Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 29
Σωστα τα λες ολα αυτα expedicion αλλα ξεχνάς κατι σημαντικό. Υπάρχει αν θυμάσαι καλα η αναλογία προσλήψεων 5 προς 1 στα σώματα ασφαλείας. Οπότε αν θελει να πατησει καπου ο υπουργός εχει πάτημα. Το 475 που ζητησε ο Κικιλιας σου φαίνεται λογικο?; θελω να πω γιατι οχι 500,600,700 κλπ. Σιγουρα υπάρχει βάσει κ σε αυτό που ζήτησε ο υπουργός. Κοντός ψαλμός αλληλούια... Απλα μην εισαι απόλυτος. Στην Ελλάδα βρίσκεσαι αν δεν το έχεις καταλάβει. Και σε μια Ελλάδα που σιγά σιγά μπαίνει σε προεκλογική τροχιά..
Ποιο 5 προς 1; Αν σκεφτεις ποσοι αποστρατευτηκαν και το 2014 οι αστυνομικες σχολες ηταν εκτος μηχανογραφικου, αστο... Οχι 475 ΕΦ αλλα 975 χρειαζονται πλεον και του χρονου 1475...
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 95
1. Ο Υπουργός καλά έκανε και ζήτησε και εγώ αν ήμουν το ίδιο θα έκανα προκειμένου να δείξω ότι κάνω έργο ρίχνοντας το μπαλάκι στο Οικονομικών και εάν τελικά έπαιρνα έγκριση πάλι προς όφελος μου θα ήταν δηλαδή θέλω να πω κάνοντας το αίτημα δεν έχει να χάσει κάτιsakalom έγραψε:Σωστα τα λες ολα αυτα expedicion αλλα ξεχνάς κατι σημαντικό. Υπάρχει αν θυμάσαι καλα η αναλογία προσλήψεων 5 προς 1 στα σώματα ασφαλείας. Οπότε αν θελει να πατησει καπου ο υπουργός εχει πάτημα. Το 475 που ζητησε ο Κικιλιας σου φαίνεται λογικο; Θελω να πω γιατι οχι 500,600,700 κλπ. Σιγουρα υπάρχει βάσει κ σε αυτό που ζήτησε ο υπουργός. Κοντός ψαλμός αλληλούια... Απλα μην εισαι απόλυτος. Στην Ελλάδα βρίσκεσαι αν δεν το έχεις καταλάβει. Και σε μια Ελλάδα που σιγά σιγά μπαίνει σε προεκλογική τροχιά.

2. Δεν είμαι απόλυτος απλα αυτή είναι η εκτίμηση μου η οποία εδώ και 11 μήνες περίπου δεν έχει αλλάξει και μέχρι στιγμής δικαιώνεται.
Ποια κολπα ρε παιδια, ο φιλος τη γνωμη του λεει, αραξτε λιγο. Ο υπουργος υπεβαλλε αιτημα αλλα αυτο δε νομιζω οτι αφορα τη δημοσια εικονα του, δεδομενο πως μονο εμεις που ασχολουμαστε υπερεντατικα με το θεμα, το γνωριζουμε. Και αν μη κακο απορριφθει το αιτημα, δε ξερω κατα ποσο ειναι ανεξοδο, αφου δειχνει ασυννενοησια και ελλειψη κοινης γραμμης. Θελω να πω, στην ιδια παραταξη ανηκουν με το οικονομικων, ειτε εριχνε ακυρο το προ πο, ειτε το οικονομικων, το μαυρο απο μας στην ιδια μερια θα παει. Περι μεσοπροθεσμου, ειναι ορθολογικη η εκτιμηση, αλλα κατι το οτι εκπνεει σιγα σιγα η συμφωνια, κατι οτι η ιδια η τροικα που επεβαλλε το μεσοπροθεσμο εχει εγκρινει καποιες προσληψεις, υπαρχουν πιθανοτητες να βγει. Το οτι επεσες μεσα δεν ειναι επιτευγμα, ειχες 50% πιθανοτητες εξ αρχης
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 38
Εγω ξερω οτι παντα ζηταγαν πολλα ατομα για να παρουν εγκρηση τουλαχιστον για τα μισα, η τελευταια στιγμη προσθεταν ατομα. Αλλο σκοπο ειχε το χαρτι του υπουργου και φυσικα οχι πολιτικο.
- ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 61
dimitris mak έγραψε:Εγω ξερω οτι παντα ζηταγαν πολλα ατομα για να παρουν εγκρηση τουλαχιστον για τα μισα, η τελευταια στιγμη προσθεταν ατομα. Αλλο σκοπο ειχε το χαρτι του υπουργου και φυσικα οχι πολιτικο.
Λες να μας κανουνε καμια πλακα και να βγαλουν για περισσοτερους; Περιμενουμε που περιμενουμε, τουλαχιστον να παει χαλαλι η αναμονη! Κι επειδη θα βγουνε καποιοι ξερολες να κρινουν το σχολιο μου, σκεφτειτε το 2011. Λεγανε για 500 καιπηραν 1200.
- Ουκ εωμεν αρχειν ανθρωπον, αλλα τον Νομον -
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Εγω πιστευω οτι απλα εβγαλε ενα χαρτι με εναν τυχαιο αριθμο (μικρο) για ευνοιτους λογους ισα ισα για να σπασει τον τσαμπουκα τον αστυφυλακων και φυσικα να ετοιμασει το πεδιο.
- ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 61
dimitris mak έγραψε:Εγω πιστευω οτι απλα εβγαλε ενα χαρτι με εναν τυχαιο αριθμο (μικρο) για ευνοιτους λογους ισα ισα για να σπασει τον τσαμπουκα τον αστυφυλακων και φυσικα να ετοιμασει το πεδιο.
χμμμ... Αντε να δουμε. Εγω παντως δεν σταματαω να ελπιζω.
- Ουκ εωμεν αρχειν ανθρωπον, αλλα τον Νομον -
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Αν δεν εχει γινει για του ψηφους ολο αυτο. Δηλαδη να βγαλουν μια προκηρυξη λιγων ατομων μονο και μονο για να παρουν καποιους ψηφους. Καποιο ατομο ομως μου ειχε πει το εξης και ειχε μια μικρη βαση. Αν βγαζανε μια προκηρυξη για ψηφους λιγο πριν απο εκλογες δεν θα τους συμφερε, γιατι αυτοι που δεν θα εμπαιναν δεν θα τους ψηφηζαν και λογικο ειναι. Ειναι μια φυσιολογικη αντιδραση.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 116
Αυτοί με τις πηγές που είναι; Στέρεψαν οι πηγές; Μέχρι τις 15 το πολύ λέγατε. Αρε κολοτούμπες...
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Κοιτα φιλε αν η εγκρηση ειχε δωθει απο τοτε που πηγε στα υπουργεια τωρα θα ειχε βγει. Η προκηρυξη ειναι στα αρμοδια υπουργεια αλλα δεν ξερουμε γιατι τρεναρει...
Πάρε κανένα τηλέφωνο στο 210-5279000 να μας πεις τι θα σου πουν γιατί εσύ μάλλον ξέρεις καλύτερα τα πράγματα.john323 έγραψε:Αυτοί με τις πηγές που είναι; Στέρεψαν οι πηγές; Μέχρι τις 15 το πολύ λέγατε. Αρε κολοτούμπες...
Πάρε τηλέφωνο σε κανα υπουργείο να μας πεις τι σου είπαν τρολάκο αστυφύλακα και μην μας τα πρήζεις.john323 έγραψε: Αυτοί με τις πηγές που είναι; Στέρεψαν οι πηγές; Μέχρι τις 15 το πολύ λέγατε. Αρε κολοτούμπες...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 116
Διάβασε όλα τα μηνύματα μου και θα δεις αν τρολλάρω. Τέλος πάντων εσένα μάλλον σαρέσει να πιστεύεις σε παραμύθια...Dragonfly έγραψε:Πάρε τηλέφωνο σε κανα υπουργείο να μας πεις τι σου είπαν τρολάκο αστυφύλακα και μην μας τα πρήζεις.john323 έγραψε: Αυτοί με τις πηγές που είναι; Στέρεψαν οι πηγές; Μέχρι τις 15 το πολύ λέγατε. Αρε κολοτούμπες...
Εκνευρίζομαι να βλεπω τυπισκους που δε χανουν ευκαρια να γραφουν οτι εγω σας τα ελεγα οτι δε προκειται να βγει Απτην αρχη του ετους μεχρι τελους του ετους κεσεις λεγατε αλλα, και περιμενατε ασκοπα οπως περιμενετε και τωρα, οχι γτ δε βγαινει το μεσοπροθεσμο, οχι γτ δεν εχουμε φραγκα, οχι γτ υπαρχουν οι επιτυχοντες κοκ. Ενταξει ρε μαγκες εσεις ειστε οι ξυπνιοι κεμεις ειμαστε οι αθωοι που πιστευουμε οτι ακομη και τωρα αυτν τν καιρο θα βγουν οι προκ. Οποιος γουσταρει να το παιξει ξυπνιος δικαιωμα του, αλλα μη μας τα κανετε πλανητες ρε να πουμε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης