Μεταθέσεις στο στρατό (2019)
Άμα παλεύουν ακομα με την 358 δε μας βλεπω καλα την 359
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 7
Σε εμας στη Ρόδο έφυγαν 2 ατομα της 358 και σε ενα άλλο στρατόπεδο 20 άτομα πάλι της 358. Οποτε ίσως να υπάρχει ελπίδα και για εμάς τους υπόλοιπους.
Παιδιά ξέρουμε τι θα γίνει με 359 και μεταθέσεις ; Θα γίνουν τώρα η μετά το γκρουπ του Πάσχα ;
Ταχα θα γίνουν τωρα αλλά βλέπω να τρωμε απογοήτευσηGiorgos87 έγραψε: Παιδιά ξέρουμε τι θα γίνει με 359 και μεταθέσεις ; Θα γίνουν τώρα η μετά το γκρουπ του Πάσχα ;

-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 7
Κατά την γνώμη μου δεν νομιζω η 359 να φύγει πριν το πάσχα. Μονο όσοι έχουν βάλει βυσμα. Η 357 απολύεται. Η 358 παίρνει άδειες. Η 360 έχει γαμηθεί να φέύγει με βυσματα. Κάποιος θα πρέπει να μείνει να κάνει υπηρεσίες αλλιώς θα φάμε μεγάλη εμπλοκή.
Όπως τη φαγαμε και μεις...Christosns έγραψε: Κατά την γνώμη μου δεν νομιζω η 359 να φύγει πριν το πάσχα. Μονο όσοι έχουν βάλει βυσμα. Η 357 απολύεται. Η 358 παίρνει άδειες. Η 360 έχει γαμηθεί να φέύγει με βυσματα. Κάποιος θα πρέπει να μείνει να κάνει υπηρεσίες αλλιώς θα φάμε μεγάλη εμπλοκή.
Δεν υπάρχει περίπτωση να της παγοσουν που έλεγαν; Δλδ είναι 100% συγουρο
Μπορεί να φύγουμε. σε δύο δόσεις... μισοί πριν τα γκρουπ και άλλοι μετα
Τίποτα δεν είναι σίγουρο άλλοι λενε πως καποιες έχουν ήδη έρθει αλλά δεν φεύγει κανεις ακομα
Εσείς που λέτε ότι θα φύγουν μέχρι τις 15/4 το έχετε ακούσει από πουθενά ή μόνοι σας το λέτε; γοατι εδω μεσα διαδιδονται πολυ ευκολα fake news
Εγώ το έχω ακούσει αλλά σε αλλες μονάδες είπαν και για μετά τα γκρουπ μακάρι να ξέραμε τι γίνεται
Γεια σας παιδια ξερετε μηπως κανενα εμαιλ του ΓΕΣ
Στη σελίδα του μπορεί να βρεις τίποτα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης