Τι έγγραφα χρειάζομαι για την κατάταξη;

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από panos2171 »

Η γραμματεία μπορεί να σου δώσει και εφόσον έχεις πάρει πτυχίο θα πληρώσεις ένα ποσό κάπου στα 10? αν θυμάμαι καλά. Μπορεί να στη στείλει και με κουριερ αν δεν κάνω λάθος.

Στις γραμματικές γνώσεις πρέπει να πάμε και ξένων γλωσσών βεβαιώσεις; Γιατί στην αίτηση αναβολής το δήλωσα ότι γνωρίζω αγγλικά.
Άβαταρ μέλους
Ghost_rider
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Ghost_rider »

panos2171 έγραψε:Η γραμματεία μπορεί να σου δώσει και εφόσον έχεις πάρει πτυχίο θα πληρώσεις ένα ποσό κάπου στα 10? αν θυμάμαι καλά. Μπορεί να στη στείλει και με κουριερ αν δεν κάνω λάθος.

Στις γραμματικές γνώσεις πρέπει να πάμε και ξένων γλωσσών βεβαιώσεις; Γιατί στην αίτηση αναβολής το δήλωσα ότι γνωρίζω αγγλικά.
Δηλαδή θα πρέπει να ξαναπάω και άλλη βεβαίωση στο ΚΕΝ. Φίλε το ξέρω ότι δίνει και τη στέλνει κιόλας με κούριερ το θέμα είναι οτι θα μου αρχίσει τα σουξου μούξου για δέυτερη βεβαίωση... Τεσπά, έπρεπε αν το ήξερα να την πήγαινα απ ευθείας στο ΚΕΝ και όχι στο στρατολογικό γραφείο... Λάθος... Στο ΚΕΝ δηλώνεις με επίσημα αντίγραφα επικυρωμένα και τις ξένες γλώσσες και ο, τι άλλο γνωρίζεις πχ υπολογιστές. Στην αίτηση αναβολής απλά το δηλώνεις έτσι έκανα και εγώ και το ρώτησα... :)

Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από panos2171 »

Βασικά αν δεν ενδιαφέρεσαι για ΔΕΑ δε νομίζω να υπάρχει λόγος να τους πας τίποτα. Πιο πολύ γι αυτό θέλουν να δουν γραμματικές γνώσεις.
Άβαταρ μέλους
Ghost_rider
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Ghost_rider »

Όχι αδερφέ δεν ενδιαφέρομαι για ΔΕΑ ούτε καν... Και τώρα που το λες αυτό σκεφτόμουν... Δεν θα τους προσκομίσω τίποτα απολύτως...
Binarios
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Binarios »

Καλημέρα,

Εχω επιλεχθεί ως ΥΕΑ (το γραφει στην καταταξη) αλλα δεν θελω να υπηρετησω ως ΥΕΑ. Διαβασα σχετικα αρθρα, αλλα μου χει δημιουργηθει η εξης απορια.

Εφοσον δεν θέλω να υπηρετησω ως ΥΕΑ, πρεπει να κανω αιτηση για ποινικο μητρωο;

Καπου διαβασα αυτο:
Nassos έγραψε:Το αντίγραφο ποινικού μητρώου το κάνουν ενδοϋπηρεσιακά, δεν χρειάζεται να πάς να το πάρεις εσύ ο ίδιος.

Το ιδιο ισχυει και αν κανω την αιτηση στα ΚΕΠ ή θα χρειαστει να παω να το παρω απο κει;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από Greek_Army »

Από την στιγμή που δεν ενδιαφέρεσαι για ΥΕΑ μην σε απασχολούν αυτά.
Binarios
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δεν θα υπαρξει καποια ποινη ομως αν δεν τους παω το ποινικο μητρωο την ημερα καταταξης μου;

Σορρυ αν γινομαι κουραστικος απλα μπαινω σε μια βδομαδα και πρεπει να ξερω τι να κανω μιας και ειμαι απειρος :P

Ευχαριστω παντος
ReD-RevolutioN
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ReD-RevolutioN »

KΑμια ποινη, δεν χρειαζεται, αν δεν θελεις να συνεχισεις για ΥΕΑ.
Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Avatar »

Ποινικό μητρώο ; Δηλαδή όσοι θέλουν για ΥΕΑ πρέπει να έχουν ποινικό μητρώο ; Πρώτη φορά το βλέπω αυτό στο σημείωμα κατάταξης δεν λέει κάτι τέτοιο, που το βρίσκω ; Εικόνα
Binarios
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Απ'ότι διάβασα στο φόρουμ (/forum/forum_posts.asp?TID=70) Αλλά και στο σάιτ, σε όσους στο χαρτί κατάταξης γράφει ΥΕΑ και θέλουν υπηρετήσουν ως ΥΕΑ (5-6 μήνες παραπάνω θητεία) πρέπει να προσκομίσουν ποινικό μητρώο τύπου Α (γίνεται και ενδοϋπηρεσιακά αρκεί να έχεις κάνει αίτηση στην εισαγγελία της πόλης που είσαι δημότης) ... Αν ψαχτείς λίγο στο φόρουμ θα βρεις μπόλικες πληροφορίες για ΥΕΑ.

Από την άλλη αν το χαρτί κατάταξης γράφει ΥΕΑ και εσύ δεν επιθυμείς να γίνεις τότε δεν χρειάζεται το χαρτί αυτο.

Αυτά συμπέρανα, αν είμαι λάθος διορθώστε με
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

EΧω τελειώσει αρτοποιός-μάγειρας σε σχολη για να μπορέσω να πάρο ειδικότητα μάγειρα θα πρέπει να έχω μαζί μου το απολυτήριο σχολης; Και άμα προσκομίσω και ένα βεβαιωτικό από την εταιρία που δούλευα ως μάγειρας θα μου το δεχτούν η όχι;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 37
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

1) Ναι
2) Φυσικά και θα το δεχτούν.

Δημήτρης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Παιδιά καλησπέρα, μπορεί να μας πει κάποιος παλιός τι ισχύει με τα δικαιολογητικά που ζητάνε; Θέλουν ντε και καλά επικύρωση ή αρκούν και φωτοτυπίες διπλωμάτων (πχ δίπλωμα αγγλικών, γερμανικών) ; Αν ναι, πως γίνεται η επικύρωση;
Άβαταρ μέλους
Doser
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: N/T
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Doser »

Δημήτρης έγραψε:Παιδιά καλησπέρα, μπορεί να μας πει κάποιος παλιός τι ισχύει με τα δικαιολογητικά που ζητάνε; Θέλουν ντε και καλά επικύρωση ή αρκούν και φωτοτυπίες διπλωμάτων (πχ δίπλωμα αγγλικών, γερμανικών) ; Αν ναι, πως γίνεται η επικύρωση;

Επικυρωμενες φωτοτυπιες! Χωρις επικυρωση δεν μπορεις να αποδειξεις τν ισχυ του εγγραφου
Γιώργος Κ

Δημοσίευση από Γιώργος Κ »

Παιδιά είμαι φοιτητής φαρμακευτικής. Όταν έκοψα την αναβολή πήγα χαρτί από την σχολή στην στρατολογία. Μου ήρθε το χαρτί της κατάταξης και παρουσιάζομαι Δευτέρα στον Αυλώνα υγειονομικό, θα πρέπει να ξαναπάρω χαρτί από την γραμματεία μου όταν παρουσιάζομαι;

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες