Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Πρωτον δε παιρνει βυσμα στη μοριοδοτηση, δευτερον δεν εχω τετοιο βυσμα.. μονο για πληροφοριες! Τριτον ειτε το πιστευεις ειτε οχι ο Ντουμας ηξερε οτι δε θα αλλαξει το οριο, ισως ελεγε οτι θα αλλαξει για να μην τον πρηζουν!
Με Ν. Δ πανω 4 χρονακια, τα παντα ειναι πιθανα. Μη ξεχνας πως ηδη εχει συζητηθει και για ΕΠΟΠ, αλλα σε αυτο υπαρχει ηδη αλλο forum (απλα ενημερωτικα στο ειπα) .
Koumalex12 έγραψε:Αρα συμφωνα με την αποφαση και αυτοι που εχου γεννηθει το 1990 απο την ημερομηνα εναρξης και μεχρι 31 δεκεμβριου δηλαδη αυτη που ειναι τελευταιους μηνες το 1990 λαμβανουν κανονικα...
Όχι... πιάνετε από το 91... άμα είσαι πχ Δεκέμβριο του 90 δεν είσαι μέσα οπότε δεν μπορείς να τα κάνεις
Αν δεν κανω λαθος οταν πας στο αστυνομικο τμημα να κανεις τα χαρτια εκει σου δινει κ μια αιτηση που την συμπληρωνεις.. εκει εχει κ ακομη ενα το οποιο γραφεις κ τι χαρτια εχεις παει.. τα τσεκαρεις ολα μαζι με τον αξιωματικο που θα σε τραβηξει.. ετσι νομιζω πως γινεται κ απο οτι εχω ψαξει λιγο.. εχει κ κατι εικονες αν γκουγκλαρετε!!! δυσκολο να χαθει κατι.. πρεπει να ειναι στραβαδι ο αλλος.. αλλα κ κυριος εμεις.. το νου μας... κ λαθη γινοντε παιδες γιαυτο υπαρχουν κ οι ενστασεις.Εγω ειχα φιλο το 11 εκανε τα χαρτια του κ δεν του μετρησαν τις εδ.. κ εκανε ενσταση.. οταν βγει το φεκ ξερεις ακριβος ποσα μορια εχεις γιατι τα γραφει τι θα μετρησεις.. τ νουσας στα χαρτια κ ολα θα πανε καλα.. ουτος η αλλος υπαρχουν κ οι πινακες μετα!!!
Παιδια εγω εχω απολυτηριο επαλ με 14,2 και εχω και πτυχιο επαλ στην πληροφορικη με 16,6 γιατι ετσι κανουν στα επαλ δινουν και πτυχιο της ειδικοτητας που ειχα εγω με ποια κατηγορια μπορω να δηλωσω με την α η με την β η μπορω και με τις δυο; Επισης περισσοτερες πιθανοτητες θα εχω με την α η β κατηγορια τι λετε;
Σε μια απ τις δυο κατηγοριες τα κανεις η α η β.. βγακε τα μορια σου κοιτα τον πινακα του 11 κ κοιτα που νομιζεις πως εισαι καλα.. μετα απο τοσα χρονια δεν ξερεις βεβαια που θα φτασουν εικασιες κανουμε ολοι εδω.. απλα εχουμε μια εικονα απο το τιποτα. κυριος πολλοι κανουν στην α λογο περισσοτερων ατομων κ περισσοτερες πιθανοτητες εστω σαν επυλαχων.. κυριος στη β κανουν τ στανταρ μεγαλα μορια.. δηλαδη 2800 κ φευγα
Οκ σε ευχαριστω για την απαντηση πιστευεις οτι μπορει φετος σε αυτην την προκηρυξη να παρουν ατομα με 1500-1600 μορια δεδομενουν το οτι ειχαν 8 χρονια να κανουν τετοια προκηρυξη η δεν παιζει με τιποτα αυτο;
Παίδες έχει χρόνια να βγάλει αλλά μην ξεχνάτε πως πολλά άτομα Χάσανε την προθεσμία του χρόνου εννοώ τα 28 όποτε πάνω κάτω πιστεύω θα είναι οι ίδιες βάσεις ελαφρός προς τ πάνω
Αυτο δεν μπορω να το γνωριζω διογενη.. απλα το μονο που θα σου πω ειναι να κανεις τα χαρτια σου!!! κ εσυ κ οποιος αλλος θελει κ μπορει Χωρις εξερεσεις στα μορια!!!
Μη ξεχνατε και τα αθληματα... δυο κοπελες που ημασταν μαζι στο ιεκ... η μια μαζευει 2500 μορια και η αλλη 2600... με τα μορια αυτα μπαινουν, αλλα τα αθληματα δε τα βγαζουν μεχρι στιγμης!
Petros gnou εχεις αδικο που λεει για 1991; Προσεξε τι λεει... Να μην ξεπεραση το 28 ετος ενα που εχει γεννηθει υο δεκεμβρι του 1990 ειναι 28 και 11 μηνων ο αλλος που εχει γεννηθει τον ιανουαριου υου 1991 ειναι 28 και 10 μηνων... Οπουε και αυτη υου 1990 μπορουν.. Που ειναι γεννημενη νεβαια απο την εναρξη της προκητηξης και μεχρι 31 δεκεμβριου
Προσωπική μου άποψη είναι ότι το όριο ηλικίας μπορεί να αλλάξει κατά 1 έτος, γιατί τα σαιτ αφήνουν ένα μικρό ενδεχόμενο να αλλάξει το όριο ηλικίας και κάποια άλλα κριτήρια μέχρι να να βγει το ΦΕΚ.