ilias83 έγραψε:Με μας ρε παιδια τι γινετε που δωσαμε συνεντευξη ισχυει η οχι;
16 σελιδες ενημερωθητε
Ωντος ρε παιδια, με την στρατολογία ισχυουν τα ιδια να φανταστω! Γιατι σε όλες τις ιστιοσελιδες που εχετε βαλει δεν αναφέρουν Στρατολογια παρα μονο Ναυτικο κ Αεροπορια!;
Τωρα που βγηκε το πασοκ ολα αξιοκρατικα πλεον! Διαφωνει κανεις!;
εγω παντως την απορια μου μια φορα την εχω. Γτ δν αφηνει να διεξαχθουν τα πραγματα ως εχουν ς αυτην που ειναι στο τελικο της σταδιο κ ουτως η αλλως επι νεα δημοκρατια βγηκε η προκυρηξη αυτη, ας κανει τις αλλαγες στην επομενη τοσο βιαζεται. Πια!; Βενιζελακος θελει να βολεψει τα πρασινα παιδακια κ προσωπικα δν πεφτω στην παγιδα της διαφανειας αφου αξιοκρατικα ητανε κ επι νεα δημοκρατια... Η οχι; Ετσι λεγανε... Ψεματα; Μμ τωρα εχουμε πασοκ ομως... ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!
:) έγραψε:Τωρα που βγηκε το πασοκ ολα αξιοκρατικα πλεον! Διαφωνει κανεις!;
εγω παντως την απορια μου μια φορα την εχω. Γτ δν αφηνει να διεξαχθουν τα πραγματα ως εχουν ς αυτην που ειναι στο τελικο της σταδιο κ ουτως η αλλως επι νεα δημοκρατια βγηκε η προκυρηξη αυτη, ας κανει τις αλλαγες στην επομενη τοσο βιαζεται. Πια!; Βενιζελακος θελει να βολεψει τα πρασινα παιδακια κ προσωπικα δν πεφτω στην παγιδα της διαφανειας αφου αξιοκρατικα ητανε κ επι νεα δημοκρατια... Η οχι; Ετσι λεγανε... Ψεματα; Μμ τωρα εχουμε πασοκ ομως... ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!
Ασχετα με το θεμα λες ε;
εε επειδη διαβασα εδω ... (("Ειτε με συνεντευξη ειτε χωρις τουλαχιστον να ειναι δικαιες οι προσληψεις αυτο εχω να πω μονο. ")) κ με αφορμη αυτο ειπα κ την γνωμη μ :P
:) έγραψε:Ασχετα με το θεμα λες ε;
εε επειδη διαβασα εδω ... (("Ειτε με συνεντευξη ειτε χωρις τουλαχιστον να ειναι δικαιες οι προσληψεις αυτο εχω να πω μονο. ")) κ με αφορμη αυτο ειπα κ την γνωμη μ :P
Και πολυ καλα εκανες και λες τη γνωμη σου θα πας ομως στη θεματολια "επι παντος επιστητου" Πολιτικα κομματα και εθνικη αμυνα για να μην μπερδευονται τα θεματα εδω ειναι περισσοτερο διαδικαστικα ευχαριστω
Kostas13 έγραψε:
Μονο η συνεντευξη ακυρωθηκε. Ολα τα αλλα ειναι ενταξει.2 νοεμβριου τα αποτελεσματα
Επειδη ειναι "λεπτο" το θεμα οπως καταλαβαινεις καλο ειναι να αναφερεις και την πηγη της πληροφορησης σου για να μη δημιουργειτε αναστατωση προς τους υπολοιπους ευχαριστω
Επειδη δε ξερω που το ακουσανε οι αλλοι, εμενα η δικια μου πηγη ειναι ο Βενιζελος γιατι το ακουσα απο το στομα του... Εσεις τι δεν εχετε καταλαβει απο αυτα που ειπε;
Στο Στρατό Ξηράς όπου έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες επιλογής επαγγελματιών οπλιτών, αυτές δε θα επαναληφθούν αλλά ο πίνακας των επιλεγομένων θα καταρτιστεί χωρίς το κριτήριο της συνέντευξης, αποσαφήνισε το Σάββατο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τους εκκρεμείς διαγωνισμούς πρόσληψης επαγγελματιών οπλιτών στους Τρείς Κλάδους των Ενόπλν Δυνάμεων.
Παράλληλα διευκρίνισε ότι στο Πολεμικό Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία, όπου οι διαδικασίες επιλογής ΕΠΟΠ βρίσκονται στο αρχικό στάδιο της συλλογής δικαιολογητικών, θα συνεχιστούν κανονικά χωρίς τη συνέντευξη.