Original21 έγραψε:Σε αυτό που λέει pyr έχει δίκιο οι ΟΒΑ θα κινουν τα νήματα, ένα φιλαράκι μου είναι ΟΒΑ και θα κόψουν πολυ κόσμο απ έξω πάρτε το χαμπάρι! Παράδειγμα ο φίλος μόρια:17,8απολυτήριο επαγγελματική λυκείου, πτυχίο ΤΕΕ Β κύκλου με γενικό βαθμό 16,8, μορια ΟΒΑ 100, ειδικες δυνάμεις 100 το λιγότερο, και lower! Για κάντε σουμα!
Το αντίθετο θα γίνει. Επειδή Εχουν μόρια, οσοι δεν είναι βυσματα, θα κόβονται στο δευτερόλεπτο στα αθλήματα για να μπουν τα παιδιά των ταξιαρχων που περιμένουν.
Οπότε κάτι ακατάλληλοι, εκτός ΕΔ, που μπήκαν χωρίς αθλήματα εξαρχής δεν έχουν ελπίδες.
Μια ερώτηση σχετικά με την ειδικότητα βοηθού νοσηλευτικού προσωπικού εάν γνωρίζει καποιος. Αναφέρει πως πρέπει να έχουμε είτε πτυχίο από ΙΕΚ είτε δευτεροβάθμια επαλ ως βοηθοί. Δεν αναφέρει κάπου τη λέξη τουλάχιστον ή κάτι για πτυχίο άλλης τριτοβάθμιας. Εγώ με πτυχίο ΠΕ νοσηλευτικής, θα μπορώ να το δηλώσω κανονικά για τα μόρια;
Προφανως και θα μπουν βυσματα οπως παντα. Θα γινουν πολλες αιτησεις τι βλεπεται; Πρωσωπικα βλεπω 30.000 λογω της ανεργιας και της εργασιακης αβεβαιοτητας.
Original21 έγραψε:Σε αυτό που λέει pyr έχει δίκιο οι ΟΒΑ θα κινουν τα νήματα, ένα φιλαράκι μου είναι ΟΒΑ και θα κόψουν πολυ κόσμο απ έξω πάρτε το χαμπάρι! Παράδειγμα ο φίλος μόρια:17,8απολυτήριο επαγγελματική λυκείου, πτυχίο ΤΕΕ Β κύκλου με γενικό βαθμό 16,8, μορια ΟΒΑ 100, ειδικες δυνάμεις 100 το λιγότερο, και lower! Για κάντε σουμα!
Ειναι πολυ δυσκολο να σου κοψουν μορια αν τα εχεις πραγματικα.
Vas,μια ειδικότητα δηλώνεις. Δεν ξέρω αν μπορείς να δηλώσεις, γιατί θέλει πτυχίο ιεκ βοηθός οδοντιάτρου. Άλλο βοηθός οδοντιάτρου άλλο οδοντοτεχνιτης όπως εσύ. Επίσης δεν μπορείς να δηλώσεις βοηθός νοσηλεύτηκε, διότι δεν έχεις πτυχίο ιεκ αποτι κατάλαβα ούτε έστω ειδικότητα από το επαλ, απλά έχεις εκπαιδευτεί σαν σεμινάρια.
Theant, δεν νομίζω ότι μπορείς. Λέει βοηθός νοσηλευτη. Εσύ έχεις πτυχίο αει νοσηλευτη, ενώ ζητάνε ιεκ νοσηλευτικής ή ειδικότητα από επαλ. Οπότε όχι.
MΑλιστα. Καταλαβα. Καμια ελπιδα για αυτες τις ειδικοτητες. Οποτε πρεπει να βρω μια με απολυτηριο λυκειου και εξυπνη επιλογη απο την αποψη οτι ισως δεν την δηλωσουν πολλα ατομα. Ωστε να εχω περισσοτερες πιθανοτητες για εισαγωγη σε συνδιασμο με τυχον μορια και αθληματα. Ισως δηλωσω βοηθος νοσηλευτικου προσωπικου που ζηταει απολυτηριο.Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση.
Mark26 έγραψε:Vas,μια ειδικότητα δηλώνεις. Δεν ξέρω αν μπορείς να δηλώσεις, γιατί θέλει πτυχίο ιεκ βοηθός οδοντιάτρου. Άλλο βοηθός οδοντιάτρου άλλο οδοντοτεχνιτης όπως εσύ. Επίσης δεν μπορείς να δηλώσεις βοηθός νοσηλεύτηκε, διότι δεν έχεις πτυχίο ιεκ αποτι κατάλαβα ούτε έστω ειδικότητα από το επαλ, απλά έχεις εκπαιδευτεί σαν σεμινάρια.
Theant, δεν νομίζω ότι μπορείς. Λέει βοηθός νοσηλευτη. Εσύ έχεις πτυχίο αει νοσηλευτη, ενώ ζητάνε ιεκ νοσηλευτικής ή ειδικότητα από επαλ. Οπότε όχι.
Στο ναυτικο παντως αναγνωριζεται κανονικα στις ειδικοτητες το πτυχιο αει απλα δινει αλλα μορια απο το να παρουσιασει καποιος ενα πτυχιο ιεκ. Επισης για οσους δεν το γνωριζουν δινονται μορια και αν εχεις εστω τελειωσει τα 2 πρωτα εξαμηνα σε αει
VasPap έγραψε:MΑλιστα. Καταλαβα. Καμια ελπιδα για αυτες τις ειδικοτητες. Οποτε πρεπει να βρω μια με απολυτηριο λυκειου και εξυπνη επιλογη απο την αποψη οτι ισως δεν την δηλωσουν πολλα ατομα. Ωστε να εχω περισσοτερες πιθανοτητες για εισαγωγη σε συνδιασμο με τυχον μορια και αθληματα. Ισως δηλωσω βοηθος νοσηλευτικου προσωπικου που ζηταει απολυτηριο.Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση.
Epop, αν δεν ξέρεις σίγουρα μην λες πράγματα που δεν ισχύουν. Έχουν βγει πόσες ανακοινώσεις για τα μόρια και εσύ λες το αντίθετο. Αρχικά στο ναυτικό λέει τα ίδια με το στρατό. Θέλει ιεκ νοσηλευτικής κλπ ή ειδικότητα από επαλ. Επίσης στο ναυτικό θέλει υποχρεωτικά Lower αγγλικα και πιστοποίηση ecdl υπολογιστών.
Vas, και βοηθός νοσηλευτη να δηλώσεις, μπορείς μόνο αν έχεις έστω την ειδικότητα από το επαλ, δεν μπορείς να μπεις βοηθός νοσηλευτη απλά με απολυτήριο.
Προσωπική άποψη Αντρες αστράτευτοι να μάθετε λίγα περισσότερα για το τι ακριβώς ειναι στρατός και να κάνετε επιλογές με υπευθυνότητα για το μέλλον σας, ξεχάστε οτι ειναι το κλασσικό ΔΗΜΟΣΙΟ της ζωάρας...
Είναι κάτι διαφορετικό που καλό ειναι να γνωρίζει κάποιος πριν ``πατήσει το κουμπί``
Πέρα απο γυναίκες που τις δικαιολογώ (δεν έχουν επιλογή να πάνε θητεία) τα αστράτευτα νεαρά παιδιά να το ψάξουν καλύτερα όπως μπορούνε γιατί ειναι δύσκολο απεξω να βγάλεις σωστό συμπέρασμα.
Το λέω φιλικά γιατι πραγματικά πρόκειται για ιδιαίτερη δουλειά που πρέπει να ανέχεσαι πράγματα και καταστάσεις ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pyr την Πέμ Δεκ 10, 2020 1:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.