George_K έγραψε:Πήρα τηλέφωνο στη στρατολογία και μου είπαν οτι για να πάρω αναβολή πρέπει να είμαι εγγεγραμμένος στο Πανεπιστήμιο. Οπότε επικοινώνησα με το πανεπιστήμιο και μου είπαν οτι η εγγραφή πριν τον Σεπτέμβριο δεν είναι δυνατή και μου έστειλαν ένα έγγραφο που λέει ότι με έχουν δεχθεί και οτι έχω θεση στο πανεπιστήμιο για τον Σεπτέμβριο του 2013. Είναι αρκετό αυτό το χαρτί. Τι άλλο μπορώ να κάνω αν όχι ; Ευχαριστώ.
Γειά σου και εσένα Γιώργο.
Λοιπόν φίλε μας. Έχουμε και λέμε. Μπορείς να πάρεις αναβολή για ψυχολογικούς λόγους, με 6μηνη διάρκεια αυτής (όταν ανακοινωθεί η κατάταξη της ΕΣΣΟ σου θα κινηθείς κατ'αυτό τον τρόπο). Θα πας στην αρμόδια στρατιωτική επιτροπή χαρτί από ψυχίατρο δημόσιο η ιδιώτη (μερικές επιτροπές δεν τα υπολογίζουν καν, άλλες κοιτάνε χαρτιά, οπότε απαραίτητο είναι να έχεις) με γνωμάτευση ότι πρέπει να πάρεις αναβολή πχ επειδή έχεις αγχώδης διαταραχή.
Θα τους ζητήσεις εκεί 6μηνη αναβολή,θα τους πεις την αλήθεια και πως είσαι αρκετά πιεσμένος από αυτό, ενδεχομένως κατά την κρίση σου αν θες μπορείς να τους πεις ότι είσαι πιεσμένος και από άλλους παράγοντες αυτή την περίοδο και μόνο.
Την αναβολή θα την πάρεις μην σε ανησυχεί αυτό. Στην συνέχεια τον Σεπτέμβριο μπορείς κανονικά να εγγραφείς στο πανεπιστήμιο, και με το πέρας της αναβολής σου για ψυχολογικούς λόγους, θα ζητήσεις αναβολή για λόγους σπουδών.
Ευχαριστώ.