γρεεκ δεν του ειπα να πιστεψει αυτο που του ειπα αλλα να μην ηρωνευετε!Greek_Army έγραψε:Ηρεμήστε αν δεν διαφωνείτε σε κάτι υπάρχουνε και προσωπικά μηνύματα
Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 136
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 273
sta8hsss έγραψε:αν δεν... Συμφωνειτε... Ηθελες να πεις !Greek_Army έγραψε:Ηρεμήστε αν δεν διαφωνείτε σε κάτι υπάρχουνε και προσωπικά μηνύματα
εεεεεεε

Ρε τι εχουμε παθει εχουμε θεοποιησει τον Ντουμα, αν αυτος ειναι ο υπευθυνος για τις αιτησεις να μας το πουν να το ξερουμε. Εδω δεν εχουμε ακουσει τιποτα απο κανεναν για τις αιτησεις και βγαινει και λεει κατι και το υιοθετουν ολα τα παπαγαλακια το παιρνουν και το διαδιδουν μετα και κρεμωνται απο τα... Του
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 36
Καποιοι ειναι χειροτεροι και απο τα μεσσημεριανα κουτσομπολιστικα κους κους και βαλε αμα δεν μπειτε εκει πηγαινετε δεν χρειαζετε μορια μονο να αρχισετε να μιλατε και να πρηζετε θα σας προσλαβουν.
φιλαρακι... Μπορεις απλα να μην πιστευεις και να μην δινεις σημασια στα λεγομενα του... Δε μπορεις ομως να μιλας ετσι απαξιωτικα και με υβρης... Γιατι οτι γνωριζει το λεει και προσπαθει να βοηθησει! Εκτος αν δε σε βολευουν τα λεγομενα του!KOSTAS έγραψε:Ρε τι εχουμε παθει εχουμε θεοποιησει τον Ντουμα, αν αυτος ειναι ο υπευθυνος για τις αιτησεις να μας το πουν να το ξερουμε. Εδω δεν εχουμε ακουσει τιποτα απο κανεναν για τις αιτησεις και βγαινει και λεει κατι και το υιοθετουν ολα τα παπαγαλακια το παιρνουν και το διαδιδουν μετα και κρεμωνται απο τα... Του
Για μένα προσωπικά ο Ντούμας δεν βοηθάει έτσι... Σκατά τα κάνει και προκαλλεί σύγχυση... Εγώ με 2230 στην 'α' έχω καμιά ελπίδα; ... τι λέτε;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 256
Αμα σου πω οτι εχεις με αυτα τα δεδομενα 8α με πεις ψευτη. Αμα σου πω οτι δεν τα εχεις κ τελικα μπεις θα ειμαι λαλακας! Διαλεξε κ παρε!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
η δικια μου αποψη ειναι οτι δεν εχεις και μακαρι να βγω ψευτης! Για επιτυχων λεω... ...kostas_salonika έγραψε:Για μένα προσωπικά ο Ντούμας δεν βοηθάει έτσι... Σκατά τα κάνει και προκαλλεί σύγχυση... Εγώ με 2230 στην 'α' έχω καμιά ελπίδα; ... Τι λέτε;
MΕγάλε έχεις ξαναρωτήσει για μόρια δεν θα ρωτάς κάθε 10 μέρες πόσα έχεις
Greek_Army
...
Greek_Army
...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Τι 2230 ; Εδω με 2280 μενουμε απ εξω και επιλαχων δυσκολα, του χρονου μετα με επαγελματικο και αγγλικα!
Πάντως εγώ παιδιά στον νομό μου που δήλωσαν περίπου 1000 άτομα απότι μου είπε και ο αστυνόμος που ήταν υπέυθυνος για τις αιτήσεις το 90% έχει κάτω από 2000 μόρια... Απλά έκαναν τα χαρτιά τους για να πούνε ότι τα έκαναν... Και όσο για τις βάσεις έχω να πω να ηρεμήσετε λίγο γιατί του χρόνου με τα μόρια που λέτε θα πρέπει να βγούμε στους δρόμους να ζητιανεύουμε μόρια... Αποκλείεται όλοι να είναι δόκιμοι και τρίτεκνοι και με διπλώματα. Πέρσυ άλλα είδα στην κατάταξη... Δεν γίνεται να φύτρωσαν όλοι φέτος και να είπαν "φέτος θα γίνουμε ειδικοί φρουροί"...
Μαγκες δηλαδη ουτε σημερα που ειναι τελος της βδομαδας προβλεπεται να βγουν τιποτα αποτελεσματα; Υπαρχει περιπτωση να βγουν απογευμα η βραδυ; Ρε τι μας εχουν κανει παρακαλαμε 15000 ατομα Για ενα πινακα επιτυχοντων!
Εχει να μεταφερει παλι μηνυματα ο greek army! Εδω μιλαμε για τις βασεις
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 10
Κάνε την πρόβλεψη σου... Ξεκίνα από τις 3000 και κατέβα... Χαχαχα!antonis85 έγραψε:Εχει να μεταφερει παλι μηνυματα ο greek army! Εδω μιλαμε για τις βασεις
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 273
Ρε παιδιά είναι τόσο δύσκολο να γράφετε στα σωστά θέματα;
1. Εδώ συζητάμε για μόρια και βάσεις (δηλαδή να γνωρίζει κάποιος πόσα μόρια έχει)
2. Για άλλα θέματα αποτελέσματα κτλπ γράφουμε στην προκήρυξη ειδικών φρουρών
3. Γενική συζήτηση κάνουμε στο ΚΜΨ
4. Είναι κατανοητά βοηθήστε να λειτουργεί το φόρουμ σώστά
Φιλικα,Greek_Army
1. Εδώ συζητάμε για μόρια και βάσεις (δηλαδή να γνωρίζει κάποιος πόσα μόρια έχει)
2. Για άλλα θέματα αποτελέσματα κτλπ γράφουμε στην προκήρυξη ειδικών φρουρών
3. Γενική συζήτηση κάνουμε στο ΚΜΨ
4. Είναι κατανοητά βοηθήστε να λειτουργεί το φόρουμ σώστά
Φιλικα,Greek_Army
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες