Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
EPOP2022
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από EPOP2022 »

ChrisBosk έγραψε:
Baba95 έγραψε:Παιδεία μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω.Έχω κάνει αίτηση ΣΞ-ΠΑ και είμαι κατάλληλος και στα 2 σώματα, αν με καλέσουν για αθλήματα δίνω 2 φορές για το κάθε σώμα;

Και πριν πάω για αθλήματα, χρειάζεται να κάνω κάποιες εξετάσεις εκτός στρατού σε εξωτερικά η δημόσια νοσοκομεία;

Σας παρακαλώ βοηθήστε με!

Ναι θα πρέπει να κατεβάσεις τις αιτήσεις και τα χαρτιά για τις ιατρικές εξετάσεις τις αρχικές από την πλατφόρμα για τα δύο σώματα που σε καλουν ωστε να υπογραφούν από τους γιατρους... Θα κανεις Αιματολογικές, ακτινογραφία θώρακος που θα στα γράψει ένας παθολογος, οφθαλμίατρο, ωρυλα και καρδιολόγο ... Αυτα θα τα εχεις μαζί σου όταν πας για τα ψυχομετρικα, ιατρικά και αγωνισματα... Και φυσικά μια φορά θα περάσεις επιτροπη και για τα δύο σώματα. Έχετε στο νου σας όσοι πάτε για ακτινογραφία θα χρειαστεί φωτογραφίες (τουλάχιστον έτσι γινόταν τον Μάρτιο που πέρασα τις εξετασεις στρατού για τις Πανελλήνιες). Και επίσης αν είστε επιτυχών σε παραπάνω από ένα σώμα θα ζητήσετε την ακτινογραφία σε παραπάνω αντιγραφα. Καλη συνέχεια

εγω την πηρα σε CD μ το ονομα κ ημερομηνια εκτυπωμενα πανω κ εχω κ την γνωματευση μου ειπαν οτι επιτρεπεται

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 478

Δημοσίευση από re pate kala re »

KiriakosKp έγραψε:Ρε παιδιά τι γίνεται όλους μας καλέσανε; Μέχρι τώρα από το χωριό μου όσοι τα έκαναν όλους τους κάλεσαν

Εξαρτάτε την ειδικότητα και τα μόρια

Άβαταρ μέλους
Chris B.
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 36
Επάγγελμα: Προγραμματιστής

Δημοσίευση από Chris B. »

Εμένα που με κάλεσαν με 3 Θέσεις ειδικότητα λέτε να έχω ελπίδες;(326 μόρια)
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Rjs έγραψε:Σειρές μια ερώτηση, τώρα που θα πάμε στο στρατιωτικό νοσοκομείο, θα κάνουμε όλες τις εξετάσεις του πίνακα Β όπως λέει μέσα εκτός από τοξικολογικές που θα της κάνεις εντός του πρώτου 7ημερου μετά την κατάταξη;

ΑΜΑ Κρίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά μπορεί και Επιτόπου, πέρσι στείλανε επιτόπου στο νοσοκομείο για Επανέλεγχο ένα παλικάρι για ζάχαρο αυτός φαινόταν οτι κάτι Είχε, είχε και παραπάνω Κιλά και τον στείλανε πάλι

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Σάβ Αύγ 13, 2022 1:40 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Green-Dragon99
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Green-Dragon99 »

Στην αθλητική περιβολή ζητάει μαγιό οκ αυτονόητο, σκουφάκι και γυαλιά κολύμβησης. Όσοι δώσανε πέρσι μπορούν να μας πούνε είναι υποχρεωτικά όντως?
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 375

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Green-Dragon99 έγραψε:Στην αθλητική περιβολή ζητάει μαγιό οκ αυτονόητο, σκουφάκι και γυαλιά κολύμβησης. Όσοι δώσανε πέρσι μπορούν να μας πούνε είναι υποχρεωτικά όντως;
ειναι όντως υποχρεωτικά άτομα που δεν είχαν δανιζοταν από άλλους αφού στην πισίνα πέφταμε ανα 8αδες αλλά καλό είναι να έχεις τα δικά σου δε κοστίζουν πολλά σε ένα τζαμπο να πας με 8 ευρώ καθάρισες και τα 2 μαζί εξάλλου 1 λεπτό θα τα φορέσεις
xristoforos1521
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από xristoforos1521 »

