100%
Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
πιστευω εχεις καλες πιθανοτητες.για ναυτικο και ξηρας εκανες?
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Μπρορει να έχει μεταθέσεις και σε νησιά όπως ρόδο κω;john1000 έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 10:50 amΤο κοινό σώμα πληροφορικής είναι ποιο κυριλέ με λιγότερη δουλειά είναι μικρότερο πλυθυσμιακα είναι οικογενειακό το κλίμα δεν είναι απρόσωπο και δεν έχει τόσες μεταθέσεις
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 7
οι αιτησεις ειναι οι μισες αναλογικα ομωςStella20 έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 3:43 pmΌχι μόνο για αεροπορία
με προβληματίζει ότι ήδη ξέρω 3-4 άτομα που πέρασαν
ΠΚΕ με πιο πολλά από εμένα μόρια
καιπέρυσι τελευταίος επιλαχών είχε 810
-
- Στρατιώτης
Σίγουρα αλλά πιστεύω σε τέτοιες ειδικότητες πάνε λίγοgiorgoskn έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 3:47 pmοι αιτησεις ειναι οι μισες αναλογικα ομωςStella20 έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 3:43 pmΌχι μόνο για αεροπορία
πιο συνειδητά με στόχο αν έχουν μόρια να μπούνε
Παιδιά πότε πιστεύεται ότι θα βγουν οι πίνακες επιτυχόντων - επιλαχόντων ;;;
έχεις ακούσει τίποτα για την ειδικότητα? ξέρεις αν είναι καλή?Stella20 έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 3:56 pmΣίγουρα αλλά πιστεύω σε τέτοιες ειδικότητες πάνε λίγοgiorgoskn έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 3:47 pmοι αιτησεις ειναι οι μισες αναλογικα ομωςStella20 έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 3:43 pm
Όχι μόνο για αεροπορία
-
- Στρατιώτης
Ξέρω ότι είναι μία πολύ καλή ειδικότητα εάν έχεις όρεξη για δουλειά γιατί απ’ όσο ξέρω έχει αρκετό φόρτο εργασίας αναλόγως βέβαια και σε τι μονάδα βρίσκεσαι παίζει πάρα πολύ ρόλο εάν θα είσαι σε μεγάλη μονάδα η μικρή έχει μεγάλη ευθύνη Γιατί έχεις να κάνεις περισσότερο με τα οικονομικά κάθε μονάδαςepop25 έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 4:29 pmέχεις ακούσει τίποτα για την ειδικότητα? ξέρεις αν είναι καλή?Stella20 έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 3:56 pmΣίγουρα αλλά πιστεύω σε τέτοιες ειδικότητες πάνε λίγο
Ξέρω επίσης ότι ζητάνε πάντα στην Αθήνα πολύ δύσκολα να πας σε μικρή μονάδα η σε άλλη πόλη
Πιστεύω ότι αυτοί που το δηλώνουν Ξέρουν γενικά τι έχουν να αντιμετωπίσουν και ίσως να το έχουν ψάξει λίγο παραπάνω γιατί δεν είναι μία ειδικότητα η οποία δεν θέλει πτυχίο ξέρεις πάνω κάτω τι θα συναντήσεις
Σε γενικά πλαίσια όμως πιστεύω ότι είναι καλή θέση και έχεις καλές προοπτικές
εντάξει ο καθένας θα πει και κάτι άλλο .η καθεμία έχει τα υπέρ και τα κατάStella20 έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 5:07 pmΞέρω ότι είναι μία πολύ καλή ειδικότητα εάν έχεις όρεξη για δουλειά γιατί απ’ όσο ξέρω έχει αρκετό φόρτο εργασίας αναλόγως βέβαια και σε τι μονάδα βρίσκεσαι παίζει πάρα πολύ ρόλο εάν θα είσαι σε μεγάλη μονάδα η μικρή έχει μεγάλη ευθύνη Γιατί έχεις να κάνεις περισσότερο με τα οικονομικά κάθε μονάδαςepop25 έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 4:29 pmέχεις ακούσει τίποτα για την ειδικότητα? ξέρεις αν είναι καλή?Stella20 έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 3:56 pm
Σίγουρα αλλά πιστεύω σε τέτοιες ειδικότητες πάνε λίγο
Ξέρω επίσης ότι ζητάνε πάντα στην Αθήνα πολύ δύσκολα να πας σε μικρή μονάδα η σε άλλη πόλη
Πιστεύω ότι αυτοί που το δηλώνουν Ξέρουν γενικά τι έχουν να αντιμετωπίσουν και ίσως να το έχουν ψάξει λίγο παραπάνω γιατί δεν είναι μία ειδικότητα η οποία δεν θέλει πτυχίο ξέρεις πάνω κάτω τι θα συναντήσεις
-
- Στρατιώτης
Ακριβώς δεν υπάρχει ειδικότητα να έχει μόνο καλά η μόνο άσχημαepop25 έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 5:17 pmεντάξει ο καθένας θα πει και κάτι άλλο .η καθεμία έχει τα υπέρ και τα κατάStella20 έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 5:07 pmΞέρω ότι είναι μία πολύ καλή ειδικότητα εάν έχεις όρεξη για δουλειά γιατί απ’ όσο ξέρω έχει αρκετό φόρτο εργασίας αναλόγως βέβαια και σε τι μονάδα βρίσκεσαι παίζει πάρα πολύ ρόλο εάν θα είσαι σε μεγάλη μονάδα η μικρή έχει μεγάλη ευθύνη Γιατί έχεις να κάνεις περισσότερο με τα οικονομικά κάθε μονάδας
αναλογα και τι απαιτήσεις έχει ο κάθε άνθρωπος
Γεια και εγώ για οικονομικός ταμειακός έχω 840 μόρια. Ελπίζω να είμαι μέσα.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 29
- Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
- Επάγγελμα: Στρατιωτικος
Τώρα λίγο δύσκολο να πας εκεί κάτω νομίζω δεν το ξέρω να σου απαντήσω σίγουρα πάντως το κοινό σώμα είναι κλάσεις ανώτεροAggel123 έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 3:05 pmΕυχαριστώ πολύ για την απάντηση.Μπρορει να έχει μεταθέσεις και σε νησιά όπως ρόδο κω;john1000 έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 10:50 amΤο κοινό σώμα πληροφορικής είναι ποιο κυριλέ με λιγότερη δουλειά είναι μικρότερο πλυθυσμιακα είναι οικογενειακό το κλίμα δεν είναι απρόσωπο και δεν έχει τόσες μεταθέσεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης