Μόρια ανά ειδικότητα ΕΠΟΠ (2009);

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Kostas13 »

Μάριος έγραψε:Χαχαχα. Εσυ ποσα βγαζεις φιλτατη illy;
σημασια εχει ποσες θεσεις εχει η ειδηκοτητα που δηλωσατε γιατι το λεω και τρελενομαι η δικιαμου εχει 2 δυο two θεσεις
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Να σαι καλα αγαπητη μου ! Και ποτε δεν ξερεις ! Εγω πιστευω οτι θα εισαι επιτυχων ! Καλη επιτυχια !
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από illy »

Κωστη, δυστυχως κ εμεις ειμαστε στην ιδια μοιρα με σενα... Εσυ 2, εμεις 5ΕικόναΕικόνα Τι ειιδκοτητα δηλωσες; Τεχνολογος τορφιμων ή πετρελαιολιπατνικων; Αυτη η ειδικοτητα αν θυμαμαι καλα ζητουσε 2 ατομα... Εκτος κ αν εβαλες ελεγκτης εναεριας κυκλοφοριας... Δεν θυμαμαι καθολου ποιες ειχαν 2 θεσεις
Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Μαριε δηλαδη εσυ με την συνεντευξη αγγιζες τα 1000 μοριαΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα Κοιτα, εννοειται πως αν δεν εισαι στους επιτυχοντες ξεροντας οτι μπηκε καποιος με λιγοτερα απο σενα-σε περιπτωση που βγαλουν ονοματα κ μορια αναλυτικοτατα διοτι η διαφανεια αυτο ειναι κ οχι μονο να βλεπεις με ταυτοτητα τα δικα σου στοιχεια μονο- σαφεστατα θα κανεις ενσταση ετσι!
Dum spiro spero
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Kostas13 »

illy έγραψε:Κωστη, δυστυχως κ εμεις ειμαστε στην ιδια μοιρα με σενα... Εσυ 2, εμεις 5ΕικόναΕικόνα Τι ειιδκοτητα δηλωσες; Τεχνολογος τορφιμων ή πετρελαιολιπατνικων; Αυτη η ειδικοτητα αν θυμαμαι καλα ζητουσε 2 ατομα... Εκτος κ αν εβαλες ελεγκτης εναεριας κυκλοφοριας... Δεν θυμαμαι καθολου ποιες ειχαν 2 θεσεις
οδηγος τροχοφορων - πυροσβεστης
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Χμμμμμ, μαλιστα! Ας εβαζες πυροσβεστης αλλα κ εκει λιγες θεσεις ηταν αν θυμαμαι καλα... Καλη επιτυχια κ σε σενα Κωστα κ σε σενα ΜαριεΕικόνα
Dum spiro spero
Anonymous

Ναι αγγιζα χαλαρα πιστευω την 1000αρα γιατι και στην συνεντευξη τα πηγα περιφημα ! Ουσιαστικα δεν εκανα κανενα λαθος και απο τις αντιδρασεις των αξιωματικων πρεπει να τους εκαναν και καλη εντυπωση οι προφορικες απαντησεις που τους εδινα ! Μακαρι ! Ειδωμεν
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Μαριε να σου πω κατι; Αλλα μην το παρεις στραβα ναι; Εγω με τετοια προσοντα σαν τα δικα σου δεν θα εκανα τα χαρτια μου για τον στρατο! Σιγουρα αναβαθμιζεις ετσι το θεσμο αλλα δεν θα "χαλαλιζα" τετοια προσοντα για να παω στον στρατο... Μονο σε περιπτωση που θα ηταν διακαης ποθος να γινω στρατιωτικος εστω κ μεσω του θεσμου των εποπ
Dum spiro spero
Anonymous

Μονο που κανεις εξω δεν 'εκτιμαει' τα προσοντα που εχω οπως λες και εσυ illy ! Εχω δουλεψει σε παρα πολλες δουλειες (εντελως ασχετες με τον τομεα μου) και πραγματικα οι συμπεριφορες των εργοδοτων μου ητανε απλα εκνευριστηκες και υποτιμιτικες και φυσικα επαιρνα πενταροδεκαρες ! Και φυσικα κανοντας και την θητεια μου ως ΔΕΑ καταλαβα οτι αυτο ειναι το επαγγελμα που μου ταιριαζει !
Anonymous

Ασε που για να βρεις μια αξιοπρεπη (και οχι μονο) δουλεια θα πρεπει ντε και καλα να εχεις μπαρμπα στην κορωνι illy (πραγμα που εγω δυστυχως η ευτυχως δεν εχω)
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Σε ολα εχεις δικιο κ σε καταλαβαινω απολυτα!
Dum spiro spero
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Velerefontis »

Ψυχοπονιαρα μου εσυ... [;) ]
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Velerefontis έγραψε:Ψυχοπονιαρα μου εσυ... [;) ]
ΕικόναΕικόνα

Dum spiro spero
Anonymous

Γεια σας παιδια, θα ηθελα να ρωτησω αν εχω ελπιδες που δεν το βλεπω αλλα λεω μηπως ξερει κανεις τι παίζει... Εχω 270 μόρια εχω δηλώσει γαζώτρια, εχω ελπίδες;(η ειδικότητα ήταν για γυμνάσιο) αν και δεν παίζει κανενα ρολο μαλλον.
Anonymous

ana έγραψε:Γεια σας παιδια, θα ηθελα να ρωτησω αν εχω ελπιδες που δεν το βλεπω αλλα λεω μηπως ξερει κανεις τι παίζει... Εχω 270 μόρια εχω δηλώσει γαζώτρια, εχω ελπίδες;(η ειδικότητα ήταν για γυμνάσιο) αν και δεν παίζει κανενα ρολο μαλλον.

Ολοι εχουν ελπιδες αγαπητη φιλη, ποτε δεν ξερεις ! Ειναι δυσκολα γενικα απο την αποψη οτι δεν παιρνει και πολλα ατομα ! Εγω εχω δηλωσει την ιδια με σενα και εχω 500 μορια ! Αντε καλη μας επιτυχια
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης