Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 91
Ρε συ Βελε, δεν ειναι κουραστικο η αντιπαραθεση αλλα κουραστικο το να επιμενει για κατι που δεν ξερει... Λυπαμαι αλλα δεν μπορουσα να μην παρεμβω! Εδω αμφισβητησε εσενα που εισαι στελεχος κ ολους εμας που ειχαμε μια α' εμπειρια και ειδαν περι τινος προκειται... Καλο ειναι να βουταμε την γλωσσα πρωτα στο μυαλο και μετα να μιλαμε...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 8
- Ενδιαφέροντα: Πρώην Σμηνιτης ''Πολεμικης Αεροποριας''
- Επάγγελμα: Ζαχαροπλαστης
- Επικοινωνία:
ελπιζω να μπω αεροπορια. Πιστευω οτι δεν θα σε συναντησω εκει. ΠοληλογαIRIS έγραψε:ΟΤΑΝ ΜΠΩ 8Α ΣΕ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΕΣΕΝΑ. ΧΑΧΑ. ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.ApOsToLoS έγραψε:Καλα σου λεει ο Δ. Υ. Κ. Τι μας ζαλιζεις μπες εσυ και ασε μας εμας. Και αφου εισαι και ξερολας απορω πως δεν εχεις μπει ακομα. Ειμαι σιγουρος οτι απο την πολυ την παρλα θα σε αποστρατευσουν γρηγορα. Δεν θα σε αντεξουν. Μας εσκασες. Αμαν πια...
-
- Στρατηγός
Εσυ κοιμασαι τον υπνο του δικαιου καλε μου που σου εχουν κανει πλυση εγκεφαλου... Μαθε οτι πρωτοι σε διαφθορα ειναι οι στρατιωτικοι... Δεν ειναι αγγελικα πλασμενος ο κοσμος του στρατου
-
- Posts in topic: 16
Γτ τοσος εκνευρισμος; Το παιδι δεν ειπε οτι δεν μετραει το βυσμα στον στρατο η οτι δεν μπηκανε παιδια στους επιτυχοντες μ αυτο, για τους επιλαχοντες μιλαει κ το πιστευω κ εγω αυτο! Πεσατε να τον φατε επειδη δεν συμφωνειτε μ αυτα που λεει.
ενσταση δεν μπορεις να κανεις στις εξετασεις, αλλα στο αποτελεσμα γινεται κ αν καποιος εχει πολλαα μορια (λογικα μορφωμενος κ εξυπνος) κ αδικηθηκε το παλευει κ κατι γινεται! Τι εγινε με τα δικα σας βυσματα που λεγατε οτι το ονομα σας ειναι κοκκινο κτλπ. Μπηκε κανενας απο σας; Κ εκει που πεφτω απ την καρεκλα απ τα γελια ειναι οταν κατηγορειτε το ολο συστημα μερικοι κ οι ιδιο βγαινεται και λετε για το βυσμα σας! Μην αρχισετε να την λετε σε μενα τωρα, στον ιρις που θα το εχει συνηθισει!
ενσταση δεν μπορεις να κανεις στις εξετασεις, αλλα στο αποτελεσμα γινεται κ αν καποιος εχει πολλαα μορια (λογικα μορφωμενος κ εξυπνος) κ αδικηθηκε το παλευει κ κατι γινεται! Τι εγινε με τα δικα σας βυσματα που λεγατε οτι το ονομα σας ειναι κοκκινο κτλπ. Μπηκε κανενας απο σας; Κ εκει που πεφτω απ την καρεκλα απ τα γελια ειναι οταν κατηγορειτε το ολο συστημα μερικοι κ οι ιδιο βγαινεται και λετε για το βυσμα σας! Μην αρχισετε να την λετε σε μενα τωρα, στον ιρις που θα το εχει συνηθισει!
-
- Στρατηγός
Ρε συ Λολιτακι τα γεγονοτα μας απεδειξαν ποσο μουφες ειναι... Ζωντανο παραδειγμα εσυ! Γιατι δεν μπηκες εφοσον ησουν τοσο κοντα απο τον τελευταιο; Αυτη που λεω εγω οτι κοπηκε στο υψος και τωρα περασε... Μην τρελαθουμε τωρα! Απο τους 1649 που μπηκαν το 1% το πολυ 2% να μπηκε αξιοκρατικα-που κ αυτο το αποκλειω-
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 9
ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΣΥ illy

-
Ημουν πολυ κοντα με τον τελευταιο αλλα η ελαχιστη βαθμολογια επιλαχ. Με επιτυχ. Δεν ειχε σχεδον καθολου διαφορα! Στους επιτυχοντες εγινε χαμος ολοι τα ειδαμε αυτα!
η κοπελα με το υψος μπορει να κοπηκε μπροστα σου και για τα ματια του κοσμου, ειχε το βυσμα της αλλα μπορει να ειχε τα μορια της η κοπελα δεν το ξερουμε αυτο. Εγω ενα εμαθα τα 2χρονια που ασχολουμε με το θεμα οτι αν εχεις βυσμα κ ειναι να σε βοηθησει μπαινεις με τους επιτυχοντες
η κοπελα με το υψος μπορει να κοπηκε μπροστα σου και για τα ματια του κοσμου, ειχε το βυσμα της αλλα μπορει να ειχε τα μορια της η κοπελα δεν το ξερουμε αυτο. Εγω ενα εμαθα τα 2χρονια που ασχολουμε με το θεμα οτι αν εχεις βυσμα κ ειναι να σε βοηθησει μπαινεις με τους επιτυχοντες
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΑΧΩΝΤΕΣ;lolita έγραψε:Ημουν πολυ κοντα με τον τελευταιο αλλα η ελαχιστη βαθμολογια επιλαχ. Με επιτυχ. Δεν ειχε σχεδον καθολου διαφορα! Στους επιτυχοντες εγινε χαμος ολοι τα ειδαμε αυτα!
-
Γτ ηταν κι αλλοι πριν απο μενα πιο κοντα με τον τελευταιο
Και να φανταστω οτι αυτοι οι αλλοι απεκτησαν περισσοτερη φημη και μορια λογω του βυσματος αρα ειχαν 'προτεραιοτητα'! Εεεε ρε βουρδουλας που τους χρειαζεται!
-
Καλυτερο βυσμα απ το δικο μου;
μπορει, δεν ξερω!

μπορει, δεν ξερω!
Εεεε γενικα μιλαω αλλα ναι εχεις δικιο
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΚΑΡΤΟ ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΝΕΣ ΑΠ'ΕΞΩlolita έγραψε:Καλυτερο βυσμα απ το δικο μου;
μπορει, δεν ξερω!
-
Κι εγω γενικα μιλαω κι αναρωτιεμαι!
μην παρεξηγηθω απ εξω εμεινα, ηταν και το δικο μου ονομα ΚΟΚΚΙΝΟ!
μην παρεξηγηθω απ εξω εμεινα, ηταν και το δικο μου ονομα ΚΟΚΚΙΝΟ!
Ειχες βαλει βυσμα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης