elissavet έγραψε:ΑΑΑ οκ... Κατάλαβα... Εγώ έδωσα διευκρίνιση ότι δεν ισχύει για το υπουργείο προστασίας του πολίτη... Για να μην αναστατωθούν τσάμπα οι υποψήφιοι
και συνεχίζω από κάτω την απάντηση του Χριστου. Χ. -Χριστος χ.: Αν σας πρόσβαλα ζητώ συγνώμη και με την μπέσα του Σαλονικιού και ορκίζομαι στο όνομά μου ότι όλα τα παιδιά στο blog όπως κι εγώ σας σεβόμαστε και σας εκτιμούμε ιδιαίτερα και δεν καταλαβαίνω την επίθεση που μου κάνατε άσκοπα, απλά πολλοί εδώ μέσα έχουμε αγχωθεί ιδιαίτερα με που δεν μας απαντήσατε στον προηγούμενο διάλογο για τη διαφορά του 2300 με το 2400. Ευχαριστώ.
Άραγε θα πάρει απάντηση ο Χρίστος... Σήριαλ για να μην πω reality... ...
Όχι δεν θα πάρει απάντηση διότι έσβησε/αν (; ) όλο το διάλογο από τον τοίχο.
Και μηπως ο Ντουμας δεν ειναι ο Ντουμας και γραφει καποιος αλλος εκει... εχω ακουσει οτι μπαινουν μερικοι χακερ σε σελιδες αλλων και γραφουν... Τι να πω...
nic007 έγραψε:Και μηπως ο Ντουμας δεν ειναι ο Ντουμας και γραφει καποιος αλλος εκει... εχω ακουσει οτι μπαινουν μερικοι χακερ σε σελιδες αλλων και γραφουν... Τι να πω...
Εγώ παρατήρησα και κάτι άλλο... Πριν στο group των Ειδικών Φρουρών στο Facebook ήταν διαχειριστής και ο κ. Ντούμας και τώρα πια δεν είναι.
George Salonica έγραψε:Δεν ησηχαζετε σαν μωρα κανετε αμαν... Και γενικα μιλαω σταθη μη μου την πεις.
χαχαχαχ τι να σου πω ρε τρελε; Εχω βαρεθει να μπαινω εδω μεσα και να βλεπω Τα ιδια ειχα να μπω 2 μερες και μπηκα σημερα και ειδα τα ιδια... Μετα τις εκλογες θα βγουνε αλλων υπηρεσιων τα αποτελεσματα... Προς το παρον δεν συμπεριλαμβανεται η προκυρηξη των Ε. Φ μεσα σε αυτες! Εκτος αν αλλαξει κατι!
nic007 έγραψε:Και μηπως ο Ντουμας δεν ειναι ο Ντουμας και γραφει καποιος αλλος εκει... εχω ακουσει οτι μπαινουν μερικοι χακερ σε σελιδες αλλων και γραφουν... Τι να πω...
Εγώ παρατήρησα και κάτι άλλο... Πριν στο group των Ειδικών Φρουρών στο Facebook ήταν διαχειριστής και ο κ. Ντούμας και τώρα πια δεν είναι.
ισως να θιχτηκε και να κουραστηκε με ολα οσα γινονται και να εδωσε τα ποσοστα που ειχε σχετικα με το facebook eidikoi frouroi
Όταν σας λέω να μην πιστεύετε τίποτα και κανέναν δεν με ακούτε. Κανείς δεν ξέρει την βάση και να την γνωρίζει ο ντούμας (που αμφιβάλλω) δεν μπορεί να την πει γιατί είναι παράνομο ...
Nikos_electro έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, καλή επιτυχία σε όλους! Η βάση για Β κατηγορία κατά την άποψη μου πάντα, δεν νομίζω ότι θα ξεπεράσει κατά πολυ τα 2500!