Ρε παιδιά με 596 μόρια σε μια ειδικότητα με 20 άτομα λέτε να είμαι μέσα η με πατανε;
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

xristoforos1521 έγραψε:Ρε παιδιά με 596 μόρια σε μια ειδικότητα με 20 άτομα λέτε να είμαι μέσα η με πατανε;
αναλογως την ειδικότητα
xristoforos1521
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Βοηθός παρατηρητή πυροβολικου
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

xristoforos1521 έγραψε:Βοηθός παρατηρητή πυροβολικου
Θα φανεί φίλε ίσως είσαι και μέσα απλά το κακό με αυτές τις ειδικότητες είναι πως οποιοσδήποτε μπορεί να δηλώσει και να πάρει μόρια προϋπηρεσίας σαν φαντάρος που ήταν.
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Κάποιος που είχε αυτή την ειδικότητα στο ΠΒ εννοώ
xristoforos1521
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Αυτή είναι η μαλάκια όταν δεν βγάζουν τι σειρά είσαι ποιοι έξυπνοι σκέφτηκαν να το φτιάξουν ετσι
xristoforos1521
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Εγώ ποντάρω ότι αυτήν την ειδικότητα γιατί θεωρητικά είναι δύσκολη δεν την δίνουν σε φαντάρους όλοι παίρνουν ειδικότητα υπηρέτες πυροβολικου
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

xristoforos1521 έγραψε:Αυτή είναι η μαλάκια όταν δεν βγάζουν τι σειρά είσαι ποιοι έξυπνοι σκέφτηκαν να το φτιάξουν ετσι
Δυστυχως όσοι δεν έχουν κάποιον γνωστό θα αργήσουν πολύ να μάθουν αν τελικα ήταν επιτυχόντες όσο δίνανε αθλήματα και όχι επιλαχόντες καθώς έχω σειρά που δίνει ΠΚΕ 20/9 αυτό σημαίνει πως 20/9 θα πάει για ψυχομετρικά 21/9 θα είναι τα υγειονομικά και 22-23/9 τα αθλήματα! Μάλλον είναι και το τελευταίο γρουπ το 16ο.Οποτε να επεξεργαστούν 1 βδομάδα αυτά τα δεδομένα όλων 26/9 έως 30/9.Έπειτα μεσολαβεί ΣΚ 1-2 Οκτώβρη και πιάνουμε 3-4 Οκτώβρη που μάλλον κάπου εκεί θα έχουμε ενημερώσει με πίνακες και θα ξέρουμε που θα καταταγούμε και ποτε!Και δυστυχώς αυτό είναι το καλύτερο σενάριο που μπορεί να προκύψει! Πάντως όπως και να το κάνουμε είναι παρά πολύς καιρός από τώρα έως 3-4 Οκτώβρη να μάθει κάποιος αν τελικά είναι μέσα ή όχι! Κακό αλλά αυτή είναι η πικρή αλήθεια

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

33ΜΚ έγραψε:
xristoforos1521 έγραψε:Αυτή είναι η μαλάκια όταν δεν βγάζουν τι σειρά είσαι ποιοι έξυπνοι σκέφτηκαν να το φτιάξουν ετσι
Δυστυχως όσοι δεν έχουν κάποιον γνωστό θα αργήσουν πολύ να μάθουν αν τελικα ήταν επιτυχόντες όσο δίνανε αθλήματα και όχι επιλαχόντες καθώς έχω σειρά που δίνει ΠΚΕ 20/9 αυτό σημαίνει πως 20/9 θα πάει για ψυχομετρικά 21/9 θα είναι τα υγειονομικά και 22-23/9 τα αθλήματα! Μάλλον είναι και το τελευταίο γρουπ το 16ο.Οποτε να επεξεργαστούν 1 βδομάδα αυτά τα δεδομένα όλων 26/9 έως 30/9.Έπειτα μεσολαβεί ΣΚ 1-2 Οκτώβρη και πιάνουμε 3-4 Οκτώβρη που μάλλον κάπου εκεί θα έχουμε ενημερώσει με πίνακες και θα ξέρουμε που θα καταταγούμε και ποτε!Και δυστυχώς αυτό είναι το καλύτερο σενάριο που μπορεί να προκύψει! Πάντως όπως και να το κάνουμε είναι παρά πολύς καιρός από τώρα έως 3-4 Οκτώβρη να μάθει κάποιος αν τελικά είναι μέσα ή όχι! Κακό αλλά αυτή είναι η πικρή αλήθεια

Αν θυμάμαι καλά ενα μήνα μετά ειχαν βγει πέρσι

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες