Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
Αναμένεται Κ σχολείο ΚΕΑ
Οβα εσένα προσωπικα σε κόβω 1.71 μπλα μπλα με απολυτήριο 10.3 κ βλεπεισ όλη μέρα Σταλόνε και ρομποκοπ. εσυ είσαι κομμένος από τώρα. να ξέρεις. κ σίγουρα τ παίζεις κ φουσκωτος. χαχσ
Παιδιά τι εννοείτε τελευταία προκήρυξη; για λιμενικο ή γενικά;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 154
ydneas έγραψε:Παιδιά τι εννοείτε τελευταία προκήρυξη; Για λιμενικο ή γενικά;
Τελευταια λιμενικό
.1.80 είμαι 75 κιλά δεν είμαι φουσκωτός αλλά είμαι σωστά γυμνασμενός με σκληρό σώμα και ατσάλινη Ελληνική ψυχή και θέληση και να ξέρεις πως το όνομα μου στο φόρουμ δεν είναι τυχαίο είναι αληθινό. Εγώ απλός θέλω να έχουμε ικανούς ανθρώπους στα σώματα ασφαλείας και όχι παρτάλια. Και αυτό το γνωρίζω ίσως λίγο καλύτερα από κάποια παιδιά τα οποία δεν έχουν υπηρετήσει ξανά σε σώμα ασφαλείας.Ντου έγραψε:Οβα εσένα προσωπικα σε κόβω 1.71 μπλα μπλα με απολυτήριο 10.3 κ βλεπεισ όλη μέρα Σταλόνε και ρομποκοπ. εσυ είσαι κομμένος από τώρα. να ξέρεις. κ σίγουρα τ παίζεις κ φουσκωτος. χαχσ
Αγάπη να έχουμε και υγεία καλή επιτυχία.
Το να υπηρετησεις τη θητεια σου στις ειδικες δυναμεις δεν εχει καμια σχεση με το να προσληφθεις σε ενα απο τα σωματα ασφαλειας.. Τοσο σε σχεση με την εκπαιδευση οσο και στην επαφη με τον πολιτη. Ο στρατος εχει μηδενικη επαφη με τον πολιτη ενω τα σωματα ασφαλειας εχουν καθημερινα και μονιμη επαφη με τον πολιτη. Απο την πλευρα της εκπαιδευσης τωρα.. οσοι υπηρετησαμε στις ειδικες δυναμεις δεν σημαινει οτι ειμαστε καταρτισμενοι ουτε κατα το ενα χιλιοστο οσον αφορα την εκπαιδευση ενος απο τα σωματα ασφαλειας.. για να σας το κανω πιο λιανα οι απλοι ειδικοδυναμιτες ποσες φορες ριξατε με τυφεκιο βολη εκ του ορθιου; Τι εμπιστοσυνη σας δειχνανε στις βολες; Ας σταματησουμε τα φαντασμενα σεναρια και περι εκπαιδευσης ειδικοδυναμιτων.. Η το αλλο που διαβασα οτι θα πεσεις απο το σκαφος και θα πρεπει να κολυμπησεις που καποιος το συγκρινε με τα αθληματα και το διλεπτο στο κατοσταρι της κολυμβησης στην πισινα.. αυτα ρε παιδια ουτε πενταχρονα δεν τα λενε συγγνωμη κιολας.. ας κατεβουμε λιγο χαμηλα..
Βαγγέλη εγώ δεν μίλησα για στρατό ξηράς ούτε για ειδικές δυνάμεις.Βαγγέλης. έγραψε:Το να υπηρετησεις τη θητεια σου στις ειδικες δυναμεις δεν εχει καμια σχεση με το να προσληφθεις σε ενα απο τα σωματα ασφαλειας.. Τοσο σε σχεση με την εκπαιδευση οσο και στην επαφη με τον πολιτη. Ο στρατος εχει μηδενικη επαφη με τον πολιτη ενω τα σωματα ασφαλειας εχουν καθημερινα και μονιμη επαφη με τον πολιτη. Απο την πλευρα της εκπαιδευσης τωρα.. οσοι υπηρετησαμε στις ειδικες δυναμεις δεν σημαινει οτι ειμαστε καταρτισμενοι ουτε κατα το ενα χιλιοστο οσον αφορα την εκπαιδευση ενος απο τα σωματα ασφαλειας.. για να σας το κανω πιο λιανα οι απλοι ειδικοδυναμιτες ποσες φορες ριξατε με τυφεκιο βολη εκ του ορθιου; Τι εμπιστοσυνη σας δειχνανε στις βολες; Ας σταματησουμε τα φαντασμενα σεναρια και περι εκπαιδευσης ειδικοδυναμιτων.. Η το αλλο που διαβασα οτι θα πεσεις απο το σκαφος και θα πρεπει να κολυμπησεις που καποιος το συγκρινε με τα αθληματα και το διλεπτο στο κατοσταρι της κολυμβησης στην πισινα.. αυτα ρε παιδια ουτε πενταχρονα δεν τα λενε συγγνωμη κιολας.. ας κατεβουμε λιγο χαμηλα..
Θα αγωνιστείς στην πισίνα γιατί σαν λιμενοφύλακας θα πρέπει να ξέρεις κολύμπι έχεις επαφή με νερό. Θα κατεβένεις από το ταχύπλοο στην ακτή κάποιας παραλίας για να φορτώσεις η να βοηθήσεις λαθρομετανάστες πρέπει να ξέρεις κολύμπι γι'αυτό και θα αγωνιστείς.
Παιδιά ας μην κρυβόμαστε τα αθλήματα και στις δύο κατηγορίες είναι εύκολα και οι χρόνοι πολύ λογικοί.
Ναι και εγω επισημαινω οτι οι συνθηκες που επικρατουν στη θαλασσα δεν εχουν καμια επαφη με την πισινα.. ουτε οι χρονοι.. δεν αγωνιζεσαι για αυτο τον λογο απλα ειναι μια διαδικασια προεπιλογης την οποια καποιοι θα περασουν καποιοι οχι. Το οτι κολυμπας εσυ και εγω 100 μετρα σε 1:30'' σε ιδανικες συνθηκες δεν μας κανει απευθειας διασωστες ουτε ικανους για ερευνα και διασωση αυτο εννοω.. Στη θαλασσα εχεις να παλεψεις με αντιξοωτητα.. και δεν σημαινει οτι θα προσληφθεις και απευθειας θα σε πετανε στις θαλασσες.. εχει εκπαιδευση και ιδιως αυτη των διασωστων δεν ειναι παιχνιδακι.. φτυνεις αιμα κυριολεκτικα
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 76
Οβα ζ' μακ, αν εισαι οντως οβα ζ' μακ, κατσε στον ς. Ξ. Καλυτερα. Γιατι απ'οτι φαινεται στα εχουν μαθει λαθος για το λιμενικο. Αν και σε κοβω για κομμενο ειδικοδυναμιτη με αυτα που ελεγες πιο πανω. Και μην συγκρινεις ενοπλη δυναμη με σωμα ασφαλειας. Ειναι η μερα με την νυχτα.
alex
Νίκο τζι αθλήματα διάβασα σήμερα Φεβρουάριο στο workenter... έχει πολύ δρομο
Γενική κατηγορία για βαση τι παίζει; έχω 1170 μόρια. Απο αιτήσεις έμαθα γύρω στις 2.000 έγιναν χωρίς τα ταχυδρομικά που τα λαμβάνουν ακόμα
Καλημέρα κάτι ακούστηκε από το workenter ότι αθλήματα θα δώσουν όσοι περάσουν το φεβρουαριο. Θα έχει λέτε τόση καθυστέρηση;
Και για ειδικές δυνάμεις ο τελευταίος τι μόρια λέτε να έχει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες