Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

καλησπέρα παιδιά στον προσωρινό πίνακα έχω θέσει περίπου 950 τώρα με της ενστάσεις να υπολογίζω ότι μπορεί να πάω μέχρι 1000 δηλαδή να κατέβω 50 θέσεις η είναι υπερβολικό επίσης αξίζει να πάω για αθλήματα αν με καλέσουν η δεν υπάρχουν ελπίδες ούτε από τα κοψίματα ούτε σαν επιλαχόντες όπως συνέβη με την εμοδε παρακαλώ πολύ αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει μην κάνω Τζάμπα τόσα έξοδα 
fire9

Δημοσίευση από fire9 »

Καλημέρα.Γνωρίζω ότι η συγκεκριμένη συζήτηση αφορά τους ΠΕΘ αλλά επειδή στη συζήτηση σχετικά με τις προσλήψεις των εποχικων πυροσβεστών δεν έχω λάβει κάποια απάντηση θέλω εάν γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει στην επόμενη ερώτηση.
Είμαι 4ος επιλαχών στους εποχικούς(κατηγορία Α εργάτες) στη ΔΙΠΥΝ του Νομού μου.Είμαι 32 χρονών.Έχω ελπίδες να με προσλάβουν ως εποχικό ποτέ;
Ευχαριστώ
Επισκέπτης

Όταν παραιτηθούν 3 εποχικοί της κατηγορίας σου στο νομό σου θα είναι η σειρά σου.
Και όταν πάλι βγάλει πανελλήνια πρόσκληση γι κάλυψη θέσεων ανά την Ελλάδα μπορείς να δηλώσεις ενδιαφέρον
Σίγουρα όταν προσληφθούν οι 600 θα δημιουργηθούν κενά για τους εποχικούς και θα καλέσει τελευταία στιγμή πριν την αντιπυρική γι την αναπλήρωση θέσεων. 
Lagos

Δημοσίευση από Lagos »

Εσύ στο 950 να πας φίλε για ΠΚΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙς ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΈΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟς ΤΟ ΤΕΛΟς ..Η ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ .ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙς
Επισκέπτης

Κάποιος να δώσει τα φώτα του για τις έλξεις εάν έχει ξαναπάει.Τι σου λένε όταν μπαίνεις μέσα,αυτοί μας λένε να κάνουμε μια, δύο κτλ;

wert

Δημοσίευση από wert »

Στις ελξεις κοιτανε να περναει το πιγουνι ? η πρεπει και τα ποδια υποχρεωτικα να ειναι ενωμενα ?
Επισκέπτης

Στις έλξεις παιδιά θέλουν να περνάει το στήθος όχι το πιγουνι. Έτσι κόπηκε φουλ κόσμος στη προηγούμενη τον Δεκέμβριο 
Επισκέπτης

Η προκήρυξη λέει το πηγούνι ,μην τρομοκρατείτε τον κόσμο...
Επισκέπτης

Παιδιά με τις έλξεις επειδή έχω ξαναπεράσει τη διαδικασία είναι απλή ,όχι όμως εύκολη για κάποιους που ζορίζονται , ανεβαίνεις μονόζυγο σου λένε όταν είσαι έτοιμος ξεκινα , εμένα μου μετρούσαν σωστές 1-2-3 απλά και σου λένε εντάξει μπορείς να κατέβεις  , οι έλξεις ήταν μέχρι στήθος λόγο προπόνησης καλής δεν με κράτησαν παραπάνω , αν κάνεις έλξεις και έχεις στόχο να περάσεις ίσα ίσα το πηγούνι πιθανόν να σου ζητουσουν άλλη μια και άλλη μια και λόγο κουράσεις να μην μπορείς να πάρεις άλλη άρα θα κοπείς , επίσης όχι μεγάλες ταλαντώσεις στα πόδια πιθανόν να σας ζητήσουν κ άλλες αν τις κάνετε μισές , μην επικεντρώνεστε στο να κάνετε 5 έλξεις μισές και να νομίζετε ότι κάνετε πολλές , θέλουν καθαρές έλξεις από τέρμα κάτω τέρμα πάνω 3 φορές και τελείωσες ,κάντε προπονήσεις όσο μπορείτε τίποτα δεν θα σας χαριστεί είναι στο χέρι σας ! Ελπίζω να βοήθησα ! 

Επισκέπτης

Χρόνια πολλά και ευλογημένα σε όλους!

Επισκέπτης

https://www.facebook.com/share/p/1Di6PrG8Cb/
το σωματείο του μπαρδακη ζητάει να αυξηθεί η δυνατών εμοδε σε 2500 άτομα από 1450 που είναι τωρα με δύο διαδοχικές προκηρύξεις μέσα σε δύο χρόνια λέτε το 2027 μαζί με τους 600 πεθ να έχει και 500 θέσεις για εμοδε τι πιστεύετε 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Αύγ 16, 2026 1:42 pm https://www.facebook.com/share/p/1Di6PrG8Cb/
το σωματείο του μπαρδακη ζητάει να αυξηθεί η δυνατών εμοδε σε 2500 άτομα από 1450 που είναι τωρα με δύο διαδοχικές προκηρύξεις μέσα σε δύο χρόνια λέτε το 2027 μαζί με τους 600 πεθ να έχει και 500 θέσεις για εμοδε τι πιστεύετε 

Όχι 
Επισκέπτης

Έχουμε χορτάσει συνδικαλιστές ,ενα σωρό σωματεία κι παρασωματεία. 
Λες κι η κυβέρνηση δεν ξέρει οτι θα συνταξιοδοτηθούν αρκετά άτομα και πρέπει να πάρει κόσμο γι αναπλήρωση των κενών που έρχονται σε συνδυασμό με τις εκλογές για τις χάρες 
Πολλα σωματεία απανωτές ανακοινώσεις και δεν ξέρει ο καθενας τι να πιστέψει κι τι να πάρει στα σοβαρά. Ένα απειροελάχιστο ποσοστό είναι ουσιώδες
Άλλωστε το αρχηγειο ξυπνάει μια μέρα βλέπει τι του συμφέρει κι αντε γεια
Κάντε τη προσπάθεια σας ορθά και μη πιστεύετε τιποτα εως οτου το δείτε υπογεγραμμένο με επώνυμο κι όνομα. 
Έχετε να ακούσετε θα κι θα κι μου πε εμενα ένας , κι μου πε ένας γνωστός και τα τέτοια μου τα δυο.

Επισκέπτης

καλημέρα έχουμε κανένα νέο για τα αποτελέσματα πότε θα βγούνε και αν θα έχουν μεγάλες διαφορές τώρα με της ένστασης;
AKDT

Δημοσίευση από AKDT »

Δεν μπορώ να καταλάβω τι περιμένουν για να βγάλουν τους οριστικοποιημενους πίνακες και να καλέσουν για αθλήματα , παίζουν με την ψυχολογία του καθενός, πρέπει ο κάθε ένας που έχει κάνει τα χαρτιά του να κάθετε να περιμένει την κάθε ανακοίνωση , ας πούνε τουλάχιστον μια στάνταρ ημερομηνία για αποτελέσματα και αθλήματα 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες