Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 270

Δημοσίευση από re pate kala re »

geopap97 έγραψε:Μήπως αυτό ισχύει με τις ειδικότητες που ζητείται εξειδικευμένο πτυχίο και όχι για απολυτήριο λυκείου που είναι το πιο απλό;

Θα σε παραπέμψω στου 09 όπου σε όλες τις ειδικότητες ΠΖ-ΤΘ-ΠΒ ζητάνε τουλάχιστον απολυτήριο λυκείου στην φετινή αυτό άλλαξε δυστηχώς

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Stavran έγραψε:Οποιος έχει πληροφορία εδώ μέσα και την μεταφέρει είτε από γνωστό είτε το έχει δει ο ίδιος είναι βύσμα εδώ μέσα φίλε γι αυτό ότι ξέρεις κρατά το για σένα μια και κάτι τέτοια για μερικούς Στοκους είναι βούτυρο για να έχουν να ασχοληθούν στη μέρα τους

Να προσεχείς πως εκφράζεσαι ειδικά αν δεν ξέρεις σε ποιον μιλάς.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Μάιος 05, 2021 4:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Andreas2000
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Andreas2000 »

Τζάμπα συζητάτε το ποτέ θα βγει παιδιά. Θα βγει όταν είναι να βγει. Γνώμη μου είναι, ας ελπίζουμε για τα καλύτερα σενάρια, και να περιμένουμε τα χειρότερα. Έτσι κανεις δεν θα τρελαθεί μέχρι τότε.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από XristosMP »

Ρε παιδια μην το κουραζετε. Καταλαβαινετε οτι εχουν γινει κοντα 40 χιλιαδες αιτησεις;Ειναι δυνατον σε 10-15 μερες, με γκρουπ Πασχα, να βγουν πινακες;

ΜΑΚΑΡΙ να βγουν αλλα μου φαινεται παραλογο, εκτος και αν εχουν 50-100 ατομα να δουλευουν 24 ωρες πανω σε αυτο μονο.

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Gpap95 »

XristosMP έγραψε:Ρε παιδια μην το κουραζετε. Καταλαβαινετε οτι εχουν γινει κοντα 40 χιλιαδες αιτησεις;Ειναι δυνατον σε 10-15 μερες, με γκρουπ Πασχα, να βγουν πινακες;

ΜΑΚΑΡΙ να βγουν αλλα μου φαινεται παραλογο, εκτος και αν εχουν 50-100 ατομα να δουλευουν 24 ωρες πανω σε αυτο μονο.

Σπάνια σχολιάζω σε αυτό το νήμα αλλά πραγματικά εσύ έχεις όντως πρόβλημα γιατί και στους οππι ότι να ναι έλεγες. Τι 40 χιλιάδες ρε; Περιπου 8 χιλιάδες ήταν 3 μέρες πριν κλείσουν οι αιτήσεις. Πας καλά ρε; Άντε σοβαρεψου. Σε κάθε νημα μπαίνεις και ο σκοπός σου είναι να χαλάς την διάθεση των παιδιών. Άντε να φας κάνα Μπαν να ησυχάσουμε από τις παπαριες σου!

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από XristosMP »

Ποια διαθεση χαλαω ρε μπουλη; Εισαι σοβαρος;8 χιλιαδες αιτησεις; ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 187

Δημοσίευση από geopap97 »

Επειδή μετά από μια βδομάδα άδειας σήμερα το τσεκαρα πάλι. Σαν σχετικό του εγγράφου του Γ ΣΣ έχει έγγραφο από το ΓΕΣ με ημερομηνία αποστολής την 16 Απρ 21. Και από το ΓΕΣ το έστειλαν στην ταξχια που ανήκω. Εξάλλου αν δεν το είχε ανακοινώσει το ΓΕς, το ΓΣΣ από μόνο του δεν θα έστελνε τέτοιο έγγραφο.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

geopap97 έγραψε:Επειδή μετά από μια βδομάδα άδειας σήμερα το τσεκαρα πάλι. Σαν σχετικό του εγγράφου του Γ ΣΣ έχει έγγραφο από το ΓΕΣ με ημερομηνία αποστολής την 16 Απρ 21. Και από το ΓΕΣ το έστειλαν στην ταξχια που ανήκω. Εξάλλου αν δεν το είχε ανακοινώσει το ΓΕς, το ΓΣΣ από μόνο του δεν θα έστελνε τέτοιο έγγραφο.

Επειδή δυστυχώς Ήμουν και εγώ 1ο αρκετό καιρό υπηρχαν έγγραφα που έρχοταν απο την ΑΔΤΕ και έγγραφα που απο ΑΣΔΕΝ - ΑΔΤΕ - ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΜΚ και εγγραφα απο ΓΕΣ - ΑΔΤΕ Γιαυτο σε ρώτησα γιατι έχει διαφορά

Πάντος στο τελευταίο κομμάτι κάνεις λάθος πολλές φορές οι κατά τόπους σχηματισμοί στέλνουν διάφορα που δεν είναι απαραίτητα σύμφωνα με την γραμμή του ΓΕς, και έχω και παράδειγμα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τετ Μάιος 05, 2021 4:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός

Όχι κανονικά από ΓΕΣ και έπειτα ΓΣΣ. Τι να πω; Απλά περιμένουμε να δούμε. Κάτι που να αναιρεί το αρχικό έγγραφο δεν έχει έρθει μέχρι στιγμής.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

geopap97 έγραψε:Όχι κανονικά από ΓΕΣ και έπειτα ΓΣΣ. Τι να πω; Απλά περιμένουμε να δούμε. Κάτι που να αναιρεί το αρχικό έγγραφο δεν έχει έρθει μέχρι στιγμής.

εγώ τι σου λέω τοσο καιρό σίγουρα θα έχουν στείλει κάτι σχετικά με την προετιμασία της διαδικασίας αλλά μου φαίνετε απίθανο για να έχουν στείλει τόσο νορίς 16/5 Νομίζω έγγραψες που να λένε πότε θα γίνουν οι πκε πριν καλα καλά έχουν μια σαφή εικόνα των αιτήσεων που θα γίνουν γτ ακομα και την τελευταία μέρα μπορούν να γίνουν αρκετές 1000 αδες αιτήσεις

geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός

Δεν γράφει ακριβείς ημνιες. Γράφει ότι οι ΠΚΕ θα διεξαχθούν από το δεύτερο δεκαήμερο του Μαίου και διαρκέσουν από 3 έως 4 εβδομάδες. Κάτι άλλο δεν έχει έρθει δυστυχώς. Τα τσεκαρα όλα σήμερα που επέστρεψα από γκρουπ. Ούτε κάτι νεώτερο αλλά ευτυχώς ούτε και κάτι που να αναιρεί τα πρώτα αποσταλεντα
Stavran
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Stavran »

re pate kala re έγραψε:
Stavran έγραψε:Οποιος έχει πληροφορία εδώ μέσα και την μεταφέρει είτε από γνωστό είτε το έχει δει ο ίδιος είναι βύσμα εδώ μέσα φίλε γι αυτό ότι ξέρεις κρατά το για σένα μια και κάτι τέτοια για μερικούς Στοκους είναι βούτυρο για να έχουν να ασχοληθούν στη μέρα τους

Εξυπακούεται αυτό όταν φροντίζεις να σέβεσαι και εσύ τα άτομα με τα οποία επικοινωνείς εδώ μέσα... Μην περιμένεις να σε σεβαστεί κανένας όταν γίνεσαι εριστικός και μιλάς με ανάλογο τρόπο.

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Stavran έγραψε:
re pate kala re έγραψε:

Εξυπακούεται αυτό όταν φροντίζεις να σέβεσαι και εσύ τα άτομα με τα οποία επικοινωνείς εδώ μέσα... Μην περιμένεις να σε σεβαστεί κανένας όταν γίνεσαι εριστικός και μιλάς με ανάλογο τρόπο.

ΔΕΝ νομίζω να αποκάλεσα κάποιον στόκο, ας ελπίσουμε ότι όλοι εσείς Θα βγείτε από τις σπηλιές σας και πίσω από την ανωνυμία Του υπολογιστή που κρύβεστε, θα έχετε τα κότσια και στις ΠΚΕ να αποκαλέσετε συνυποψήφιο σας ΣΤΟΚΟ

Και επειδή σε είδα να το παίρνεις ζεστά το θέμα δεν νομίζω να είναι κακό να αποκαλέσεις τον άλλον βύσμα είτε επι προσωπικού είτε γενικός την στιγμή που το 99% των υποψηφίων το τηλεφωνάκι τους το έχουν ρίξει

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τετ Μάιος 05, 2021 5:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

geopap97 έγραψε:Δεν γράφει ακριβείς ημνιες. Γράφει ότι οι ΠΚΕ θα διεξαχθούν από το δεύτερο δεκαήμερο του Μαίου και διαρκέσουν από 3 έως 4 εβδομάδες. Κάτι άλλο δεν έχει έρθει δυστυχώς. Τα τσεκαρα όλα σήμερα που επέστρεψα από γκρουπ. Ούτε κάτι νεώτερο αλλά ευτυχώς ούτε και κάτι που να αναιρεί τα πρώτα αποσταλεντα

Πάντος αδερφέ, γνώμη μου δεν είναι και πολύ καλό να τρέξουν γρήγορα οι διαδικασίες, αλλά και ούτε και πολύ αργά

Aston Martin
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Aston Martin »

Είναι πολλές οι αιτήσεις όποτε λογικό να καθυστερήσουν τα αποτελέσματα. Συνεπώς συνεχίζουμε προπονήσεις.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης