Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Kostas.mak
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Kostas.mak »

Καλησπέρα σας γνωρίζετε αν γίνεται κάποιος που περνάει λέμε για παράδειγμα πεζικό σαν ΕΠΟΠ ... Μετά μπορεί να πάει ειδικές δυνάμεις;
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Θα συμφωνησω σε αυτο και το εχω πει απειρες φορες (εχω βγει κακος) Καλως η κακως ο στρατος δεν ειναι αστυνομια η πυροσβεστικη. Καμια σχεση δεν εχει με αυτα. Οποιος παει σε στυλ ''παμε μωρε να κανουμε την αιτηση κι οτι κατσει ευκαιρια ειναι'' εχει φυγει ακλαφτος απο τον πρωτο μηνα της εκπαιδευσης
epopPN2010
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από epopPN2010 »

Mark26 έγραψε:Pyr σε αυτό με το δημόσιο έχεις δίκιο. Πόσο μάλλον ειδικά όταν θέλει κάποιος να μπει ναυτικό. Εκεί και αν θέλει φουλ σκέψη.
Μια χαρα ειναι το ναυτικο μεσα ειμαι δεκα χρονια και το ξερω πολυ καλα. Εσυ το ξερεις;

NeosEPOP
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από NeosEPOP »

epopPN2010 έγραψε:
Mark26 έγραψε:Pyr σε αυτό με το δημόσιο έχεις δίκιο. Πόσο μάλλον ειδικά όταν θέλει κάποιος να μπει ναυτικό. Εκεί και αν θέλει φουλ σκέψη.
Μια χαρα ειναι το ναυτικο μεσα ειμαι δεκα χρονια και το ξερω πολυ καλα. Εσυ το ξερεις;

και που είσαι φίλε καλά είναι αν είσαι σε υπηρεσία στεριάς μονο
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Το ότι εσένα σου φαίνεται μια χαρά δεν σημαίνει ότι είναι έτσι για άλλους. Οι 9 στους 10 λέμε τα χειρότερα για το ναυτικό. Και εγώ με όσα έχω ακούσει ή όσα έχω διαβάσει εδώ, δεν θα πήγαινα ούτε που να με έκαναν χρυσό.
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

*Λένε (όχι λέμε σορρυ για την διόρθωση)
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Εκτός ότι τους έχουν τους πιο πολλούς σαν σκουπίδια, εγώ προσωπικά για τον μισθό που παίρνουν, σιγά μην έλειπα πχ 200μερες τον χρόνο στην θάλασσα. Αν είναι να έλειπα, θα πήγαινα εμπορικό ναυτικό, να παίρνω τα τριπλά λεφτά ώστε να γυρίσω σπίτι μου μετά από χρόνια. Αλλά ας μην ξεφεύγουμε γιατί εδώ λέμε για στρατό.
epopPN2010
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Mark26 έγραψε:Το ότι εσένα σου φαίνεται μια χαρά δεν σημαίνει ότι είναι έτσι για άλλους. Οι 9 στους 10 λέμε τα χειρότερα για το ναυτικό. Και εγώ με όσα έχω ακούσει ή όσα έχω διαβάσει εδώ, δεν θα πήγαινα ούτε που να με έκαναν χρυσό.
Φιλε μου αλλο εχω ακουσει και εχω διαβασει και αλλο εχω ζησει. Μονο αυτο σου λεω. Πριν δεκα χρονια και παλι εδω στο φορουμ τα ιδια λεγανε. Το ναυτικο κατηγορουσανε. Αλλα σαν το ναυτικο δεν εχει.
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Καλά γενικότερα σου λέω τι έχω διαβάσει και τι μου έχουν πει.9 στους 10 λέμε τα χειρότερα και οι πιο πολλοί έφευγαν. Εσύ είσαι περίπτωση μάλλον αλλά οκ
NeosEPOP
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από NeosEPOP »

Ρε παιδιά κάτι άκουσα ότι θα κάνουν μεγάλη υπέρ. Οριοδοτηση στους οβα στην προιπηρεσια... Αυτά που λένε τα σαιτ δεν υσχιουν ως 6 μηνες... Θα τους δίνουν 100 μόρια για κάθε έτος υπηρεσίας
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 153

Δημοσίευση από Diasostis31 »

NeosEPOP έγραψε:Ρε παιδιά κάτι άκουσα ότι θα κάνουν μεγάλη υπέρ. Οριοδοτηση στους οβα στην προιπηρεσια... Αυτά που λένε τα σαιτ δεν υσχιουν ως 6 μηνες... Θα τους δίνουν 100 μόρια για κάθε έτος υπηρεσίας

Οτι λένε ισχύει.100 μόρια όλοι.

Γι αυτό τρέχουν να βάλουν τους καινούργιους, να τσιμπήσουν τα ρουσφέτια τα 100 μόρια με μια μέρα σαν οβα.

https://veteranos.gr/ova-stratos-xiras-afxanete-o-arithmos-ton-proslipseon/

epopPN2010
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Mark26 έγραψε:Καλά γενικότερα σου λέω τι έχω διαβάσει και τι μου έχουν πει.9 στους 10 λέμε τα χειρότερα και οι πιο πολλοί έφευγαν. Εσύ είσαι περίπτωση μάλλον αλλά οκ
Τι περιπτωση λες οτι ειμαι δε ξερω αλλα εγω μπηκα μεσα εδω να σας βοηθησω με γενικα πραγματα που ουτε κατα διανυα δε ξερετε. Ναι υπαρχουν πραγματα που δε τα μαθαινεις ουτε δω ουτε απο αρθρα. Ουτε να τσακωθω μπηκα ουτε να το παιξω ξερολας. Μπηκα γιατι καποιοι με βοηθησανε εδω πρινα απο δεκα χρονια αλλα αυτοι δεν ειχαν οτε το στυλ σου ουτε μιλαγαν ετσι.
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Εγω θα ηθελα να σας ρωτησω κατι αλλο οσοι ενδιαφερονται να μπουν εποπ οι περισσοτεροι θα κλιθουν να υπηρετησουν στα συνορα που υπαρχει και η μεγαλυτερη ελλειψη. Καποιος απο αθηνα ή απο καπου στην ενδοχωρα πως του φαινεται αυτο?
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Πιο στυλ μου; Μα δεν σου είπα κάτι. Σου είπα όσα έχω διαβάσει εδώ που έλεγαν ότι τους φέρονται χάλια και ότι οι πιο πολύ φεύγουν.

Επίσης σου είπα έχω ακούσει από γνωστούς μου και λέμε τα χειρότερα. Τρίτον σου εξήγησα εγώ δεν θα πήγαινα για κανένα λόγο για να λείπω πχ 200μερες το χρόνο στην θάλασσα, αν ήταν έτσι θα πήγαινα εμπορικό ναυτικό να παίρνω πολύ καλά λεφτά τουλάχιστον. Το κακό πιο είναι δηλαδή σε όλα αυτά; Αλλά οκ.

Στο ναυτικό είναι πολύ πιο δύσκολα όλα και πρέπει να το αγαπάς για να μπεις. Άτομα εδώ όπως ο Navy, φαίνεται ότι το λατρεύουν και θέλουν να μπουν. Γενικοτερα είναι πιο δύσκολα στο ναυτικό.

epopPN2010
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

anonymous19970 έγραψε:Εγω θα ηθελα να σας ρωτησω κατι αλλο οσοι ενδιαφερονται να μπουν εποπ οι περισσοτεροι θα κλιθουν να υπηρετησουν στα συνορα που υπαρχει και η μεγαλυτερη ελλειψη. Καποιος απο αθηνα ή απο καπου στην ενδοχωρα πως του φαινεται αυτο;
Προχθες ειχε μεσω ζοομ συνελευση η ΠΟΕΣ η ομοσπονδια μας (οχι μονο για εποπ) Ηδη εχει καταρτηθει πλανο που οι νεοσυλεκτοι εαν και εφοσον βγει η προκυρηξη, να διανεμηθουν στην προκαλυψη και στα νησια.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης