Marinaki έγραψε:Κοιτάξτε εγω πάλι διαβασα (κάπου το εχω ξαναπει βέβαια) οτι οι αιτησεις για αεροπορια και στρατολογια θα φτασουν τις 20000 μαζι... ! Τωρα μου φαινονται υπερβολικότατα τα νουμερα αυτα που ακούγονται. Ολοι στην αεροπορία θελουν να μπουν; Αδύνατον. Τοσοι δεν είμασταν οταν διναμε για Υπουργείο Οικονομικών!
οι αιτησεις στην πολεμικη αεροπορια ανηλθαν τις 20.000 δηλ θα μπει 1:22 και στο πολεμικο ναυτικο τις 3500 δηλ θα μπει 1:5...
Επίσης στην στρατολογια δεν μπορούν να δωσουν αριθμό αιτησεων... ! Δεν ξερω αν δεν μπορούν να τις μετρησουν επειδη ειναι πολλες ή υπάρχει αλλος λόγος που δεν "εχουν διαφημισει" την προκύρηξη αυτη τοσο οσες τις αλλες! Γενικα δεν υπάρχουν ιδιαιτερες πληροφοριες!
Ξερει κανεις ποια ειναι η αναλογια που θα μπουν στο στρατο ξηρας; κατι ακουσα για 1 στους 2 αν ειναι αληθεια ειμαστε σε καλο δρομο. καλη επιτυχια σε ολους.
ratatoulis έγραψε:Με πιθανότητες 1:22 εγώ στην θέση σας δεν θα αγχωνόμουν για το αν τα δικαιολογητικά μου είναι ορθά συμπληρωμένα η όχι!
Αυτο ενα απο τα πιο λογικα πραγματα που εχω ακουσει τον τελευταιο καιρο... Αυτο θα πρεπει να βλέπουμε ολοι. Γιατι ωραια βγαινουν τα αποτελεσματα κ ειναι σωστα τα χαρτια μας, το θεμα ειναι ομως ποιοι κ ποσοι μπαινουν... Τα χαρτια θα ειναι σωστα σε 18000 στους 20000, αλλα θα μπουν 900 στους 18000! Ας κρατησουμε το αγχος για αργοτερα!
νικος έγραψε:Παιδια. Ειναι παραλογο 20.000 αιτησης ειναι πολυ παραπανω ακουστικε για 110.000 χιλιαδες αιτησης και αν δεν ειναι 110 χιλιαδες ειναι πανο απο 60 χιλιαδες μιν επαναπαβεστε ουτε θελω να σας ανχωσο γιαυτο... Μακαρι να εγιναν 20.000 αλλα ειναι πολυ χλωμο
εγώ πάλι όταν πήγα για συνέντευξη ο αρμόδιος λοχαγός που μας έδινε οδηγίες μας είπε οτι οι αιτήσεις είναι πολύ λίγες και με αυτούς που δεν ήρθαν η κόπ[ηκαν ανέρχονται στα 8 χιλιαδες (στρατός ξηράς), και τέλος ολοκλήροσε λέγοντάς μας οτι φέτος σε σχέση με πέρσυ είμαστε ένας προς 3 για να μπούμε, το θυμάμαι καθαρά και είναι κάτι πολύ ελπιδοφόρο για μένα
νικος έγραψε:Παιδια. Ειναι παραλογο 20.000 αιτησης ειναι πολυ παραπανω ακουστικε για 110.000 χιλιαδες αιτησης και αν δεν ειναι 110 χιλιαδες ειναι πανο απο 60 χιλιαδες μιν επαναπαβεστε ουτε θελω να σας ανχωσο γιαυτο... Μακαρι να εγιναν 20.000 αλλα ειναι πολυ χλωμο
εγώ πάλι όταν πήγα για συνέντευξη ο αρμόδιος λοχαγός που μας έδινε οδηγίες μας είπε οτι οι αιτήσεις είναι πολύ λίγες και με αυτούς που δεν ήρθαν η κόπ[ηκαν ανέρχονται στα 8 χιλιαδες (στρατός ξηράς), και τέλος ολοκλήροσε λέγοντάς μας οτι φέτος σε σχέση με πέρσυ είμαστε ένας προς 3 για να μπούμε, το θυμάμαι καθαρά και είναι κάτι πολύ ελπιδοφόρο για μένα
οι 20.000 που λενε ειναι για αεροπορια. Για στρατο ηταν 8000 περιπου κ πραγματικα ελεγαν οτι φετος ηταν λιγοτερες οι αιτησεις
οι 20.000 που λενε ειναι για αεροπορια. Για στρατο ηταν 8000 περιπου κ πραγματικα ελεγαν οτι φετος ηταν λιγοτερες οι αιτησεις
τέτοια λέγε μου και συ τέτοια λέγε μου άρα αληθεύει
Βάλε και τα άτομα που κοπήκαν στα ψυχοτεχνικά και στις λοιπές εξετάσεις, πιστεύω οτι ο αριθμός αυτών που κόπηκαν μέχρι στις αθλητικές δοκιμασίες διπλασιάστηκε απο αυτών στις λοιπές εξετάσεις, ίσως να δίνουμε και ένας προς 2 τελικά
Gary έγραψε: Βάλε και τα άτομα που κοπήκαν στα ψυχοτεχνικά και στις λοιπές εξετάσεις, πιστεύω οτι ο αριθμός αυτών που κόπηκαν μέχρι στις αθλητικές δοκιμασίες διπλασιάστηκε απο αυτών στις λοιπές εξετάσεις, ίσως να δίνουμε και ένας προς 2 τελικά
βασικα ποτε κοβονται στα αθληματα; Γιατι αν κοβουν αν δεν τα εχεις περασει ολα τα αθληματα το 98% των γυναικων θα κοπει
Gary έγραψε: Βάλε και τα άτομα που κοπήκαν στα ψυχοτεχνικά και στις λοιπές εξετάσεις, πιστεύω οτι ο αριθμός αυτών που κόπηκαν μέχρι στις αθλητικές δοκιμασίες διπλασιάστηκε απο αυτών στις λοιπές εξετάσεις, ίσως να δίνουμε και ένας προς 2 τελικά
βασικα ποτε κοβονται στα αθληματα; Γιατι αν κοβουν αν δεν τα εχεις περασει ολα τα αθληματα το 98% των γυναικων θα κοπει
κοίτα, πέρσυ που έδινα πάλι, δε τα πήγα καλά κυρίως στο χιλιάρι, κάπνιζα κιόλας άστα να πάνε, και είχα κοπεί απο αυτό άκουσα, και απο το οτι δεν είχα βίσμα, απο κει και πέρα κόβεσαι ναι, είχα φίλους ποθ κοπήκαν γιατί η δε μπορούσαν να πηδήσουν στο σκάμα η στο άλμα η στο χιλιάρι να τρέξουν κτλπ, φέτος που δε καπνίζω και αθλούμαι Βγήκα πρώτος στο χιλιάρι όχι μόνο στην ομάδα μου, αλλά και σε όλη την ομάδα 19 με χρόνο 3.50 με όριο τα 4.20,80 άτομα δηλαδή όλη η 19 εγώ πρώτος, και γενικα σε όλα τα αθλήματα θριάμβευσα, όπως και σε όλες τις άλλες λοιπές εξετάσεις, τα κορίτσια που λές, παρακολούθησα τις επιδόσεις τους, και η πρώτη στο χιλιάρι, έκανε χρόνο 4.45 με όριο 4.30, καμία δε κατάφερε έστω τα όρια να πιάσει, ήταν μια ομάδα κοριστσιών στα 10 άτομα, αυτά, τα συμπεράσματα δικά σου
Ρε παιδια δεν κοβουν τοσο ευκολα στα αθληματα... Στο 1000πχ για να σε κοψουν θα πρεπει να σταματησεις... Αν το τελιωσεις εστω και με 10 - 20 δευτερολεπτα παραπανω δεν σε κοβουν!
geo_gio έγραψε:Ρε παιδια δεν κοβουν τοσο ευκολα στα αθληματα... Στο 1000πχ για να σε κοψουν θα πρεπει να σταματησεις... Αν το τελιωσεις εστω και με 10 - 20 δευτερολεπτα παραπανω δεν σε κοβουν!
geo_gio έγραψε: Ρε παιδια δεν κοβουν τοσο ευκολα στα αθληματα... Στο 1000πχ για να σε κοψουν θα πρεπει να σταματησεις... Αν το τελιωσεις εστω και με 10 - 20 δευτερολεπτα παραπανω δεν σε κοβουν!
μακάρι
για το 1000ρι τουλαχιστον ειμαι σιγουρος! Αν σταματισεις την εκατσες!
τωρα για το αλμα και εκει Αν κανεις μια αξιοτημη προσπαθεια δεν σε κοβουν.
geo_gio έγραψε: Ρε παιδια δεν κοβουν τοσο ευκολα στα αθληματα... Στο 1000πχ για να σε κοψουν θα πρεπει να σταματησεις... Αν το τελιωσεις εστω και με 10 - 20 δευτερολεπτα παραπανω δεν σε κοβουν!
μακάρι
για το 1000ρι τουλαχιστον ειμαι σιγουρος! Αν σταματισεις την εκατσες!
τωρα για το αλμα και εκει Αν κανεις μια αξιοτημη προσπαθεια δεν σε κοβουν.