Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 180

Δημοσίευση από Diasostis31 »

lefterislefteris έγραψε:Ερώτηση,

Εγώ πχ πέρασα εσωτερικός φρουρός (υπέγραψα) στον κορυδαλλό και είναι 5 επιλογή μου και αρνηθεί να πάει ένας εξωτερικός φρουρός στην πόλη μου, θα καλέσουν επιλαχόν με λιγότερα μόρια αντί να φωνάξουν εμένα για να είμαι πιο κοντά στην πόλη μου;

Ναι, μια πρωτοτυπία του ασεπ

Καλεί άτομα με λιγότερα μόρια σε θέση που την έχουν δηλώσει άτομα με περισσότερα.

Τσακαλος
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Τσακαλος »

Παιδιά είναι και οι ειδικές κατηγορίεςην τα ξεχνάτε αυτά.Άμα πιάσει τώρα να ξανά κάνει ανακατάταξη στις θέσεις θα πάρει άλλο ένα χρόνο !

Καθαρά γνώμη Μ

Άβαταρ μέλους
lefterislefteris
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από lefterislefteris »

Είναι πολύ άδικο

Την στιγμή που έχω περισσότερα μόρια και μπορώ να είμαι κοντά στην πόλη μου γιατί να ξενιτευτώ και άλλος με λιγότερα να πάρει καλύτερη θέση;

Άβαταρ μέλους
Taksidiotis
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 529

Δημοσίευση από Taksidiotis »

lefterislefteris έγραψε:Ερώτηση,

Εγώ πχ πέρασα εσωτερικός φρουρός (υπέγραψα) στον κορυδαλλό και είναι 5 επιλογή μου και αρνηθεί να πάει ένας εξωτερικός φρουρός στην πόλη μου, θα καλέσουν επιλαχόν με λιγότερα μόρια αντί να φωνάξουν εμένα για να είμαι πιο κοντά στην πόλη μου;

Υπέγραψες φανταζομαι εννοείς την τελευταία συμβαση που τρέχει. Ναι φίλε δυστυχώς έτσι είναι. Μέσα στην όλη αρτιότητα του ο ΑΣΕΠ εκεί είναι ένα θέμα που χωλαίνει.

Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 309

Δημοσίευση από Walas »

Αυτές είναι οι διαδικασίες παιδιά. Όταν βγαίνουν οριστικά τελειώνουν οι προκηρηξεις. Μετά δεν υπάρχει ανακαταξη από τον ΑΣΕΠ. Αν θέλει ο φορέας κάνει αίτημα για συμπλήρωση κενών θέσεων από επιλαχόντες. Και είναι και απολύτως λογικό αν το σκεφτούμε. Δεν γίνεται για μια θέση να αλλάζει όλος ο πίνακας.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Walas έγραψε:Αυτές είναι οι διαδικασίες παιδιά. Όταν βγαίνουν οριστικά τελειώνουν οι προκηρηξεις. Μετά δεν υπάρχει ανακαταξη από τον ΑΣΕΠ. Αν θέλει ο φορέας κάνει αίτημα για συμπλήρωση κενών θέσεων από επιλαχόντες. Και είναι και απολύτως λογικό αν το σκεφτούμε. Δεν γίνεται για μια θέση να αλλάζει όλος ο πίνακας.

Λογικό δεν είναι, δε γίνεται να πάει σε θέση που έχουν δηλώσει άτομα με περισσότερα μόρια άτομο με πολύ λιγότερα.

Σε άλλες προκήρυξεις που το κάνει ο ασεπ αυτό αφορά ίδια θέση, με διαφορετική ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. Και γι αυτό λογικά δεν πρέπει να ασχολήθηκε ποτέ κανένας.

Τώρα εδώ μιλάμε για δύο διαφορετικές υπηρεσίες (Σωφρονιστικοι - ΥΕΦΚΚ).

Στους συνοριοφυλακες των νησιών που ήταν με τοποθέτηση ανάλογα τα μόρια έγινε ανακατάταξη θέσεων πριν τελειώσει η σχολή λόγω παραιτήσεων. Και μετά καλεσαν επιλαχόντες για τις κενές θέσεις.

Και εδώ μπορεί να το κάνει το υπουργείο αν θέλει, ζητώντας ορθή επανάληψη οριστικών απ τον ασεπ γι αυτούς που αποδέχτηκαν την πρόσληψη και μετά όσες θέσεις μείνουν κενές να καλέσει επιλαχόντες.

Άβαταρ μέλους
Taksidiotis
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Και να πηγαινοερχόμαστε από νησί σε νησί. Δε βαριέσαι, καλα να είμαστε. ΧαχαχαΠαιδιά έχει και τη λογική του αλλα και την παραφροσύνη του ταυτόχρονα. Δίκιο έχουν και οι δύο απόψεις, με τα προβλήματα της η κάθε μία. Το θέμα είναι αύριο θα έχουμε ενημέρωση; Εγώ δε πιστεύω.

tsanspyr887
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 200

Δημοσίευση από tsanspyr887 »

Το θέμα είναι να έχουμε ενημέρωση να δούμε τι θα γίνει να οργανωθούμε
Zordy
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από Zordy »

Αυτό είναι το θέμα ότι ούτε οι ίδιοι γνωρίζουν και ούτε εγώ πιστεύω ότι θα βγει κάτι αυριο
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Loxias89 »

Όσοι πιστεύουν ότι είναι σωστό Αυτό με τους επιλαχών χωρίς ανακατανομή σίγουρα έχουν περάσει εξωτερικοί εκ του ασφαλούς, αν έλεγε αύριο το πρωί όμως θα πάρω 50 επιλαχών και θα τους βάλω στη δικαστική αστυνομία θα λέγατε αλλά. Ας είμαστε λίγο σοβαροί. Δε γίνεται να μπω εγώ με ΙΕΚ κορυδαλλό εσωτερικός λόγω λιγων θέσεων, και να ρθει μετά από 5 μήνες ένας με 800 μόρια από Β να πιάσει θέση εξωτερικού. Για ποιο λόγο να διεκδικήσω μια θέση που μου ανήκει εξ αρχής Μέσω του Αγγελακη και να πληρώνω 2χιλιαρα; Επειδή βαριέται ο ΑΣΕΠ ; Η επειδή αυτοί που περίμεναν 3 χρόνια δε μπορούν να κάνουν υπομονή ένα μήνα ακόμα;
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 309

Δημοσίευση από Walas »

Θέματα του υπουργείου και των δύο υπηρεσιών τα κάνετε θέματα του ΑΣΕΠ. Ας έβγαζε διαφορετικές προκηρηξεις το υπουργείο. Ο ΑΣΕΠ τελείωσε την δουλειά που του αναθέσαν. Δηλαδή την επιλογή του προσωπικού. Δεν είναι θέμα του ΑΣΕΠ που κάποιοι δεν δέχτηκαν την θέση.
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 162

Δημοσίευση από ARN »

Όχι αδερφέ μου δεν έχουμε 1 μήνα παραπάνω για να κάνουμε υπομονή, στη σχολή ήμασταν ήδη 2 μήνες απλήρωτοι (άνεργοι) και το κοντέρ συνεχίζει να γράφει με τα έξοδα να τρέχουν και ακόμα βαδίζουμε στο άγνωστο για το πότε θα μας πάρουν.

Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Loxias89 »

Walas έγραψε:Θέματα του υπουργείου και των δύο υπηρεσιών τα κάνετε θέματα του ΑΣΕΠ. Ας έβγαζε διαφορετικές προκηρηξεις το υπουργείο. Ο ΑΣΕΠ τελείωσε την δουλειά που του αναθέσαν. Δηλαδή την επιλογή του προσωπικού. Δεν είναι θέμα του ΑΣΕΠ που κάποιοι δεν δέχτηκαν την θέση.

Και αν πει το υπουργείο μετά ότι έχει 50 κενά (που θα τα έχει), τότε θα ζητήσει από τον ΑΣΕΠ κόσμο. Δε φταίει ο ΑΣΕΠ όταν δε κάνει ανακατανομή να πάρει τηλέφωνα το κόσμο και παίρνει επιλαχών ;

Άβαταρ μέλους
Taksidiotis
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Η απάντηση ειναι πως αν θελουμε λυση γι αυτο, θα πρέπει να υπάρχει ένα μεταβατικό στάδιο από την έκδοση των οριστικών μέχρι την έκδοση του ΦΕΚ διορισμού που να επιλύει αυτή τη διαφωνία. Συμφωνώ ότι καλώς διαφωνεί κάποιος γτ κι εγώ είναι να πάω στην άλλη μερια της Ελλάδας και υπάρχει η πιθανότητα κάποιος επιλαχών να πάει μισή ώρα από το σπίτι μου. Κατανοώ όμως οτι δε μπορούμε αμα 50 μερες να αλλάζουμε υπηρεσίες και περιοχές. Γι αυτό η παραπάνω λύση που προτείνω φαντάζει η μόνη εναλλακτική.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Πατώντας ένα κουμπί γίνεται αυτό.Θα μπορούσε το υπουργείο να κάνει τώρα ανακατανομή μ αυτούς που αποδέχτηκαν τον διορισμό, και να ζητήσει μετά επιλαχόντες για τα κενά.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες