Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Ειναι σημαντικο αν ξερει καποιος ποιες μερε δινουν αδρια στις γιορτες στους 300! σας ευχαριστώ
Εδώ λέει κάθε χρόνο η σχολή στην Τρίπολη θα φιλοξενεί 600 νέους αστυνομικούς για τρίμηνη εκπαίδευση λέτε κάθε χρόνο να παίρνει φρουρούς ;
Αυτό θα είναι τρελό αν γίνει χαχαχ. Όπως και να έχει ας περιμένουμε τώρα να δούμε τι θα γίνει τον φετινό Δεκέμβριο 

Πιο Δεκεμβριο, δεν υπάρχει περίπτωση για Δεκέμβρη από Ιανουάριο θα γίνει
Για καρτέλες σχεδόν σίγουρα Δεκέμβριο. Για ΠΚΕ ΜΑΛΛΟΝ Δεκέμβριο. Για Σχολή απο 2025 προφανώς.
Να ρωτήσω εάν κάποιος γνωρίζει εάν είναι δυνατόν να παραλάβει την καρτέλα μου από την υπηρεσία με πληρεξούσιο (πατέρας) μου. Πιστεύετε ότι δεν θα του την δώσουν;
Ρε παιδιά οι 300 πότε παρουσιάζονται στην Αμυγδαλέζα αυτοί είπαν 2 Δεκέμβρη, οι 300 θέσεις όμως δεν έχουν συμπληρωθεί πως θα γίνει αυτό;
Αύριο παρουσίαζονται οι 259 πρώτοι!10 με 13 του μήνα περνάνε πκε 100 επιλαχόντες για την Α και 10 για την Β για να συμπληρωσουν τις κενες θέσεις που μείναν και για τυχόν αποχωρήσεις κατά την διάρκεια της σχολης.
Καλησπέρα, είμαι καινούργιος στην ομαδική, τελικά αυτοί οι νέοι 600 ειδικοί φρουροί θα μπουν με νέα προκήρυξη η με την παλιά;
Θα μπουν από την παλιά, από αυτήν με τους 300 και θα πέρνει εφ εξής και για 24 μήνες βάσει ΦΕΚ από αυτήν
Που μπορώ να βρω την ανακοίνωση ότι θα παρθούν από τον παλιό πίνακα;
Φιλαράκι από που και ως που το λέει σε ΦΕΚ ότι θα περνει για 24 μήνες από τους υποψηφίους των 300; Ποιος σε είπε ότι πρόκειται να ξαναβγάλει προκήρυξη μετά τους 600?
Καλησπέρα, επειδή μόλις τελείωσα τον στρατό μου και θέλω να ενταχθω στο σώμα της αστυνομίας και εχει ανακοίνωση ότι θα πάρει 600 άτομα το 2025, να περιμένω νέα προκήρυξη καθώς έχω αρκετά μόρια ή δεν θα βγάλει νέα προκήρυξη; Και αν δεν βγάλει υπάρχει κάποια ανακοίνωση που το λέει; Σας ευχαριστώ πολύ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες