Μετατάξεις στο στρατό

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
μικε
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από μικε »

Ευχαριστω για την απαντηση. Εγω δεν χρειαζεται να παω απο την στρατολογικη υπηρεσια της περιοχης μου για να κανω κατι; Να το αλαξω ας πουμε?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 26

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αν θες πέρνα μία βόλτα ή κάνε ένα τηλ να τους ρωτήσεις αν χρειάζεται να καταθέσεις το πτυχίο πριν καταταχθείς και αν η κατανομή γίνεται "αυτόματα" από την στιγμή που είσαι απόφοιτος ΑΕΝ. Όπως και να χει πάντως σου είπα θα υπηρετήσεις ΠΝ κατά πάσα πιθανότητα ως Ναυτικός που είσαι.

cuervo

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από cuervo »

μικε έγραψε:Ευχαριστω για την απαντηση. Εγω δεν χρειαζεται να παω απο την στρατολογικη υπηρεσια της περιοχης μου για να κανω κατι; Να το αλαξω ας πουμε;

Να πας στο πλησιέστερο στρατολογικό γραφείο να κάνεις διακοπή αναβολής και να έχεις και το πτυχίο της σχολής σου, έτσι και την αναβολή σου θα κόψεις και στο πολεμικό ναυτικό θα σε μετατάξουν.

Άβαταρ μέλους
μικε
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από μικε »

Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας. Να πω οτι την αναβολη δεν θελω να την σταματησω τωρα, αλλα στο διαστημα απο 1 Μαιου-30 Ιουνιου για να υπηρετησω τον Σεπτεμβριο. Οποτε θα παω απο εκει να ρωτησω για να ειμαι σιγουρος.
Άβαταρ μέλους
μικε
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από μικε »

Καλημερα παιδια. Πηγα σημερα στο στρατολογικο γραφειο της περιοχης μου και για να πω την αληθεια δεν μου ειπαν ακριβως τι να κανω. Τους ρωτησα αν χρειαζεται να κανω κατι (να καταθεσω το πτυχιο της σχολης μου) κι αν γινεται διαδικαστικα απο πεζικο να παω στο ναυτικο και μου ειπε ΄δεν ξερω΄ ο υπευθυνος στο φρουραρχειο. Μου ειπαν να παρω τηλ στη στρατολογικη υπηρεσια καλυτερα.

*Το πτυχιο της σχολης μου πως θα το στειλω σε αυτους;

Η ολη διαδικασια ποτε πρεπει να γινει γιατι αυτος με μπερδεψε και μου ειπε οταν ειναι να σπασω την αναβολη τοτε θα το στειλω μεσω ΚΕΠ ισχυει;

Την αναβολη μου για να την σπασω τι διαδικασια απιτειται;

Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις παιδια

Και παλι σας ευχαριστω

Στρατος

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από Στρατος »

Εχουν κοπει οι μεταταξεις απο στρατο σε ναυτικο η αεροπορια και το αντιθετο. Υποχρεωτικα Στρατο Ξηρας θα υπηρετησεις. Το μονο που μπορει να αλλαξει ειναι το οπλο/Σωμα δηλαδη αντι για πεζικο να σου ρθει χαρτι την επομενη φορα για πυροβολικο, τεθωρακισμενα κ. Λ. Π. Η να παραμεινεις πεζικο. Στη μοναδα που θα παρεις τη μεταθεση θα δεις και τη ειδικοτητα θα εχεις αναλογα με το σωμα/οπλο που θα καταληξεις. Το πτυχιο θα το καταθεσεις οταν θα πας στο Στρατολογικο γραφειο για να κοψεις την αναβολη το οποιο θα πραγματοποιησεις συμπληρωνοντας μια αιτηση που εχουν εκει.
Αυτα και καλη θητεια οποτε ειναι...
cuervo

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από cuervo »

Στρατος έγραψε:Εχουν κοπει οι μεταταξεις απο στρατο σε ναυτικο η αεροπορια και το αντιθετο. Υποχρεωτικα Στρατο Ξηρας θα υπηρετησεις. Το μονο που μπορει να αλλαξει ειναι το οπλο/Σωμα δηλαδη αντι για πεζικο να σου ρθει χαρτι την επομενη φορα για πυροβολικο, τεθωρακισμενα κ. Λ. Π. Η να παραμεινεις πεζικο. Στη μοναδα που θα παρεις τη μεταθεση θα δεις και τη ειδικοτητα θα εχεις αναλογα με το σωμα/οπλο που θα καταληξεις. Το πτυχιο θα το καταθεσεις οταν θα πας στο Στρατολογικο γραφειο για να κοψεις την αναβολη το οποιο θα πραγματοποιησεις συμπληρωνοντας μια αιτηση που εχουν εκει.
Αυτα και καλη θητεια οποτε ειναι...
Oι μετατάξεις γενικά αλλά σύμφωνα με το παρακάτω άρθρο οι πτυχιούχοι του εμπορικού ναυτικού κατατάσσονται στο πολεμικό ναυτικό.

http://www.omhroi.gr/images/sections/fek107b2002.pdf

μικε έγραψε:Καλημερα παιδια. Πηγα σημερα στο στρατολογικο γραφειο της περιοχης μου και για να πω την αληθεια δεν μου ειπαν ακριβως τι να κανω. Τους ρωτησα αν χρειαζεται να κανω κατι (να καταθεσω το πτυχιο της σχολης μου) κι αν γινεται διαδικαστικα απο πεζικο να παω στο ναυτικο και μου ειπε ΄δεν ξερω΄ ο υπευθυνος στο φρουραρχειο. Μου ειπαν να παρω τηλ στη στρατολογικη υπηρεσια καλυτερα.

*Το πτυχιο της σχολης μου πως θα το στειλω σε αυτους;

Η ολη διαδικασια ποτε πρεπει να γινει γιατι αυτος με μπερδεψε και μου ειπε οταν ειναι να σπασω την αναβολη τοτε θα το στειλω μεσω ΚΕΠ ισχυει;

Την αναβολη μου για να την σπασω τι διαδικασια απιτειται;

Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις παιδια

Και παλι σας ευχαριστω

Φίλε ρωτάς πολλά και μου φαίνεται δεν έχεις κάνει τον κόπο να ψάξεις στο φόρουμ, υπάρχει και θέμα αλλά και άρθρο που αναφέρουν την διαδικασία της διακοπής της αναβολής, πότε πρέπει να την κόψεις και τι χαρτιά πρέπει να προσκομίσεις.

Και μην ρωτάς ανθρώπους άσχετους για να κάνεις αίτηση για μετάταξη ο φρούραρχος είναι για άλλα θέματα, για την μετάταξη θα ρωτήσεις στρατολόγο, τράβα στην στρατολογική υπηρεσία ένα πρωί και θα καταλάβεις, άσε τα κεπ και τις ιστορίες για αγρίους.

Άβαταρ μέλους
μικε
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από μικε »

Φιλε μου πηγα χθες οπως ειπα και τους ειπα για το θεμα μου στη διευθυνση και μου ειπαν περιμενε να ερθει ο φρουραρχος. Δεν ειμαι παλιος για αυτο ρωταω εδω για να με κατατοπησουν οσοι εχουν περασει την διαδικασια. Για αυτο μαλλον δεν με κατατοπησε και μου ελεγε αοριστιες οπως ανεφερα παραπανω.Τελικα μπορω αντι πεζικο να υπηρετησω Ναυτικο λογω του οτι ειμαι Αξιωματικος Εμπρικου Ναυτικου;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 26

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από D.Y.K »

Φίλε μου σου απαντήσαμε ήδη ότι βάση νόμου οι απόφοιτοι του ΕΝ κατατάσσονται και υπηρετούν στο ΠΝ οπότε κάτι τέτοιο θα γίνει και με εσένα. Να μην λέμε συνέχεια τα ίδια.

Άβαταρ μέλους
μικε
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από μικε »

Ευχαριστω παιδια! Απλα αμα ο ενας λεει ετσι κι ο αλλος αλλιως, ψιλομπερδευομαι και δεν ξερω τι να πιστεψω. Για αυτο θα ηταν καλυτερο να απαντουν σε ερωτησεις μονο οσοι ειναι σιγουροι για αυτο που θα πουν γιατι μπορει να παρουν τον αλλο στο λαιμο τους. Θα παρω τηλ στη Στρατολογικη υπηρεσια της περιφερειας που ανηκω μπας και καταλαβω ακριβως τι γινεται.Ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον

cuervo

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από cuervo »

μικε έγραψε:Ευχαριστω παιδια! Απλα αμα ο ενας λεει ετσι κι ο αλλος αλλιως, ψιλομπερδευομαι και δεν ξερω τι να πιστεψω. Για αυτο θα ηταν καλυτερο να απαντουν σε ερωτησεις μονο οσοι ειναι σιγουροι για αυτο που θα πουν γιατι μπορει να παρουν τον αλλο στο λαιμο τους. Θα παρω τηλ στη Στρατολογικη υπηρεσια της περιφερειας που ανηκω μπας και καταλαβω ακριβως τι γινεται.Ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον

Βρε άνθρωπε σου έδωσα το ΦΕΚ που λέει επακριβώς μέσα πως θα υπηρετήσεις στο Ναυτικό, τι άλλο θες; Για τον Θεό δηλαδή, βοηθάμε και στο τέλος μας βγάζετε το λάδι.
Άβαταρ μέλους
μικε
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από μικε »

Ευχαριστω πολυ φιλε μουΕικόνα. Δεν μιλησα συγκεκριμενα για καποιον. Γενικα μιλησα.
Άβαταρ μέλους
manosgtir
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από manosgtir »

Καλησπερα και απο εμενα, διαβασα πιο πανω οτι οι μεταταξεις απο στρατο σε αλλα σωματα εχουν κοπει. Ισχυει αυτο εφοσον εχεις βυσμα;
γνωριζω οτι εφοσον δεν εχεις το ξεχνας εντελως
ευχαριστω προκαταβολικα
cuervo

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από cuervo »

Και να έχεις, επίσης το ξεχνάς, μετατάξεις γιοκ, όπου σου έχει έρθει το χαρτί εκεί θα υπηρετήσεις, είτε ναυτικό είτε αεροπορία είτε στρατό ξηράς.
Άβαταρ μέλους
manosgtir
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από manosgtir »

Οκ σε ευχαριστω πολυ!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης