Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις (2011)

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ε τότε μην μπεις στις ειδικές δυνάμεις γιατί έχεις πολύ σκοπέτο
makis

Δημοσίευση από makis »

Παιδια γεια σας. Εχω μια απορια... Αν παρουσιαστει κανεις με ιωση η ειναι κρυομενος για παραδειγμα κοβεται παιρνει αναβολη η υπηρετει κανονικα; Μιλαω παντα για περιπτωσεις ψιλοαδιαθεσιας οπως κρυωμα κ. Τ. Λπ.

Άβαταρ μέλους
Vessty
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Vessty »

Κοιτα τωρα εξετασεις στρατου δεν εχω περασει μονο για στρατιωτικες σχολες αλλα δεν νομιζω αν εχεις συναχη, ποναει ο λαιμος και λιγο πυρετο και γενικα εισαι καπως να σε κοβουν αν θες να υπηρετησεις... Καλυτερα ομως θα σου απαντησει καποιος που περασε εξετασεις
Άβαταρ μέλους
alexantro
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από alexantro »

makis έγραψε:Παιδια γεια σας. Εχω μια απορια... Αν παρουσιαστει κανεις με ιωση η ειναι κρυομενος για παραδειγμα κοβεται παιρνει αναβολη η υπηρετει κανονικα; Μιλαω παντα για περιπτωσεις ψιλοαδιαθεσιας οπως κρυωμα κ. Τ. Λπ.

Όχι φίλε μου, εκτός και αν το αιτηθείς, δεν γνωρίζω τότε...
Ενημέρωσε τους πάντως, για να σου κάνουν αργότερα τα εμβόλια επειδή είσαι κρυωμένος!
Άβαταρ μέλους
NikosSTD
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από NikosSTD »

Καλησπέρα! Είμαι καινούργιος στο forum και έχω κάποιες απορίες σχετικά με την κατάταξη στις Ε. Δ. Για να μην κουράζω με post που πιθανώς έχουν απαντηθεί αλλού (και φορτώνω και το site) υπάρχει κάποιος που να έχει απολυθεί σχετικά πρόσφατα για να μου λύσει απορίες; Με ένα p.m. Αν γίνεται. Ευχαριστώ!
nikhtas555
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από nikhtas555 »

Για όσους σκέφτονται να καταταχθούν στις ειδικές δυνάμεις αφού παρουσιαστούν στο πεζικό. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα τεστ αθλημάτων γίνονται πριν σας ανακοινωθεί η ένδειξη Ελ. Δυ. Κ. Αυτό σημαίνει, ότι ακόμη και αν δηλώσετε ελληνική μονάδα, εάν έχετε ένδειξη Ελ. Δυ. Κ. Θα καταταχθείτε κατά πάσα πιθανότητα στην 35 ΜΚ. Η μεγάλη πλειοψηφία επιθυμεί κατάταξη στους πεζοναύτες στον Αυλώνα, όμως η ζήτηση είναι μάλλον πολύ μεγαλύτερη από τις θέσεις...

Πληροφορίες για την 35 ΜΚ εδώ
GIO4KAD
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από GIO4KAD »

Καλησπερα σε ολουσ... εκοψα την αναβολη ιουλιο και ειμαι για να μπω νοεμβριο. δηλωσα πεζοναυτες γιατι το ηθελα απο μικρος και επειδη και ο πατερας μου ηταν ειδικες δυναμεις μου το κολησε. ηθελα να ρωτησω τι πιθανοτητες εχω για να με παρουν κατευθειαν τη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο. γνωριζει καποιοσ... ;
Γιωργος13

Δημοσίευση από Γιωργος13 »

Γεια σας οταν περασα περιοδεβων εβαλα πεζικο υπαρχει τροπος να το αλαξω και να δηλοσω ειδικες δυναμεις.

nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από nikopaok4 »

Γιωργος13 έγραψε:Γεια σας οταν περασα περιοδεβων εβαλα πεζικο υπαρχει τροπος να το αλαξω και να δηλοσω ειδικες δυναμεις.

τωρα δε νομιζω φιλε μου... Αλλα δε θελω να σε παρω και στο λαιμο μου

Firebat
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Firebat »

Γιωργος13 έγραψε:Γεια σας οταν περασα περιοδεβων εβαλα πεζικο υπαρχει τροπος να το αλαξω και να δηλοσω ειδικες δυναμεις.

Όταν παρουσιαστείς, θα έρθει κλιμάκιο των Ειδικών Δυνάμεων και θα το δηλώσεις σε αυτούς! Θα σε βάλουν να κάνεις κάποια αγωνίσματα και αν τα περάσεις, μετά την ορκωμοσία σου θα πάρεις μετάθεση για το ΚΕΕΔ στο Μεγάλο Πεύκο ή στον Αυλώνα αν δηλώσεις Πεζοναύτης!
Άβαταρ μέλους
Shev
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Shev »

Αν σε κόψουν για μυωπία στους αλεξιπτωτιστές, μετά μπορείς να δηλώσεις κάποιο άλλο σώμα των ειδικών δυνάμεων?
Άβαταρ μέλους
Gladiatore
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Gladiatore »

GIO4KAD έγραψε:Καλησπερα σε ολουσ... Εκοψα την αναβολη ιουλιο και ειμαι για να μπω νοεμβριο. Δηλωσα πεζοναυτες γιατι το ηθελα απο μικρος και επειδη και ο πατερας μου ηταν ειδικες δυναμεις μου το κολησε. Ηθελα να ρωτησω τι πιθανοτητες εχω για να με παρουν κατευθειαν τη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο. Γνωριζει καποιοσ... ;

Φυσικά και υπάρχει περίπτωση, και μάλιστα μεγάλη. Ούτως ή άλλως όπως ξαναείπα και σε αλλο θέμα, οι Ε. Δ. Έχουνε θεμα πληρότητας σε αρκετά στρατόπεδα, οπότε καλώς τα παιδιά καλώς τα 3-0.

«Γεννιόμαστε μέσα στην υποκρισία, μεγαλώνουμε μαζί της, την σπουδάζουμε με ζήλο, την διδάσκουμε με φανατισμό. Και όταν πεθαίνουμε, την αφήνουμε τρίτη Διαθήκη στα παιδιά μας.» Δημήτρης Λιαντίνης
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Greek_Army »

Shev έγραψε:Αν σε κόψουν για μυωπία στους αλεξιπτωτιστές, μετά μπορείς να δηλώσεις κάποιο άλλο σώμα των ειδικών δυνάμεων;

Δεν δηλώνεις σε στέλνουν όπου θέλουνε και κατά 90% πας στους αμφίβιουσ

Άβαταρ μέλους
Shev
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Shev »

^Κάτι είναι και αυτό...
jexor
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από jexor »

Σε 3 μερες παρουσιαζομε μεσολογγι ειχα διλοσει πεζικο αλλα μετα το μετανιοσα και τωρα θελω να παω ειδικες δυναμεις γινετε; Εικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες