Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
Για Αθήνα η βάση ήταν στα 100 άτομα 2.500 όποτε αν παρει γύρω στα 200 πιστεύω κάπου τόσο θα είναι πάλι ίσως και λίγο πιο τσιμπημένη λόγω το ότι κάποιο δεν πέρασαν και οππι με την καινούργια μοριοδότηση
Police_ΣΦ έγραψε:Για Αθήνα η βάση ήταν στα 100 άτομα 2.500 όποτε αν παρει γύρω στα 200 πιστεύω κάπου τόσο θα είναι πάλι ίσως και λίγο πιο τσιμπημένη λόγω το ότι κάποιο δεν πέρασαν και οππι με την καινούργια μοριοδότηση
Πάντα φιλαράκι μιλάς ως κλειστή με την εντοπιότητα έτσι;
Ναι για πάντα κλειστή μιλάμε με τα μόρια μόνο των κατοίκων ανατολικής και νότια αττικής
Για ανοιχτή τη βάση πως την βλέπεις;Police_ΣΦ έγραψε:Ναι για πάντα κλειστή μιλάμε με τα μόρια μόνο των κατοίκων ανατολικής και νότια αττικής
Δεν νομίζω να είναι ανοικτή της Αθήνας ούτε κάποια άλλη
Για αν δεν συμπληρωθούν οι θέσεις εννοώPolice_ΣΦ έγραψε:Δεν νομίζω να είναι ανοικτή της Αθήνας ούτε κάποια άλλη
Πέρσι για παράδειγμα όταν έγινε ανοιχτή ο τελευταίος με ποσα μπήκε;
Για 30 άτομα στο Αλλοδαπων πόσο λέτε βάση με εντοπιότητα;
Ξέρεις ότι θα είναι 30 στο αλλοδαπών ;
Έτσι είχε ακουστεί ότι 120 θα πάνε Αμυγδαλεζα και 30 Αλλοδαπων. Ή Αμυγδαλεζα έχει τις ανάγκες.
Και εγώ για 150 ξέρω αλλά πως θα κατανεμηθούν θα δείξει
- Brabus
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 3
Μπορεί κάποιος να μου πει άμα τελικά ακούστηκε κάτι για Αθήνα γι συνοριοφύλακες ; Ευχαριστώ γτ μόλις μπήκα στο νημα
Ο πρόεδρος το είπε
Προς το παρόν ξέρουμε για Έβρο Καβάλα Ξάνθη Ροδόπη και νησιά αλλά θα παρει και Αθήνα σίγουρα
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
Καλησπέρα
Που μπορώ να βρω τα κριτήρια μοριοδότησης έτσι ώστε να υπολογίσω τα μόρια μου, χωρίς εντοπιότητα; Τι δίνει το κάθε προσόν δηλαδή;
Ευχαριστώ
Που μπορώ να βρω τα κριτήρια μοριοδότησης έτσι ώστε να υπολογίσω τα μόρια μου, χωρίς εντοπιότητα; Τι δίνει το κάθε προσόν δηλαδή;
Ευχαριστώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες