Μεταθέσεις στο στρατό (2020)

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Έχω να δηλώσω με την σειρά μου και εγώ, πως με ενημέρωσε το βύσμα μου ότι μόλις γίνει άρση των μέτρων της καραμπίνας ξεκινούν οι βυσματικές.364 Ά ΕΣΣΟ Έβρος.
mariosma

Δημοσίευση από mariosma »

Μόλις γίνει άρση των μέτρων ξεκινούν και οι 5μηνες, τι το συζητάτε ακόμα; Στην πράξη, δεν υπάρχουν πια βυσματικες
PaulGR
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από PaulGR »

mariosma έγραψε: Μόλις γίνει άρση των μέτρων ξεκινούν και οι 5μηνες, τι το συζητάτε ακόμα; Στην πράξη, δεν υπάρχουν πια βυσματικες
Ακριβώς αυτό. Πάμε για μετάθεση 5μηνου σύντομα όποτε τελείωσε. Οποίος πάρει βυσματικη τώρα στο 4μηνο υποχρεώθηκε χωρίς λόγο.
Steve

Δημοσίευση από Steve »

Ξαναλέω ότι τα βύσματα φεύγουν από Αλεξανδρούπολη κανονικά! Αυτή την στιγμή που γραφω φεύγουν για Αθήνα !
Dimos7

Δημοσίευση από Dimos7 »

Αυτό παιδιά βυσματικες γίνονται αλλά σιγά σιγά μάλλον για να μην γίνεται συνωστισμός!!!
Nikolai

Δημοσίευση από Nikolai »

Αυτό ακριβώς πχ απ το δικό μας φεύγει μόνο ένα δυνατό βυσματικο την άλλη έβδομα. Άρα να περιμένουμε από βδομάδα η τέλος του μήνα κάτι. Αλλιώς σημαίνει ότι φεύγουν μόνο τα πολύ δυνατά και τα αλλά τίποτα.
Ρινοςτσικος

Δημοσίευση από Ρινοςτσικος »

Μαγκες καποιος που να ξερει σιγουρα αν θα φυγουν οι βυσματικες και ποτε να μου απαντησει
Spyrous

Δημοσίευση από Spyrous »

Παιδια, επειδή κι εγώ απογοητεύτηκα το προηγούμενο διάστημα θα έλεγα να μην ελπίζετε σε βυσματικη. Μεταθεσεις βγήκαν και θεωρώ πως για όσους περίμεναν βυσματικη και είναι ακόμα στο περίμενε, απλά προφανώς το βύσμα δεν έπιασε. Όταν όλα κινούνται κανονικά, δεν γίνεται μόνο εμείς οι "βυσματιες" να περιμένουμε ενώ άλλοι έφυγαν κανονικά. Δεν θέλω να σας απογοητεύσω, γιατί κι εγώ απογοητεύτηκα πολύ όταν συνειδητοποίησα ότι δεν θα κουνηθώ, αλλά αντί να περιμένετε την μετάθεση που ποτέ δεν ήρθε καλύτερα να κοιτάμε μπροστά στην μετάθεση που πιθανώς και λογικά θα έρθει =5μηνο. Και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για αυτην.
1998

Δημοσίευση από 1998 »

Επειδή εγώ είμαι βύσμα. Και είναι επιβεβαιώμενο ότι η μετάθεση μου έχει βγει και το ξέρω 1000% μεταθέσεις βυσματικες γίνονται όπου γίνονται και θα γίνουν κι άλλες. Να πάνε όλα καλά και μετά τς 26 μέχρι και 10 Μαΐου πιστεύω θα έχουμε φύγει.
ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευση από ΤΕΛΟΣ »

Τι σειρά είσαι αν επιτρέπεται φίλε μου ;
era64
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από era64 »

Καλημέρα.. Υπηρετώ σε μονάδα του Έβρου και όπως όλοι έχουμε φάει καλή εμπλοκή λόγω των γνωστών θεμάτων με μετανάστες και κορονοϊο με αποτέλεσμα να μη έχουμε πάρει ούτε μια μέρα άδεια πλην τν άδεια ορκωμοσίας. Η ερώτησή μου είναι και όποιος γνωρίζει να μου πει ακριβώς ποτε περίπου βγαίνει η μεταθεση ( κανω 8 μήνες λογω ειδικης κατηγορίας) και πως μπορώ να συνδυάσω να πάρω άδεια με μεταθεση μαζί δλδ ώστε να φύγω πολύ νωρίτερα από εβρο.
Steve

Δημοσίευση από Steve »

Στο 5μηνο λογικά επομένως εσείς Ιούλιο πάτε πίσω
ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΚΡΗΤΙΚΟΣ »

Παιδια καλημερα! Ειμαι 365 σειρα! Μηπως ξερει καποιος ποτε αρχιζουν οι βυσματικες μεταθεσεις;
Steve

Δημοσίευση από Steve »

Έχουν ξεκινήσει για πολύ συγκεκριμένα βύσματα. Από αύριο και μέχρι Μάιο θα κινείται η 365 αναλόγως πάντα την σειρά που είσαι στις μεταθέσεις.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης