χαζό" μου φαίνεται το όλο θέμα. Κάποια διευκρίνηση θα υπάρχει.
-
Εγώ διαβάζω ξανά και ξανά την τρέχουσα προκήρυξη και αναφέρει ότι τα ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΑ ΕΠΑΛ στην Α, και τα ΠΤΥΧΙΑ ΕΠΑΛ στην Β'. Ρε παιδιά ένας αιτηθέντας από ΕΠΑΛ ας μας διαφωτίσει λίγο ή όποιος άλλος γνωρίζει σίγουρα.
Όπως και να χει γιατί το Συγκρίνεις Με πέρυσι;Καραϊσκάκησ έγραψε:Εγώ διαβάζω ξανά και ξανά την τρέχουσα προκήρυξη και αναφέρει ότι τα ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΑ ΕΠΑΛ στην Α, και τα ΠΤΥΧΙΑ ΕΠΑΛ στην Β'. Ρε παιδιά ένας αιτηθέντας από ΕΠΑΛ ας μας διαφωτίσει λίγο ή όποιος άλλος γνωρίζει σίγουρα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες