Κακή χρήση αναβολής;
Κακή χρήση αναβολής;
Ευτυχως - Δυστυχως ασχολειτε με στρατολογικα...
Σημερα ομως το πρωι ειχα νεα... Ρωτησε αυτος και του ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα.
Καλα ειναι να κοψω τςρα την αναβολη μου λεει πηγαινωντας στα Κεπ με τη βεβαιωση της σχολης μου και οαλα καλα...
Τωρα ομως εγω σκεφτομαι να αφησω να περασει και ο αλλος χρονος και μετα να παω...
Αυτος μου ειπε να την κοψω τωρα για να μην αλλαξουν αργοτερα τα πραγματα...
επεξεργασία μηνύματος : Ρωτάμε μόνο ότι έχει σχέση με τον τίτλο του θέματος Greek_Army
Σημερα ομως το πρωι ειχα νεα... Ρωτησε αυτος και του ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα.
Καλα ειναι να κοψω τςρα την αναβολη μου λεει πηγαινωντας στα Κεπ με τη βεβαιωση της σχολης μου και οαλα καλα...
Τωρα ομως εγω σκεφτομαι να αφησω να περασει και ο αλλος χρονος και μετα να παω...
Αυτος μου ειπε να την κοψω τωρα για να μην αλλαξουν αργοτερα τα πραγματα...
επεξεργασία μηνύματος : Ρωτάμε μόνο ότι έχει σχέση με τον τίτλο του θέματος Greek_Army
Κακή χρήση αναβολής;
Εγω προσωπικα δεν καταλαβαινω το νοημα του να την κοψεις τωρα "μηπως αλλαξουν τα πραγματα". Ακομα και αν αλλαζαν, δεν μπορει το νομιμο να γινει αυτοματα παρανομο, αρα θα υπηρχε καποια προβλεψη για οσους ηδη ειναι στην περιπτωση σου. Δηλαδη αν σημερα η στρατολογια λεει οτι δεν χρειαζεται να κοψεις την αναβολη, λες να βγει νομος ξαφνικα που να λεει οτι οσοι δεν την εκοψαν πριν 2 χρονια, αυτοματα εχουν κανει κακη χρηση αναβολης; Ουτε στην Ελλαδα δεν γινονται αυτα.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 104
Κακή χρήση αναβολής;
Chrisizer έγραψε:Αυτος μου ειπε να την κοψω τωρα για να μην αλλαξουν αργοτερα τα πραγματα...
Chrisizer έγραψε:Ναι αλλα πριν μιση ωρα... Ενας γνωστος μου (πολυ μεγαλο κεφαλι στο στρατο) μου ειπε οτι εχω προβλημα με αυτο και οτι θα επρεπε να την ειχα κοψει απο τη στιγμη που εχω βεβαιωση απο τη σχολη οτι τελιωσα το 2010 (και το γραφει στη βεβαιωση). Υπαρχει περιπτωση να κανω μεχρι και 8 παραπανω μηνες...
Αυριο μαλλον θα ξερω καλυτερα γιατι θα ρωτησει ο ιδιος... Ακια ας επλισουμε να μην υπαρχει προβλημα...
Κάτσε και πίστεψε τον επειδή είναι στρατιωτικός, εσύ θα βγεις χαμένος και όχι αυτός, όπως αποδείχθηκε με τα παραπάνω είναι άσχετος με τα στρατολογικά θέματα, ας περιοριστεί στα άλλα καθήκοντα που έχει γιατί με αυτά που διαδίδει το μόνο που κερδίζει είναι να γίνεται ρεζίλι.
Η απορία σου απαντήθηκε, τώρα το τι θα κάνεις είναι δικό σου θέμα.
- SpaceJockey1985
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Κακή χρήση αναβολής;
Καλησπερα! Συγχαρητηρια για την προσπαθεια σας! Η αναβολη μου ληγει στις 31/12/12. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν θα εχω προβλημα στην περιπτωση που δεν κανω αιτηση διακοπης της αναβολης αλλα την "αφησω" να ληξει μονη της. Ειναι παρανομο; Ειναι κακη χρηση αναβολης; Υγ. Αν δεν κανω λαθος θα μπω στη Β ΕΣΣΟ (Μαρτιος) Ευχαριστω εκ των προτερων.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 10
- Επικοινωνία:
Κακή χρήση αναβολής;
SpaceJockey1985 έγραψε:Καλησπερα! Συγχαρητηρια για την προσπαθεια σας! Η αναβολη μου ληγει στις 31/12/12. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν θα εχω προβλημα στην περιπτωση που δεν κανω αιτηση διακοπης της αναβολης αλλα την "αφησω" να ληξει μονη της. Ειναι παρανομο; Ειναι κακη χρηση αναβολης; Υγ. Αν δεν κανω λαθος θα μπω στη Β ΕΣΣΟ (Μαρτιος) Ευχαριστω εκ των προτερων.
Πολλοί κάπως έτσι σκέφτονται. Θα σου πώ κάποια πράγματα για να ξέρεις, και ελπίζω να σε βοηθήσω, επειδή το είχα ρωτήσει στη στρατολογία αυτό γιατί είχα κι εγώ την ίδια απορία με εσένα κάποτε, και μου είχανε πει όταν σπούδαζα, ότι μπορώ αφού πάρω το πτυχίο μου να κάνω ότι θέλω μέχρι να τελειώσει η αναβολή μου. Εκτός αν θέλω να παρουσιαστώ νωρίτερα, οπότε και θα πρέπει να τη διακόψω. Στη διακοπή σου ζητάνε το πτυχίο, κι αν δεν το έχεις μια βεβαίωση σπουδών. Κακή χρήση αναβολής θεωρείται όταν δεν έχεις πτυχίο να τους δώσεις και δεν έχεις ούτε βεβαίωση σπουδών, που σημαίνει ότι δεν γράφτηκες ποτέ.(εάν εσύ σπούδαζες) τώρα, ακόμα κι αν διαγραφείς από τη σχολή σου και γραφτείς σε κάποια άλλη σχολή, μπορείς να τους δώσεις βεβαίωση σπουδών ή πτυχίο της άλλης σχολής, χωρίς να έχεις επιπτώσεις.
Πάντως δεν χάνεις τίποτα να πάρεις ένα τηλέφωνο στη στρατολογία να ρωτήσεις, ούτε όνομα δε θα σου ζητήσουν. Και ρώτα τους τι επιλογές έχεις αν δε θες να υπηρετήσεις μετά τη λήξη της αναβολής, χωρίς να κυρηχθείς ανυπότακτος. Ελπίζω να βοήθησα.
- SpaceJockey1985
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Κακή χρήση αναβολής;
Ευχαριστω για την απαντηση. Θα παρω το πτυχιο μου τελη Νοεμβριου (τοτε θα γινει η Ορκομωσια).
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Κακή χρήση αναβολής;
SpaceJockey1985 έγραψε:Ευχαριστω για την απαντηση. Θα παρω το πτυχιο μου τελη Νοεμβριου (τοτε θα γινει η Ορκομωσια).
Να είσαι καλά, καλή σταδιοδρομία στις σπουδές, και καλή θητεία.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Κακή χρήση αναβολής;
Παιδια σας παρακαλω... Το φλεβαρη γινομαι 19 και λογικα μαρτιο θα μου ρθει χαρτι... Θα παρω μια αναβολη για παννεληνιες... Μπορω μετα να παω να γραφτω σενα ιεκ η ενα κολλεγιο για να παρω αναβολη 3-4 χρονια; Δε σκοπευω να τελειωσω καποιο απο αυτα απλα θελω την αναβολη... Βοηθειστε σας παρακαλω εχω τρελαθει
-
- Στρατηγός
Κακή χρήση αναβολής;
Μπορείς απλά όταν παρουσιαστείς θα σου επιβληθεί ποινή λόγω κακής χρήσης αναβολής,1 μήνας πρόσθετη θητεία η 90 ευρώ, τα έχουμε ξανά γράψει.
Κακή χρήση αναβολής;
Αφου πληρωσω το προστιμο στην εφορια πρεπει να κανω καποια ενεργεια η ειδοποιειται αυτοματα η στρατολογια οτι εχω πληρωσει το προστιμο;
-
- Στρατηγός
Κακή χρήση αναβολής;
δημητρης έγραψε:Αφου πληρωσω το προστιμο στην εφορια πρεπει να κανω καποια ενεργεια η ειδοποιειται αυτοματα η στρατολογια οτι εχω πληρωσει το προστιμο;
Όχι.
Κακή χρήση αναβολής;
Γεια σας πηρα προπερσι αναβολη λογω σπουδων σε ιεκ. Τα ιεκ τα τελειωσα προπερσι η αναβολη μ ληγει του χρονου. Θα εχω καποιες κυρωσεις που δεν την εχω κοψει. Να θυμισω περισι εκανα και 6 μηνη πρακτικη.
-
- Στρατηγός
Κακή χρήση αναβολής;
Όχι.
Κακή χρήση αναβολής;
Καλες γιορτες και χρονια πολλα σε ολους.
Λοιπον εχω μια απορια...
το 2006 περασα στο Γεωπονικο και πηρα αναβολη μεχρι το 2015. Ομως ξαναεδωσα πανελληνιες και περασα στα ΤΕΙ στη Κρητη το 2008. Λογω οικογενειακων συμβαντων, αποφασιστηκε να συνεχισω τις σπουδες μου σε μια ιδιωτικη σχολη στην Αθηνα.
Εγω εχω αναβολη απο τη πρωτη μου σχολη ομως -Γεωπονικο-. Σε αυτη τη περιπτωση τι γινεται;
Διοτι στο Γεωπονικο δεν συνεχιζω τις σπουδες μου πλεον.
ΥΓ Οποιος γνωριζει πως πρεπει να κινηθω ας στειλει προσωπικο μηνυμα
Λοιπον εχω μια απορια...
το 2006 περασα στο Γεωπονικο και πηρα αναβολη μεχρι το 2015. Ομως ξαναεδωσα πανελληνιες και περασα στα ΤΕΙ στη Κρητη το 2008. Λογω οικογενειακων συμβαντων, αποφασιστηκε να συνεχισω τις σπουδες μου σε μια ιδιωτικη σχολη στην Αθηνα.
Εγω εχω αναβολη απο τη πρωτη μου σχολη ομως -Γεωπονικο-. Σε αυτη τη περιπτωση τι γινεται;
ΥΓ Οποιος γνωριζει πως πρεπει να κινηθω ας στειλει προσωπικο μηνυμα
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Κακή χρήση αναβολής;
gioath12 έγραψε:Καλες γιορτες και χρονια πολλα σε ολους.
Λοιπον εχω μια απορια...
Αυτό που ενδιαφέρει τον στρατό είναι να μην κάνεις κακή χρήση αναβολής με το να έχεις την αναβολή αλλά να μην σπουδάζεις. Δεν τους ενδιαφέρει ποιά είναι η σχολή αυτή, αρκεί να υπάρχει στα χέρια σου η ανάλογη βεβαίωση σπουδών ή πτυχίο. Μην αγχώνεσαι λοιπόν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης