Αεροπορια για μενα ειναι το καλυτερο! Ειμαι τρελα πωρομενος. Ειχα δωσει 3 φορες παννεληνιες για ικαρων αλλα τζιφος! Στις προκαταρκτικες βγηκα καταλληλος. Αλλα λογο βαθμου. Καταλαβαινεις. Τωρα σπουδαζω βεβαια στην λαμια. Αλλα φυσικα θελω να μπω επ. Οπ! Εννοειται! Τουλαχιστον, αφου δεν μπορω να πεταω, να τα βλεπω τα θηρια!
Ε. Π. Σ. έγραψε:Αεροπορια για μενα ειναι το καλυτερο! Ειμαι τρελα πωρομενος. Ειχα δωσει 3 φορες παννεληνιες για ικαρων αλλα τζιφος! Στις προκαταρκτικες βγηκα καταλληλος. Αλλα λογο βαθμου. Καταλαβαινεις. Τωρα σπουδαζω βεβαια στην λαμια. Αλλα φυσικα θελω να μπω επ. Οπ! Εννοειται! Τουλαχιστον, αφου δεν μπορω να πεταω, να τα βλεπω τα θηρια!
αμαν τιν πατισες ! Ολλα καλα να πάνε ! Λενε ότι επιδή η αεροπορια ειναι η καλυτερη είναι δισκλολο να μπείς χωρις βισμα ! Τώρα τι να σου πω και εγω που εχω δώσει στρατο ξηράς με κοψανε αλλα δεν είχα βισμα ! Τώρα να δουμε με την καινούργια τι θα γίνει ! Ελπίζω να τα καταφέρεις και να μπείς και εσύ οποτε κάνε υπομονη 2 μηνακια ακομα !
πάντος απο την ξαδέλφη μου που ειναι μόνιμη στην αρχή λέει οτι ειναι παλούκι αλλα μετά χαλαρα όσο δεν λέει !
Παιδια δεν ειναι μονο το μεσο--κοιταξτε να εχετε και κανενα μοριο ωστε να σας προοθησουν και καλυτερα--μανι μανι με απολυτηριο 14.4 και να εχει περασει σε ενα αει τει απλα να σουδαζεις μαζευεις 500 μορια--βαλε συνεντευξη βαλε και κανενα πτυχιο υπολογιστων-αποκλειεται να μην περασεις--να ξερετε αυτους δεν τους κοβουν--οσο για τα αθληματα-λιγη προπονηση θελει.