Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Υπάρχει άτομο με ειδικότητα τεχνικός βοηθός παρατηρητη;
Για διαβιβάστης ειδικών δυνάμεων κάλεσαν κανέναν Ευελπίδων;
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
Giwtobol22 έγραψε:30/8 ομάδα 2 Χανιά
Επιτροπή στα Χανια;
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
epop_20222 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους,Θεωρώ ότι υπάρχει σχέση μεταξύ ομάδων και μορίων. Μπορουμε να το τσεκάρουμε αν θέλετε γράφοντας την ομάδα μας τα μόρια μας και την πόλη που μας κάλεσαν.
Εγώ έχω 730 μόρια ομάδα 3 και με κάλεσαν στην Λάρισα. Οποίος θέλει ας γράψει τα δικά του μήπως βγάλουμε κάποια άκρη.
Ημερομηνία πες μας
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Ρε παιδιά τι γίνεται όλους μας καλέσανε; Μέχρι τώρα από το χωριό μου όσοι τα έκαναν όλους τους κάλεσαν
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
31/08
Αλλα απο οτι φαινεται οσο μεγαλυτερος ειναι ο αριθμός ομαδας τοσο πιο αργα σε καλουνε
Αλλα απο οτι φαινεται οσο μεγαλυτερος ειναι ο αριθμός ομαδας τοσο πιο αργα σε καλουνε
Μάγειρας και στα 2 σώματα
Μάγειρας και στα 2 σώματα!
- Giwtobol22
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 113
Βοηθήστε κάποιος θα περάσω 2 επιτροπές η 1 Έχω δηλώσει την ίδια ειδικότητα κ ΣΞ κ ΠΑ
Baba95 έγραψε:Βοηθήστε κάποιος θα περάσω 2 επιτροπές η 1 Έχω δηλώσει την ίδια ειδικότητα κ ΣΞ κ ΠΑ
Μια επιτροπη θα περασεις φιλε μου το λεει και η προκηρυξη μεσα
Ρωτάω για απλά ακόμη μέσα στο σύστημα στην αεροπορία δεν μου έχει γράψει κάτι για παρουσίαση μόνο στον στρατό ξηράς γράφει
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 36
Σειρές μια ερώτηση, τώρα που θα πάμε στο στρατιωτικό νοσοκομείο, θα κάνουμε όλες τις εξετάσεις του πίνακα Β όπως λέει μέσα εκτός από τοξικολογικές που θα της κάνεις εντός του πρώτου 7ημερου μετά την κατάταξη?
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Baba95 έγραψε:Παιδεία μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω.Έχω κάνει αίτηση ΣΞ-ΠΑ και είμαι κατάλληλος και στα 2 σώματα, αν με καλέσουν για αθλήματα δίνω 2 φορές για το κάθε σώμα;
Και πριν πάω για αθλήματα, χρειάζεται να κάνω κάποιες εξετάσεις εκτός στρατού σε εξωτερικά η δημόσια νοσοκομεία;
Σας παρακαλώ βοηθήστε με!
Ναι θα πρέπει να κατεβάσεις τις αιτήσεις και τα χαρτιά για τις ιατρικές εξετάσεις τις αρχικές από την πλατφόρμα για τα δύο σώματα που σε καλουν ωστε να υπογραφούν από τους γιατρους... Θα κανεις Αιματολογικές, ακτινογραφία θώρακος που θα στα γράψει ένας παθολογος, οφθαλμίατρο, ωρυλα και καρδιολόγο ... Αυτα θα τα εχεις μαζί σου όταν πας για τα ψυχομετρικα, ιατρικά και αγωνισματα... Και φυσικά μια φορά θα περάσεις επιτροπη και για τα δύο σώματα. Έχετε στο νου σας όσοι πάτε για ακτινογραφία θα χρειαστεί φωτογραφίες (τουλάχιστον έτσι γινόταν τον Μάρτιο που πέρασα τις εξετασεις στρατού για τις Πανελλήνιες). Και επίσης αν είστε επιτυχών σε παραπάνω από ένα σώμα θα ζητήσετε την ακτινογραφία σε παραπάνω αντιγραφα. Καλη συνέχεια
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 18
Χανιά και εγώ 30/8... Καλή επιτυχία σε όλους!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 8 επισκέπτες