Τι γνώμη έχετε για τους ομοφυλόφιλους;

Απάντηση
Στρατός και θητεία
παπακι
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από παπακι »

Αδερφες και παλικαρια, γιναμε μαλλια κουβαρια :P --Ακυρο! Οι αδερφες μπορουν να μπαινουν στο στρατο μονο σαν "αδερφες" :P
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Kostas13 »

Δεν εχω αποψη για το συγκεκριμενο θεμα... Δε ξερω τι να πω.

απλα ενα Γ Ε Ι Α Σε ολους γιατι εχουμε χαθει...

JustMe

Δημοσίευση από JustMe »

Παιδια καταλαβαίνετε πόσο Οπισθοδρομικοί και στενόμυαλοι γίνεστε (όχι όλοι); Εγώ στα 6 βιάστηκα, από τα 8 μου τρέχω σε ιδρύματα, είμαι χωρίς γονείς, στα 18 βρίσκω αλλα αδέρφια μου, κομμάτια από τη ζωή των γονιών που ήταν τόσο μπλεγμένοι που με κυνηγούσαν να με σκοτώσουν για να τους βλάψουν και... Αααααα, ειμαι γκέυ. Τι από όλα αυτά με κάνουν λιγότερο άντρα από σας; Παρόλα αυτά τα κατάφερα, μπήκα 1ος απ'ολη την ελλάδα στη σχολή μου, μόνος μου... Γιατί εγώ να μην αξίζω όσα αξίζουν όλοι οι άλλοι... Γιατί να μην πάω στρατό; Τι λιγότερο έχω να προσέρω; Για να μην την πέσω σε κανένα; Εχω αξιοπρέπεια πάνω απ'ολα. Δε διαφωνώ στο ότι δεν υπάρχουν οι κραγμένες, που τις σιχαίνομαι τόσο πολύ γιατί αυτές έχουν δημιουργήσει την άσχημη εικόνα των ομοφυλόφιλων και τώρα εγώ δεν μπορώ να λέω ελεύθερα την γνώμη μου, αλλά ας μην τους βάζουμε όλους σε 1 καλούπι... Σας πλαρακαλώ, αρχίστε να σκέφτεστε πιο λογικά, για το καλό όλων μας... Δεν ζήτησα, ούτε επιδείωξα να είμαι ομοφυλόφιλος, αλλά έτσι είμαι και δεν μπορώ να το αλλάξω. Απλά πρέπει να το σεβαστείστε αυτό... Αν το 2010 δεν μπορούμε να καταλάβουμε κάτι τόσο, απλό κατα τ'άλλα, να μας μαζέψουν όλους και να μάς πετάξουν στον Καιάδα...
JustMe

Δημοσίευση από JustMe »

ΟΥΚ έγραψε: Οι αδερφες δεν πρεπει να υπηρετουν στον Ελληνικο σταρτο. Εμεις δεν θελουμε να εχουμε αδερφες στον σταρτο και συμφωνουνε πολοι σε αυτο. ΟΞΟ!

Εγώ πάλι πιστεύω ότι χρειάζεται υποστήριξη από ψυχίατρο γιατί αυτά που λες παραπέμπουν σε άνθρωπο με ψυχικά προβλήματα, πέραν του ότι γελοιοποίησε με αυτά που λες γιατί δεν έχεις επιχειρήματa

Συμφςωνώ. Μου φέρνει κάτι σε Αντίστροφη Ψυχολογία αν ξέρεις. Βασικά Σεξολόγο θα σου συνηστούσα να δεις και όχι Ψυχίατρο (σε 1η βάση)

JustMe

Δημοσίευση από JustMe »

ΟΥΚ έγραψε:Οι αδερφες δεν πρεπει να υπηρετουν στον Ελληνικο σταρτο. Εμεις δεν θελουμε να εχουμε αδερφες στον σταρτο και συμφωνουνε πολοι σε αυτο. ΟΞΟ!

Κούτρι κούτρι λέω εγώ. Μωρέ διαβάζετε τι γράφετε; Τι σε κάνει ρε φίλε πιο άντρα από τους ομοφυλόφιλους; Τι σε κανει πιο άντρα απο μένα; Γιατί από τον χαρακτήρα σου καταλαβαίνω ότι είσαι 1 κομπλεξικό και κακομαθημένο παιδάκι με πολλά ψυχολογικά-σεξολογικά προβλήματα που παρεπιμπτόντως πρέπει να λύσεις άμεσα. Πάω στοίχημα ότι είσαι το παιδάκι της μαμάς που σε νταντεύει, σε ταίζει και σου κάνει όλες Τις χαρες μέχρι τα 40; Τέτοια άτομα θέλει ο ελληνικός στρατός για να τον υπηρετήσουν; Λοιπόν σταμάτα να το παίζεις άντρακλας και πριν μιλήσεις βούτα λίγο την γλώσσα σου στο μυαλό σου... Αν δεν τα βρεις με τον εαυτό σου, δεν θα τα βρεις με κανέναν, οπότε ξεκίνα από κει... Αυτή η βαρβατίλα είναι ξεπερασμένη... Εννοώ, δεν είναι ο πλέον διαδεδομένος τρόπος να το παίξεις άντρακλας για να τραβήξεις κοριτσάκια που πιθανόν είναι στο φόρουμ
eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από eleftheri@ »

JustMe έγραψε:Παιδια καταλαβαίνετε πόσο Οπισθοδρομικοί και στενόμυαλοι γίνεστε (όχι όλοι) ; Εγώ στα 6 βιάστηκα, από τα 8 μου τρέχω σε ιδρύματα, είμαι χωρίς γονείς, στα 18 βρίσκω αλλα αδέρφια μου, κομμάτια από τη ζωή των γονιών που ήταν τόσο μπλεγμένοι που με κυνηγούσαν να με σκοτώσουν για να τους βλάψουν και... Αααααα, ειμαι γκέυ. Τι από όλα αυτά με κάνουν λιγότερο άντρα από σας; Παρόλα αυτά τα κατάφερα, μπήκα 1ος απ'ολη την ελλάδα στη σχολή μου, μόνος μου... Γιατί εγώ να μην αξίζω όσα αξίζουν όλοι οι άλλοι... Γιατί να μην πάω στρατό; Τι λιγότερο έχω να προσέρω; Για να μην την πέσω σε κανένα; Εχω αξιοπρέπεια πάνω απ'ολα. Δε διαφωνώ στο ότι δεν υπάρχουν οι κραγμένες, που τις σιχαίνομαι τόσο πολύ γιατί αυτές έχουν δημιουργήσει την άσχημη εικόνα των ομοφυλόφιλων και τώρα εγώ δεν μπορώ να λέω ελεύθερα την γνώμη μου, αλλά ας μην τους βάζουμε όλους σε 1 καλούπι... Σας πλαρακαλώ, αρχίστε να σκέφτεστε πιο λογικά, για το καλό όλων μας... Δεν ζήτησα, ούτε επιδείωξα να είμαι ομοφυλόφιλος, αλλά έτσι είμαι και δεν μπορώ να το αλλάξω. Απλά πρέπει να το σεβαστείστε αυτό... Αν το 2010 δεν μπορούμε να καταλάβουμε κάτι τόσο, απλό κατα τ'άλλα, να μας μαζέψουν όλους και να μάς πετάξουν στον Καιάδα...

Το μόνο που έχω να σου πω είναι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ που παλεύεις παρόλες τις δύσκολες καταστάσεις που είχες ζήσει στην ζωή σου και κρατάς την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ σου!
Να είσαι πάντα γερός φίλε (και με γερό στομάχι) να Υπερασπίζεσαι αυτά που πιστεύεις και που είσαι!
Το κακό δεν είναι να είναι Κάποιος γκέυ το κακό είναι να μην τα έχει βρει με τον εαυτό του!
"ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ"
Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 17
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Δημοσίευση από Black_Knight »

Τα λέω καιρό αυτά αλλά δεν ακούνε.
τι με ενδιαφερει εμενα τι κανεις στο κρεβατι σου, μπορει να αξίζεις πολλά περισότερα από ένα "γ@μιά".

JustMe έγραψε:Μου φέρνει κάτι σε Αντίστροφη Ψυχολογία αν ξέρεις.

ήθελα να το πω και γω αυτό αλλά θα ετρωγα κραξιμο.
άμα ακούτε κάποιον να κραζει τόσο εντονα τους ομοφυλοφυλους ειναι σαν να τα βαζει με το άλλο του μισό. Αυτοί ειναι οι δυστυχισμενοι
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 5
Ενδιαφέροντα: - free running -
Επάγγελμα: kommanto junior

Δημοσίευση από ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 »

Ερωτηση συζητησης: Τι γνωμη εχετε για τους ομοφυλοφιλους; απαντηση δικη μου: Την χειροτερηΕικόναπια μανουλα θα κλαιει για το παλικαρι της... (γνωμη μου παντα)

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Rafale »

Δεν το προσεγγιζεις σωστα ευαγγελια93. Δεν κλαιει καμια μανουλα το παληκαρι της επειδη ειναι γκει. Δεν πεθανε. Δεν πρεπει να το αντιμετωπιζουμε ως ελαττωμα η αμαρτια. Οι γονεις ειναι αυτοι που πρωτοι πρεπει να αγκαλιασουν το παιδι τους και οχι να το πετανε εξω απο το σπιτι σκεπτομενοι την κατακραυγη του κοσμου. Ο κοσμος πρεπει να μεινει εξω απ αυτο και η οικογενεια πρεπει να μεινει ενωμενοι.
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

-Δεν κλαιει καμια μανουλα το παληκαρι της επειδη ειναι γκει (ποσο σιγουρος εισαι για αυτο;)

-Δεν πρεπει να το αντιμετωπιζουμε ως ελαττωμα η αμαρτια.(κι ομως ειναι αμαρτια. ) - Οι γονεις ειναι αυτοι που πρωτοι πρεπει να αγκαλιασουν το παιδι τους και οχι να το πετανε εξω απο το σπιτι σκεπτομενοι την κατακραυγη του κοσμου.(θα προσπαθουσα να το συνετισω! Κανενας δε γεννηθηκε με ομοφυλικες ιδεες. )

ευχομαι ο δικος σου γιος να μην ειναι γκει για να σκεφτεις τι μπορει να περναει η οικογενεια.

φιλικα πανταΕικόνα

spithas
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από spithas »

Παντως εμενα δε μου αρεσει καθολου. Αλλα δε μποεις να κανεις και κατι, αρα...
Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 17
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Δημοσίευση από Black_Knight »

Όσοι και όσες λένε αμα κανω Παιδί γκευ θα το διώξω από το σπίτι και τέτοια κουλά... Σας προτείνω να μην λέτε μεγάλα λόγια Εικόνα ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Black_Knight την Κυρ Αύγ 01, 2010 8:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 έγραψε: -Δεν κλαιει καμια μανουλα το παληκαρι της επειδη ειναι γκει (ποσο σιγουρος εισαι για αυτο;)

-Δεν πρεπει να το αντιμετωπιζουμε ως ελαττωμα η αμαρτια.(κι ομως ειναι αμαρτια.) - Οι γονεις ειναι αυτοι που πρωτοι πρεπει να αγκαλιασουν το παιδι τους και οχι να το πετανε εξω απο το σπιτι σκεπτομενοι την κατακραυγη του κοσμου.(θα προσπαθουσα να το συνετισω! Κανενας δε γεννηθηκε με ομοφυλικες ιδεες.)

ευχομαι ο δικος σου γιος να μην ειναι γκει για να σκεφτεις τι μπορει να περναει η οικογενεια.

φιλικα πανταΕικόνα

δεν νομιζω οτι πρεπει να ξεκινησει με αυτες τις προδιαγραφες. Τι θα πει κλαματα; Τι ειναι αυτα; Τι ειναι αμαρτια βρε ευαγγελια; Που ειναι γκει;Εικόνα Θα προσπαθουσες να το συνετισεις; Τι ειναι η ομοφυλοφιλια; Εκανες μια ζημια και σε μαλωνω να μην το ξανακανεις;Εικόνα Η ομοφυλοφιλια δεν ειναι να σου γεννηθει μεσα σου η ιδεα βρε ευαγγελια. Η οικογενεια πρεπει να μεινει ενωμενοι οπως ειπα και να μαζεψει το παιδι της και οχι να το πεταει στο δρομο. Τουλαχιστον ας ενημερωθει πρωτα τι ειναι ομοφυλοφιλια αλλα κυριοτερα τι γινεται στον εσωτερικο κοσμο ενος ομοφυλοφιλου. Και ολοι αυτο πρεπει να κανουμε. Να ενημερωθουμε.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Τοσο ενδιαφερον ομως που εχεις για την ομοφυλοφιλια ε...
τελος παντων. Αυτη ηταν η αποψη μου. Δεν ειναι ζημια και θα το μαλωσεις το παιδι. Αλλα ευχομαι ποτε μα ποτε να μη μου προκυψει τετοιο παιδι... Τωρα για σενα δε ξερω. Με τετοιες ιδεες. Φιλικα παντα!
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Παραβλεπω το υπονοουμενο Του Ενδιαφεροντος μου περι ομοφυλοφιλιας και φιλικα διατυπωσα και γω την αποψη μου κανοντας σου καποιες ερωτησεις. Το θεμα μας δεν ειναι τι ευχεσαι εσυ σε μενα και γω σε σενα για το μελλον αλλα μια καλυτερη προσεγγιση του θεματος περι ομοφυλοφιλιας. Παραυτα η αποψη σου καθ ολα σεβαστη
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης