Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Α μακ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Α μακ »

Καλησπέρα παιδιά. Ειμαι νέος στ ην σελίδα. Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις, όποιος γνωρίζει μπορεί να απαντήσει. Έχω 3170 με εντοπιότητα για νότια Αθήνα. Έχω πιθανότητες; Δεύτερον εγώ έχω δηλώσει και στα νησιά. Αν τυχόν κάποιος μπει και στα νησιά και στ ην Αθήνα, πως γνωρίζεις που Θ πας; Αυτοί αποφασίζουν ή εσύ; Και επίσης διάβασα για το θέμα μονιμότητας που γράφετε που είναι το πιο. Σημαντικο από όλα αυτά. Η προκυρηξη λέει καθαρά μέσα ότι δεν θα υπάρξει. Μονιμοτητα παρά μόνο ανανεώσει σύμβασης κάθε χρόνο, οπότε αν δεν υπάρξει μονιμότητα είναι πολύ. Μεγαλο Ρίσκο Πότε δεν ξέρεις τι ξημερώνει. Αλλά γενικά το σώμα της αστυνομίας δεν έχει διώξει Πότε κόσμο οπότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες για. Μονιμοποίηση στα επόμενα 4 -5χρονια. Καλή επιτυχία σε όλους.
Antonio's
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από Antonio's »

Με εντοπιοτητα 2.100-2.200 αν τα υπολόγισα σωστά
Άβαταρ μέλους
Axilleas1992
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Axilleas1992 »

Εγώ φίλε μου ξέρω ότι κάθεσαι 5 χρόνια και μετά μονιμοποίηση όπως τους άλλους τους συνοριοφύλακες... Αλλά ποτε δεν μπορείς να είσαι σίγουρος...
Α μακ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Α μακ »

Αυτό ισχύει για την προκυρηξη μόνιμων. Αυτή είναι ορισμένου χρόνου. Άσχετο το τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια.
panos2123
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από panos2123 »

andreas94 έγραψε:
panos2123 έγραψε:Πωω ρε παιδιά συγνώμη... Είμαι απο τον ύπνο και δεν έβλεπα τι γράφω... Εχω εναν φιλο με λίγα λόγια που έχει έναν γνωστό στην γαδα και του είπε για μονιμοποίηση. Και το ιδιο μου είπαν και στο τμήμα της περιοχής μου

Και εμένα μου το είπε ο ξάδερφος του μπατζανακη του κουμπάρου

Του θείου μου που ξέρει καλύτερα από την ίδια την προκήρυξη που

Ακολουθεί τον νόμο, και λέει ότι δεν θα μονιμοποιηθούν.

διακρίνω μια ειρωνία φίλε μου. Περα απο απο τις απόψεις σας οτι δεν θα μονιμοποιηθούν, δεν νομίζω να βλάπτει και μια άλλη άποψη
Punisher
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 413

Δημοσίευση από Punisher »

Με θλιβει το γεγονος οτι οι μισοι απο εδω μεσα, προφανως εχουν διαβασει την προκηρυξη, αλλα δεν μπορουν να κατανοησουν που με τοσο καλα ελληνικα εξηγει η προκηρυξη καθε τι απο οολες αυτες τις ερωτησεις που κανουν, ειτε απο θεμα μονιμοτητας, ειτε απο μορια κτλπ κτλπ! Χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο οτι μερικοι απο εσας μπορειτε να αφησετε καποιον αλλον εκτος, αν ειναι δυνατον! Απλα ελληνικα ειναι διαβαστε τι λενε οι προκ και τα φεκ, αν ειναι δυνατον να μην καταλαβαινετε τι λενε
Punisher
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ο αλλος λεει ειναι αποψη οτι δεν θα μονιμοποιηθουν... Αι βγαλε ακρη... Ρε διαβαστε την προκηρυξη και το φεκ... Με βαση αυτα τα κριτηρια δεν υπαρχει λογος μονιμοποιησης...
Anastasia735
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από Anastasia735 »

A Μακ,

Σίγουρα είσαι μέσα για Αθήνα. Αν από την άλλη έχεις δηλώσει και τα νησιά θα αναγκαστείς να αφήσεις την θέση στα νησιά (αυτό είναι το λογικό αν είσαι κάτοικος Αθηνών) και θα περάσεις στην Αθήνα.

Anastasia735
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Κι επίσης την ίδια ερώτηση είχα κάνει κι εγώ, και μου την έχουν απαντήσει τα παιδιά 3-4 σελίδες πιο πίσω. Επιπλέον, η προκυρηξη λέει ξεκάθαρα ότι είναι ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. Το αν θα μονιμοποιηθούν δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς. Είναι με κονδύλι της ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι του ελληνικού κράτους.
panos2123
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Punisher έγραψε:Ο αλλος λεει ειναι αποψη οτι δεν θα μονιμοποιηθουν... Αι βγαλε ακρη... Ρε διαβαστε την προκηρυξη και το φεκ... Με βαση αυτα τα κριτηρια δεν υπαρχει λογος μονιμοποιησης...
λέει ξεκάθαρα κάπου αν μετά από κάποια χρόνια μονιμοποιηθείς ή απολυθείς?
Anastasia735
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Βαδιστε με αυτά που διαβάζετε και βλέπετε, όχι με τα δικά σας συμπεράσματα. Δεν μαλώνω κανεναν, φιλικά το λέω.
Punisher
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

panos2123 έγραψε:
Punisher έγραψε:Ο αλλος λεει ειναι αποψη οτι δεν θα μονιμοποιηθουν... Αι βγαλε ακρη... Ρε διαβαστε την προκηρυξη και το φεκ... Με βαση αυτα τα κριτηρια δεν υπαρχει λογος μονιμοποιησης...
λέει ξεκάθαρα κάπου αν μετά από κάποια χρόνια μονιμοποιηθείς ή απολυθείς;
παλι και παλι τα ιδια, τραβατε ολοι εσεις λοιπον σελ 29-30 και ξεκινηστε να διαβαζετε στην προκ εννοω, και οποιος δεν καταλαβει και παλι κατι εδω ειμαι να βοηθησω
Punisher
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Θα ξεχασουμε και τα ελληνικα που ξεραμε εδω μεσα, δεν προκειται να βγαλουμε ακρη, σου λεει καποιος οτι αυτο ειναι ασπρο και ο αλλος το λεει μαυρο απλα ετσι για να το πει, αφου λεμε ειναι ασπρο συμφωνα με αυτο και με αυτο, μετα ο αλλος θα πει μου το ειπε ενας μπαρμπας κτλπ Σοβαρευτειτε
Anastasia735
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

panos2123 Έγραψε:

Punisher Έγραψε:

Ο αλλος λεει ειναι αποψη οτι δεν θα μονιμοποιηθουν... Αι βγαλε ακρη... Ρε διαβαστε την προκηρυξη και το φεκ... Με βαση αυτα τα κριτηρια δεν υπαρχει λογος μονιμοποιησης...
παλι και παλι τα ιδια, τραβατε ολοι εσεις λοιπον σελ 29-30 και ξεκινηστε να διαβαζετε στην προκ εννοω, και οποιος δεν καταλαβει και παλι κατι εδω ειμαι να βοηθησω

Ανανεώνεται κάθε χρόνο αν πληρούνται οι προϋποθέσεις, το λέει ξεκάθαρα

panos2123
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Punisher έγραψε:
panos2123 έγραψε:
την εχω διαβάσει ολη την προκήρυξη. Ναι λέει ορισμένου χρόνου, σου λέει οτι μπορεί να ανανεώνεται ετησίως και οτι αν δεν ανανεωθεί, απολύεσαι. Δεν λεω οτι ότι είναι στάνταρ η μονιμοποίηση αλλα αυτό λέει οτι σε 5 χρόνια πχ απολύεσαι
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες