Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 269

Δημοσίευση από Predator »

Αν ρωτάς εμένα εγώ είμαι εθελοντής 4 χρόνια εφόσον δεν έχετε κάνει εκπαίδευση και δεν έχετε δώσει εξετάσεις δεν είστε εθελοντές ... Γιατί όταν τελειώνει η τρίμηνη νομίζω εκπαίδευση δίνεις εξετάσεις και θεωρία και πρακτικά κι μετά παίρνεις την ταυτότητα που λέει πάνω ότι έχεις ειδικότητα εθελοντή πυροσβέστη κ πρέπει να κανεις υπηρεσίες ... Φαντάζομαι δεν μετριέστε σαν εθελοντές αφού δεν έχετε μπει στο σώμα έτσι ...
Άβαταρ μέλους
georgios03geor
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 142

Δημοσίευση από georgios03geor »

Ναι εσένα ρωτούσα φίλε. Λογικό μου ακούγεται αυτό που λες ναι. Από την άλλη άδικο να χάσει καποιος μορια λογω κονιντ. Κ άλλη ατυχία δηλ πφφφφ. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως
Gg
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αδικία δεν λες τίποτα μετη μαλακια πέρσι λόγω του κοβιντ δεν πρόλαβα να βγάλω δίπλωμα γιατί έκλεισαν όλα και βγήκε κανονικά η προκήρυξη κ θα ήμουν μέσα φέτος ασεεε

Pkato
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από Pkato »

Φίλε 4 χρόνια εθελοντής πως και δεν είσαι εποχικός ήδη; Με 40 μόρια...
Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από Pyr0 »

Το θέμα είναι να δούμε αλάνια άμα θα ακουστεί τίποτα για φέτος!
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Έχω κάνει χαρτιά δυο χρονιές ! Αστα κ εγώ αυτό λέω πως και δεν μπήκα... Εύβοια που έκανα χαρτιά πήραν μόνο άτομα που είχαν ειδικές δυνάμεις 50000 μόρια έτσι για πλάκα και εμάς μας πέταξαν όλους έξω ... Σκέψου ήρθαν και άτομα από βόρεια ελλάδα και είχαν όλοι ΕΔ ... Αλλιώς τώρα θα ήμουν ... Εύβοια πλέον θέλεις πάνω από 6500 μόρια για να έχεις ελπίδα να μπεις ... Γαμησετα...

Αυτές είναι οι αδικίες του σώματος ! Αντί να έχουμε προτεραιότητα εμεις οι εθελοντές που είμαστε υπάλληλοι του ΠΣ και τους ξελασπώνουμε πολλές φορές μας γράφουν κανονικά... Από τη θέση 4-5 στους πίνακες μέχρι την 88 (ενώ έπαιρναν 60) ήταν με ΕΔ όλοι ! Που να πάμε εμεις οι εθελοντές.

Και αν ένας εθελοντής έχει πάνω από 5 χρόνια υπηρεσίας δεν πιάνονται παραπάνω δηλαδή παίρνει 5000 μόρια και αν έρθει σε ισοβαθμία με έναν από ΕΔ δεν μπαίνει ο εθελοντής αλλά ο αυτός από ΕΔ και ας έχεις εσυ σαν εθελοντής υπηρεσία 10 χρόνια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Φεβ 21, 2021 9:24 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Pkato
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από Pkato »

Το 2020 το ξέρω φίλε ότι μόνο ειδικές δυνάμεις μπήκαν σχεδόν. Το 2019 παραξενευομαι που δεν μπήκες... Σαν οδηγός ή μάχιμος ποντάρεις;
ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από ETH-EP-PYR »

Όπως είπε και ένας φίλος πιο πριν στο ερώτημα αν θα μετρήσουν τα μόρια του εθελοντή από την αίτηση η απάντηση θα συμφωνήσω δυστυχώς είναι όχι! Διότι μετά την 3μηνη εκπαίδευση δλδ 120ωρες δίνεται εξετάσεις γραπτά και πρακτικά και οποίος περάσει θεωρείται εθελοντής πυροσβεστης! Επίσης τα μόρια δόθηκαν όταν ειχες κλεισμένο έτος σαν εθελοντής

πχ έκανες αίτηση Αύγουστο 19

Εκπαίδευση ξεκίνησε Νοεμβρίο 19

έδωσες εξετάσεις Φεβρουάριο 20

Στο βαρδιολογιο περάστηκε το όνομα Μάιο 20

Για να πάρεις 1000 μόρια θα πρέπει όταν βγει η προκήρυξη να έχει περάσει ο Μάιος του 21

Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Τώρα με τ δίπλωμα ποντάρω μπας και ... Σαν μάχιμος ούτε το 19 έμπαινες τότε είχα2000 γιατί είχα δυο χρόνια τώρα θα ξλεος.4 τον απρίλη. Και το 19 έπαιρνε πιο κλιγα άτομα... Το 19 πέρασαν πολλοί σαν οδηγοί σε άλλες περιοχές κ ας είχαν δηλώσει πχ εδώ πήγαν αθήνα γιατί είχαν ελειψεις πολλές κ θυμάμαι μέχρι αύγουστο τους έπαιρναν τηλ και τους τελευταίους επιλαχόντες στις λίστες ... Αλλά τώρα πιο δύσκολα κ οδηγός θες πάνω από 3-4 μόρια... Με 0 μόρια περνούσαν επειδή είχαν το Γ μόνο ... Αστα γαμα τα

Άβαταρ μέλους
georgios03geor

Ισως να σκέφτεις να κανείς αίτηση για άλλη περιοχή. Εγώ το σκέφτομαι Γτ στα πιο μεγάλα αστικά κέντρα κ γενικά σε περιοχές με πολύ κόσμο είναι πιο δύσκολο. Βέβαια παίζει κ ποσά άτομα ζητάει
Gg
Άβαταρ μέλους
georgios03geor

Εγώ τα έκανα πρώτη φορά πέρσι για εργάτης όχι για οδηγός μαζί με έναν ξαδέρφο μου είχαμε τα ίδια μορια κ οι δυο. Αυτός τα έκανε Ρόδο τον πήραν κ εγώ θεσσαλονικη κ είμαι στη θέση κοντά στα εκατο καμία ελπίδα δηλ. Γι αυτό σκέφτομαι να κάνω άλλου. Δεν το φανταστικά ότι θα είχε τόσο πολύ ζήτηση.2000 αιτήσεις γίνανε για εργάτες περίπου θεσσαλονικη.
Gg
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 107

Δημοσίευση από D.Y.K »

Στα μεγάλα αστικά κέντρα ανάλογα και με τις θέσεις που δίνει βέβαια, όποιος έχει κάτω από 8000 μόρια, ειδικά σαν εργάτης, δεν έχει τύχη. Στους οδηγούς είναι ελαφρώς καλύτερα τα πράγματα, ειδικά στις ακριτικές περιοχές. Εάν βέβαια υποθέσουμε ότι έβγαινε προκήρυξη φέτος ίσως και να ήταν κάπως ευνοϊκότερη η κατάσταση με τα μόρια, λόγω των επικείμενων διαγωνισμών για ΟΠΠΙ, ΣΦ, ΕΠΟΠ και καταστήματα κράτησης που δίνουν θέσεις αορίστου.

Άβαταρ μέλους
georgios03geor

Ακριβώς έτσι είναι ναι. Δεν το είχα υπολογίσει σωστά. Ειδικά για θεσσαλονικη που ανέφερα πήραν κ ελάχιστα κ το 2019 κ το 2020. Μακάρι να βγουν οι άλλες νωρίτερα Μπας κ έχουμε καμία ελπίδα. Γιατι Θέση σχεδόν 100 κ επιλαχόντες να πάρει δεν έχω καμία ελπίδα. Δύσκολο να ζητήσει εδώ τόσα ατομα
Gg
Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από Pyr0 »

Αυτό που μας σώζει είναι μια νέα προκήρυξη! 👨‍🚒
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Απίθανο να βγει ... Είχα καλό προαίσθημα πέρσι ας πουμε δεν ήταν σίγουρο αλλά τέτοια περίοδο το ξέραμε ότι θα έβγαινε ... Όποτε παιδιά απίθανο
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες