Βύσμα στα Σώματα Ασφαλείας

Γενικές πληροφορίες για τα Σώματα Ασφαλείας, Συνοριοφύλακες, Σωφρονιστικούς και την ΕΥΠ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
lemon_26
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από lemon_26 »

Ρε παιδια βυσμα υπαρχει στους ειδικους φρουρους μην ακουω χαζομαρες... Εικόνα
Kerveros

Δημοσίευση από Kerveros »

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Βύσμα υπάρχει και πάντα θα υπάρχει. Η αλήθεια δεν φιμώνεται!

30ΦΥΛΛΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από 30ΦΥΛΛΟΣ »

απ οτι φανηκε βυσμα δεν πεχτηκε στην προκηρυξη εφ 2010 οσον αφορα την κατηγορια β τουλαχιστον. υπηρχαν πολλες επιτροπες και ηταν σε ολους τους υποψηφιους εξισου αυστηροι. ειλικρινα δεν το περιμενα αυτο. περιμενα να δω καποιον εξεταστη να κανει τα στραβα ματια για καμια παρατυπια αλλα δεν το ειδα.
λετε να αλλαξαν επιτελους τα πραγματα Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Greek_Army »

30ΦΥΛΛΟΣ έγραψε:απ οτι φανηκε βυσμα δεν πεχτηκε στην προκηρυξη εφ 2010 οσον αφορα την κατηγορια β τουλαχιστον. υπηρχαν πολλες επιτροπες και ηταν σε ολους τους υποψηφιους εξισου αυστηροι. ειλικρινα δεν το περιμενα αυτο. περιμενα να δω καποιον εξεταστη να κανει τα στραβα ματια για καμια παρατυπια αλλα δεν το ειδα.
λετε να αλλαξαν επιτελους τα πραγματα Εικόνα

στους ΕΦ πάντα ήτανε αξιοκρατικά τα πράγματα.. για όσους δεν πιστεύανε η φετινή προκήρυξη ελπίζω να τους αλλάξε την νοοτροπία..
Kerveros

Το αν ήταν αξιοκρατικά ή όχι δεν το ξέρουμε. Εμένα η γνώμη μου δεν πρόκειται ν'άλλάξει ποτέ για οποιοδήποτε διαγωνισμό γενικώς και είτε θα είμαι μέσα είτε θα είμαι έξω το ίδιο θα πιστεύω. Τί να κάνουμε, κάποιοι είμαστε πιο ρεαλιστές σε όσα ζούμε, βλέπουμε και ακούμε τόσα χρόνια σ'αυτή τη χώρα... Κι όσοι μπήκαν ε. φ εύχομαι στην πορεία ν'αποδειχθεί ότι αξίζουν. Καλή εκπαίδευση σε όλους!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Kerveros έγραψε:Το αν ήταν αξιοκρατικά ή όχι δεν το ξέρουμε. Εμένα η γνώμη μου δεν πρόκειται ν'άλλάξει ποτέ για οποιοδήποτε διαγωνισμό γενικώς και είτε θα είμαι μέσα είτε θα είμαι έξω το ίδιο θα πιστεύω. Τί να κάνουμε, κάποιοι είμαστε πιο ρεαλιστές σε όσα ζούμε, βλέπουμε και ακούμε τόσα χρόνια σ'αυτή τη χώρα... Κι όσοι μπήκαν ε. φ εύχομαι στην πορεία ν'αποδειχθεί ότι αξίζουν. Καλή εκπαίδευση σε όλους!

ασχολήθηκες ποτέ με τον διαγωνισμό των ειδικών φρουρών η λές απλά τι είδες στον στρατό ; αυτή την καραμέλα που πιπιλάτε μερικοί τόσο καιρό δεν κάνει κακό μόνο σε εσάς αλλά και στους άλλους που σας διαβάζουνε..

Υ. Γ οι ρεαλίστες με την δικιά σου έννοια θα είναι μια ζωή άνεργοι χωρίς πτυχία η απλά δεν θα τηρούνε τα προσόντα και θα κράζουνε το σύστημα και τα βύσματα..

...
Kerveros

Φυσικά κι έχω ασχοληθεί και με αυτόν όπως και με άλλους και αυτό το ξέρω εγώ. Ξαναείπα ότι για μένα το ασεπ δε σημαίνει τίποτα για κάποιον που έχει γερές πλάτες όπως ξαναείπα ότι το ίδιο έλεγα και θα λέω είτε είμαι επιτυχών είτε αποτυχών και δεν είμαι κατίνα να κατηγορώ ότι γι'αυτό δεν πέρασα. Δεν είχα τα μόρια. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχω το δικαίωμα να λέω και ότι πιστεύω; Αυτό πάντα το έκανα! Κι όσο για τα πτυχία που λες όσοι τα είχαν μπράβο τους! Σεβάσου όμως ότι δεν έχουν όλοι οικονομική άνεση και μην υποτιμάς! Ο. κ; Θα σου ζητήσω να μην είσαι προσβλητικός και να βγάζεις εμπάθεια, δεν είναι πρέπον. Δε νομίζω ότι κάνω κακό σε κάποιον επειδή έχω αυτή τη γνώμη που δεν είναι και εξωπραγματική. Είσαι πάρα πολύ προκατειλημένος

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Kerveros έγραψε:Φυσικά κι έχω ασχοληθεί και με αυτόν όπως και με άλλους και αυτό το ξέρω εγώ. Ξαναείπα ότι για μένα το ασεπ δε σημαίνει τίποτα για κάποιον που έχει γερές πλάτες όπως ξαναείπα ότι το ίδιο έλεγα και θα λέω είτε είμαι επιτυχών είτε αποτυχών και δεν είμαι κατίνα να κατηγορώ ότι γι'αυτό δεν πέρασα. Δεν είχα τα μόρια. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχω το δικαίωμα να λέω και ότι πιστεύω; Αυτό πάντα το έκανα! Κι όσο για τα πτυχία που λες όσοι τα είχαν μπράβο τους! Σεβάσου όμως ότι δεν έχουν όλοι οικονομική άνεση και μην υποτιμάς! Ο. κ; Θα σου ζητήσω να μην είσαι προσβλητικός και να βγάζεις εμπάθεια, δεν είναι πρέπον. Δε νομίζω ότι κάνω κακό σε κάποιον επειδή έχω αυτή τη γνώμη που δεν είναι και εξωπραγματική. Είσαι πάρα πολύ προκατειλημένος

ποια οικονομική άνεση ας πούμε.. ειδικά για την προκήρυξη των ειδικών φρουρών.. το να βγάλει κάποιος καλό απολυτήριο η να έχει δίπλωμα οδήγησης η να πάει δόκιμος η ειδικές δυνάμεις είναι οικονομικό θέμα ; Το κακό είναι ότι αυτή την γνώμη την έχετε πολλοί εδώ μέσα και προσπαθήσατε να επηρεάσετε παιδιά που δώσανε

Y. Γ πραγματικά θα προσπαθήσω να μην ξανα ασχοληθώ με αυτό το θέμα
...
Kerveros

Να επηρεάσουμε; Ως προς τί; Και τί δεν κατάλαβες για τα πτυχία; Τα μαθήματα αγγλικών και γενικώς ξένης γλώσσας δεν τα πληρώνεις; Δωρεάν στα κάνουν; Τα διπλώματα οδήγησης κι αυτά δωρεάν; Όποιος κατάφερε να βρει δουλειά και να πληρώσει ή βοήθεια απ'τους γονείς καλώς την είχε! Εγώ δυστυχώς δεν είχα! Μετά από 1 χρόνο κατάφερα να βρω δουλειά. Και σ'αυτό εγώ φταίω; Κι από μόνο του αν έχεις ένα 18-19 φτάνει; Κι εγώ πήρα τα 500 μόρια απ'τις ειδικές αλλά δεν έφτασε. Θα'πρεπε να'χα και κάτι άλλο. Ε δεν μπόρεσα να έχω τί να κάνουμε, ο καθένας ότι μπορεί έχει! Αλλά δε θα κατηγορώ και τον εαυτό μου που δεν είχα παραπάνω! Με ότι είχα πήγα! Το ότι λέω αυτό που πιστεύω για το βύσμα δε σημαίνει ότι δε γνωρίζω ότι αν είχα τα μόρια θα έμπαινα!!! Αλλά είναι άλλο πράγμα το ένα και άλλο το άλλο. Εγώ δεν προσπαθώ να επηρεάσω κάποιον. Σε τί ας πούμε; Στο να μη δώσει; Έλεος δηλαδή, μην εκτροχιάζεσαι. Αν είναι δυνατόν. Κι αν εσύ θες να λες ψέμματα και να είσαι απόλυτος ότι είναι όλα εντάξει ας είσαι. Εγώ όμως δεν θέλω να κλείνω τα μάτια. Δικαίωμα μου είναι με τόσα που βλέπουμε κι ακούμε.

nikoslok
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από nikoslok »

Greek_Army έγραψε:
Kerveros έγραψε:Φυσικά κι έχω ασχοληθεί και με αυτόν όπως και με άλλους και αυτό το ξέρω εγώ. Ξαναείπα ότι για μένα το ασεπ δε σημαίνει τίποτα για κάποιον που έχει γερές πλάτες όπως ξαναείπα ότι το ίδιο έλεγα και θα λέω είτε είμαι επιτυχών είτε αποτυχών και δεν είμαι κατίνα να κατηγορώ ότι γι'αυτό δεν πέρασα. Δεν είχα τα μόρια. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχω το δικαίωμα να λέω και ότι πιστεύω; Αυτό πάντα το έκανα! Κι όσο για τα πτυχία που λες όσοι τα είχαν μπράβο τους! Σεβάσου όμως ότι δεν έχουν όλοι οικονομική άνεση και μην υποτιμάς! Ο. κ; Θα σου ζητήσω να μην είσαι προσβλητικός και να βγάζεις εμπάθεια, δεν είναι πρέπον. Δε νομίζω ότι κάνω κακό σε κάποιον επειδή έχω αυτή τη γνώμη που δεν είναι και εξωπραγματική. Είσαι πάρα πολύ προκατειλημένος

ποια οικονομική άνεση ας πούμε.. ειδικά για την προκήρυξη των ειδικών φρουρών.. το να βγάλει κάποιος καλό απολυτήριο η να έχει δίπλωμα οδήγησης η να πάει δόκιμος η ειδικές δυνάμεις είναι οικονομικό θέμα ; Το κακό είναι ότι αυτή την γνώμη την έχετε πολλοί εδώ μέσα και προσπαθήσατε να επηρεάσετε παιδιά που δώσανε

...
δεν παιζει βησμα τελοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς εκτος αν ειμαστε ολη βησματα ο διαγωνισμος ειναι αξιοπιστος και παρα πολυ ελαστικος μετα απο τα μορια σε ολες τις διαδικασιες γιατι να βαλεις βησμα; για να μην πας καθολου να δωσεις γιατι οποιοι εδωσαν σοβαροι περασαν βησμα θα χρειαζοταν μονο αμα βαριοσουνα να πας και ηθελες να κατσεις να πιεις καφε σπιτι σου...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Kerveros έγραψε:Να επηρεάσουμε; Ως προς τί; Και τί δεν κατάλαβες για τα πτυχία; Τα μαθήματα αγγλικών και γενικώς ξένης γλώσσας δεν τα πληρώνεις; Δωρεάν στα κάνουν; Τα διπλώματα οδήγησης κι αυτά δωρεάν; Όποιος κατάφερε να βρει δουλειά και να πληρώσει ή βοήθεια απ'τους γονείς καλώς την είχε! Εγώ δυστυχώς δεν είχα! Μετά από 1 χρόνο κατάφερα να βρω δουλειά. Και σ'αυτό εγώ φταίω; Κι από μόνο του αν έχεις ένα 18-19 φτάνει; Κι εγώ πήρα τα 500 μόρια απ'τις ειδικές αλλά δεν έφτασε. Θα'πρεπε να'χα και κάτι άλλο. Ε δεν μπόρεσα να έχω τί να κάνουμε, ο καθένας ότι μπορεί έχει! Αλλά δε θα κατηγορώ και τον εαυτό μου που δεν είχα παραπάνω! Με ότι είχα πήγα! Το ότι λέω αυτό που πιστεύω για το βύσμα δε σημαίνει ότι δε γνωρίζω ότι αν είχα τα μόρια θα έμπαινα!!! Αλλά είναι άλλο πράγμα το ένα και άλλο το άλλο. Εγώ δεν προσπαθώ να επηρεάσω κάποιον. Σε τί ας πούμε; Στο να μη δώσει; Έλεος δηλαδή, μην εκτροχιάζεσαι. Αν είναι δυνατόν. Κι αν εσύ θες να λες ψέμματα και να είσαι απόλυτος ότι είναι όλα εντάξει ας είσαι. Εγώ όμως δεν θέλω να κλείνω τα μάτια. Δικαίωμα μου είναι με τόσα που βλέπουμε κι ακούμε.

Με αυτό τελειώνει η παρεμβασή μου.. συνέχισε να πιστεύεις ότι θέλεις

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από illy »

Kerveros έγραψε: Να επηρεάσουμε; Ως προς τί; Και τί δεν κατάλαβες για τα πτυχία; Τα μαθήματα αγγλικών και γενικώς ξένης γλώσσας δεν τα πληρώνεις; Δωρεάν στα κάνουν; Τα διπλώματα οδήγησης κι αυτά δωρεάν; Όποιος κατάφερε να βρει δουλειά και να πληρώσει ή βοήθεια απ'τους γονείς καλώς την είχε! Εγώ δυστυχώς δεν είχα! Μετά από 1 χρόνο κατάφερα να βρω δουλειά. Και σ'αυτό εγώ φταίω; Κι από μόνο του αν έχεις ένα 18-19 φτάνει; Κι εγώ πήρα τα 500 μόρια απ'τις ειδικές αλλά δεν έφτασε. Θα'πρεπε να'χα και κάτι άλλο. Ε δεν μπόρεσα να έχω τί να κάνουμε, ο καθένας ότι μπορεί έχει! Αλλά δε θα κατηγορώ και τον εαυτό μου που δεν είχα παραπάνω! Με ότι είχα πήγα! Το ότι λέω αυτό που πιστεύω για το βύσμα δε σημαίνει ότι δε γνωρίζω ότι αν είχα τα μόρια θα έμπαινα!!! Αλλά είναι άλλο πράγμα το ένα και άλλο το άλλο. Εγώ δεν προσπαθώ να επηρεάσω κάποιον. Σε τί ας πούμε; Στο να μη δώσει; Έλεος δηλαδή, μην εκτροχιάζεσαι. Αν είναι δυνατόν. Κι αν εσύ θες να λες ψέμματα και να είσαι απόλυτος ότι είναι όλα εντάξει ας είσαι. Εγώ όμως δεν θέλω να κλείνω τα μάτια. Δικαίωμα μου είναι με τόσα που βλέπουμε κι ακούμε.

Κερβερε ελα στο "κψμ για επαγγελματιες οπλιτες"... ελα να τα πουμε εκει ΥΓ: σορρυ για το ακυρο μνμ ΓΜΑΚ

...
Dum spiro spero
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από greko_27 »

Greek_Army έγραψε:

...

τι καθεσαι και ασχολεισαι με την κερβερος?... ακου ονομα κερβεροςΕικόναΕικόνα... ολο ασυναρτησιες λεει και τα επειχηρηματα που παρουσιαζει δεν στεκουν καθολου... δηλαδη οποιος σπουδαζει εχει φραγκα=αυτα να τα πει σε οσους σπουδαζαν και ταυτοχρονα δουλευαν μαυρα σε καφετεριες, ιντερνετ καφε κτλ (να μην αναφερω και πρωσοπικα μου παραδειγματα)... το αλλο οτι οποιος εχει ακρες μπορει να μπει στους ειδικους φρουρους η οπουδηποτε αλλου με την εποπτεια του ασεπ.δηλαδη τοσοι και τοσοι που μπηκαν στον ευρυτερο δημοσιο τομεα με τον ασεπ ειχαν, καποιοι απο αυτους ακρες(να μην αναφερω και παλι πρωσοπικα μου παραδειγματα)... και ξαφνικα κατι αγορακια και κοριτσακια τυπου κερβερος τους βλεπεις αργοτερα στο αμεσο μελλον να μπαινουν ως εποπ, στην πυροσβεστικη και στο λιμενικο, απο την πισω πορτα οπως παντα και μετα να σου λενε οτι το συστημα τους αναγκασε να το κανουν για να βρουν δουλεια, ενω στην πραγματικοτητα με τα προσοντα που ειχαν (πτυχια, διπλωματα κτλ) ουτε απ' εξω δεν περνουσαν... γι αυτο θα επαναλαβω την φραση που ειχα πει και παλιοτερα:οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια
Kerveros

Εγώ φταίω που κάθομαι και αναλύω. Τί να πω, είστε πολύ άκυροι. Είπα εγώ ότι δεν μπήκα γιατί δεν είχα βύσμα και ότι όσοι μπήκαν είχαν; Ότι θέλετε λέτε! Ούτε κλαίγομαι ούτε κατηγόρησα άλλους. Αλλά δε θα με κάνετε να νιώσω κι αποτυχημένη επειδή δεν μπήκα μόρια να μπω ε. φ. Μην τρελλαθούμε. Πλέον πάω για τον επόμενο στόχο μου που είναι και πιο ενδιαφέρον και μπορώ να το προσπαθήσω τώρα που έχω δουλειά και μπορώ να πληρώσω. Κι όσο για τα επιχειρήματά μου είναι άκυρα; Ωραία. Όλα πάνε ρολοϊ, δεν υπάρχει λάδωμα στην ελλάδα, δεν υπάρχουν σκάνδαλα στην ελλάδα και οι πολιτικοί αλληλοκαλύπτονται, δεν υπάρχει παραδικαστικό που τα παίρνει, δεν υπάρχουν αυτά είναι της δικιάς μου φαντασίας. Αυτή είναι η γνώμη μου και την έχουν άλλοι τόσοι. Δεν πειράζω κανέναν. Ίσως να είμαι ισοπεδωτική. Ε αυτή είμαι. Κι όσο για το κέρβερος βγαλμένο απ'την αρχαία ελλάδα είναι αν ξέχασες. Εγώ δε σχολίασα το δικό σου.

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από greko_27 »

Kerveros έγραψε:Εγώ φταίω που κάθομαι και αναλύω. Τί να πω, είστε πολύ άκυροι. Είπα εγώ ότι δεν μπήκα γιατί δεν είχα βύσμα και ότι όσοι μπήκαν είχαν; Ότι θέλετε λέτε! Ούτε κλαίγομαι ούτε κατηγόρησα άλλους. Αλλά δε θα με κάνετε να νιώσω κι αποτυχημένη επειδή δεν μπήκα μόρια να μπω ε. φ. Μην τρελλαθούμε. Πλέον πάω για τον επόμενο στόχο μου που είναι και πιο ενδιαφέρον και μπορώ να το προσπαθήσω τώρα που έχω δουλειά και μπορώ να πληρώσω. Κι όσο για τα επιχειρήματά μου είναι άκυρα; Ωραία. Όλα πάνε ρολοϊ, δεν υπάρχει λάδωμα στην ελλάδα, δεν υπάρχουν σκάνδαλα στην ελλάδα και οι πολιτικοί αλληλοκαλύπτονται, δεν υπάρχει παραδικαστικό που τα παίρνει, δεν υπάρχουν αυτά είναι της δικιάς μου φαντασίας. Αυτή είναι η γνώμη μου και την έχουν άλλοι τόσοι. Δεν πειράζω κανέναν. Ίσως να είμαι ισοπεδωτική. Ε αυτή είμαι. Κι όσο για το κέρβερος βγαλμένο απ'την αρχαία ελλάδα είναι αν ξέχασες. Εγώ δε σχολίασα το δικό σου.

Τι σχεση εχουν ολα αυτα με την προκυρηξη των ειδικων φρουρων; Αντι λοιπον να παρακαλας οχι μονο εσυ αλλα και ολοι οι αλλοι ο ΑΣΕΠ να παρει 100% κατω απο τις δικες του αρμοδιοτητες και οχι μονο με ενστασεις (οπως στους ειδικους φρουρους) τις προκυρηξεις του λιμενικου σωματος (που ειναι το πιο βυσματικο) και της πυροσβεστικης κυνηγατε φαντασματα σε προκυρηξη που για πρωτη φορα με νομοσχεδιο μπηκε ο ΑΣΕΠ εστω και με τον ελεγχο ενστασεων των τελικων αποτελεσματων και του δικαιωματος διαθεσης-προβολης των μοριων που μαζεψαν ολοι οι επιτυχοντες απο τον καθε πολιτη της χωρας αυτης.
Που να εδινες δηλαδη περσι για το λιμενικο; Να βλεπεις τον διπλανο σου να κοβεται στα αγωνισματα και μετα να τον ξαναβλεπεις στα γραπτα ο οποιος να γραφει μονο μια παραγραφο στην εκθεση, να μην γνωριζει ποια ειναι τα κυριοτερα λιμανια της μεσογειου στο μαθημα της γεωγραφιας, με θεμα "ποια ειναι η αγαπημενη μου τεχνη'' στην εκθεση των αγγλικων αυτος να γραφει για το ποδοσφαιρο (μαλλον θεωρησε τεχνη το οτι ο μεσσι "ζωγραφιζει" στα γηπεδαΕικόνα) και αλλα πολλα ευτραπελα... και ομως αυτος ο "βλαξ" ειναι λιμενοφυλακας-υπαξιωματικος και αναρωτιεμαι εαν τον ρωτησει καποιος τι δουλεια κανει σιγουρα θα σου πει οτι ειναι αστυνομικος.. μαλλον θα μπερδευτικε απο το χρωμα της καθημερινης φορμας αγγαρειας που φοραειΕικόναΕικόναΕικόνα
...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης