GASTR έγραψε:Το λαθος φιλε pantzo ειναι οτι τα μορια απο το αμαξι δε μετρανε,(μετρανε μονο της μηχανης, που σου δηνουν πιο πολλα) το ιδιο και τη ΔΕΑ. Μετρανε μονο των ειδικων δυναμεων οχι τα τα δυο.
μακαρι να ηταν ετσι οπως τα λες αλλα δυστηχος στη προκυρηξη το γραφει καθαρα. Δε την εχεις διαβασει;
φιλε για ποια προκιριξη μιλας; Για ειδικους φρουρους μιλαμε ετσι; Αν μηλαμε κ οι 2 για αυτοι. Μαλων δν εχεις διαβαση την προκιριξη εσυ καθολου... Ξ διαβασες καμια προκυριξη πυροσβεστικης. Εκει οντος δν μετρανε για τ αμαξι.
αυτα πανε πεστα στο υπουργιου πεδια π σε δινει απολυτιριο ισοτιμο με τ αινιεου. Απο τ 2007 κ επιτα μπορουσατε ολοι σας ν πατε επα. Λ κ ν μην ειχατε παραπονα τωρα. Γιατι οταν εμεις ημασταν Η πρωτη π τ ψαξαμε κ πηγαμε ολοι κοροιδευαν κ τ πα κ ετσι κ αλοιος τωρα; Κλεγεστε π μας βαζουν ισα. Αφου τ ελεγα καθαρα οτι δν θ εχετε καμια δαφορα. Η μονη διαφορα εινια οτι εσεις θ εχετε κ ενα πτυχιο... Τ παιδια τ αινιεου τπτ. Αν εισαι ποιο παλιος. Μαλων τοτε εισαι ατιχος τ ν εκαναν μια κατιγορια για αποφιτους τεε αποφιτους αινιεου πριν τ 2008 κ αποφιτους απο 2008 κ επιτα κ με τ επαλ μεσα τ βρησκο σωστο για ν ξεχορισουν αυτους π δν ειχαν ευκαιρια ν πανε επαλ
GASTR έγραψε:Το λαθος φιλε pantzo ειναι οτι τα μορια απο το αμαξι δε μετρανε,(μετρανε μονο της μηχανης, που σου δηνουν πιο πολλα) το ιδιο και τη ΔΕΑ. Μετρανε μονο των ειδικων δυναμεων οχι τα τα δυο.
μακαρι να ηταν ετσι οπως τα λες αλλα δυστηχος στη προκυρηξη το γραφει καθαρα. Δε την εχεις διαβασει;
"πέντε (5) μονάδες στον υποψήφιο ο οποίος εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ως Έφεδρος Αξιωματικός και πέντε (5) μονάδες στον υποψήφιο ο οποίος εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις σε Ειδικές Δυνάμεισ"
Επίσης:
"τρείς (3) μονάδες στον υποψήφιο που κατέχει άδεια οδήγησης μοτοσικλέτασ"
και:
"Μία (1) μονάδα στον υποψήφιο που κατέχει άδεια οδήγησης αυτοκινήτου Β ́ κατηγορίασ"
Εμένα μια χαρά σωστά μου φαίνονται τα μόρια του όπως τα έχει υπολογίσει. Νομίζω όμως ότι είναι στην β' κατηγορία.
Παιδιά συγγνώμη που σας πρίζω τα αρχίδι@ αλλά κολύομαι να κατανοήσω το εξής: Δηλαδή απ'το 2009 και έπειτα, όσοι μαθητές βγάζουν το Λύκειο (Γενικό, Τεχνικό=ΕΠΑΛ, νυχτερινό) ταξινομούνται όλοι στην Α' κατηγορία; Αν ναί, τότε πως θα αναίβει η βάση στην Β, αφού στην ουσία δεν θα υπάρχουν νέοι υποψήφιοι αλλά περσινοί που απέτυχαν και αιτούνται πάλι με σχεδόν ίδια μόρια;
Καραϊσκάκησ έγραψε:Παιδιά συγγνώμη που σας πρίζω τα αρχίδι@ αλλά κολύομαι να κατανοήσω το εξής: Δηλαδή απ'το 2009 και έπειτα, όσοι μαθητές βγάζουν το Λύκειο (Γενικό, Τεχνικό=ΕΠΑΛ, νυχτερινό) ταξινομούνται όλοι στην Α' κατηγορία; Αν ναί, τότε πως θα αναίβει η βάση στην Β, αφού στην ουσία δεν θα υπάρχουν νέοι υποψήφιοι αλλά περσινοί που απέτυχαν και αιτούνται πάλι με σχεδόν ίδια μόρια;
ε μα εκεί θέλω να καταλήξω και γω σ αυτην την αδικία. Και μη μου πει κανείς την μ@λκ γτ δεν πήγα ΕΠΑΛ! Στη γενιά μου επιλογές είχες μόνο για ανιαίο ή ΤΕΕ
Β κατηγορια μειναμε οι του ΤΕΕ και τα νυχτερινα λυκεια... ΕΦ2011 δες τι λεει κάτοχοι πτυχίων Τ. Ε. Λ. Ή Ε. Π. Λ. Ή ΕΠΑ. Λ τι μου λες οτι δεν ειναι στην Α τα επαλ; Βεβαιως και ειναι!
"Για κάθε μία από τις περιπτώσεις (ν),(νί) και (νίίί) του εδαφ. Β ́ της παρούσησ παραγράφου, που στο πρόσωπο του υποψηφίου συντρέχουν περισσότερα του ενόσ από τα κατά περίπτωση κριτήρια, προστίθεται μόνο ο μεγαλύτερος αριθμόσ μονάδων ανά περίπτωση. "
Μαλλον παρέλειψες να διαβασεις τη φράση με bold. Πχ αν στο (v) έχεις 200 μόρια, στο (vi) 100 μόρια και στο (viii) 400 δε θα πάρεις μόνο τα 400 επειδή είναι περισσότερα. Εννοεί οτι δε μπορείς να πάρεις 100 από το αυτοκίνητο και 200 από το φορτηγό αθροιστικά, αλλά παίρνεις μόνο τα 200.
(αν θες greek ενωσε αυτό και το προηγούμενο γιατί είναι απάντηση στον ίδιο)
Εγω φιλε μου την εχω διαβασει και το προσεξα. Εσυ ισως τη διαβασες αλλα δε το ειδες. Επισης το εχουμε πει εδω στο φορουμ και στο παρελθον. Και για να σε βοηθησω πηγενε στη σελ 14 της προκυρηξης μετα τη βαθμολογηση των μοριων γραφει : Για καθε μια απο τις περιπτοσεις (V) (VI) και (VIII) της παρουσης παραγραφου, που στο πρωσοπο του υποψιου συντρεχου περισσοτερα του ενος απο τα κατα περιπτωση κριτηρια, προστιθεται μονο ο μεγαλυτερος αριθμος μοναδων ανα περιπτωση
Φίλε Pantzos4 σ'ευχαριστώ που μου απαντάς. Εάν είναι έτσι όπως τα λές τα παιδιά των ΕΠΑΛ με μεγάλο βαθμό (απολυτήριο ή πτυχίο) θα διαλέγουνε Α κατηγορία αφού είναι μικρότερη η βάση και θα περάσουνε σίγουρα, σωστά; Άμα έχει τώρα μικρό βαθμό, πάλι θα διαλέξει Α διότι θα έχει περισσότερες ελπίδες. Άρα στην ουσία απ'το 2009 και έπειτα (2010 μαζί με τον Στρατό) δεν υπάρχουν "νέοι" υποψήφιοι, αλλά μόνο "μετεξεταστέοι" στην Β, σωστά;
Καραϊσκάκησ έγραψε:Φίλε Pantzos4 σ'ευχαριστώ που μου απαντάς. Εάν είναι έτσι όπως τα λές τα παιδιά των ΕΠΑΛ με μεγάλο βαθμό (απολυτήριο ή πτυχίο) θα διαλέγουνε Α κατηγορία αφού είναι μικρότερη η βάση και θα περάσουνε σίγουρα, σωστά; Άμα έχει τώρα μικρό βαθμό, πάλι θα διαλέξει Α διότι θα έχει περισσότερες ελπίδες. Άρα στην ουσία απ'το 2009 και έπειτα (2010 μαζί με τον Στρατό) δεν υπάρχουν "νέοι" υποψήφιοι, αλλά μόνο "μετεξεταστέοι" στην Β, σωστά;
σορρυ κ για τ 2πλο ποστ. Εγω απο 2 λυκιου ειχα βαλει σκοπο ν παω ειδικος φρουρος. Για αυτο τελειωσα 2009 ιουνιο 28 αυγουστου εγινα 18 κ εκανα τ χαρτια με την μια εθελοντις διοτι ηθενα ν παω ΔΕΑ ΕΔ κ ετσι κ εγινε κ απολιθικα 10 ιανουαριου 2011. Οποιος ειχε σκοπο απο τους 2010 ν παει σε μια προκιριξη θ τ εχει κανει
Ρε παιδια (χωρις να φανω επιθετηκοσ) αλλα τη προκυρηξη πρεπει να τη διαβαζετε ολη οχι μονο κωματι κωματι. Εσυ φιλε μου εειδες μονο τα μορια και οχι τη υποσημειωση που γραφει απο κατω.(ασε που την εχει και με εντονα μαυρα γραμματα)