Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Ξερει κανεις να μας πει αν γινεται το ιδιο και στο 424; Γιατι εχω σκοπο να παω αυριο πρωι
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Αν έχει περάσει κάποιος εξετάσεις θα βοηθούσε πολύ να μας πει και εμάς σε τι ακριβώς τον εξέτασαν.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Αδερφε θα παω δευτερα! Αν δεν πας θα σε πω, αλλιως αν πας αυριο ενημερωσε με κι εμενα αν μπορεις σε παρακαλω
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Και κάτι άλλο έτσι για να γίνεται κουβέντα. Οι περισσότεροι εδώ μέσα για ποιο λόγο πήρατε μέρος στην προκήρυξη; Έτσι για την εμπειρία ή ελπίζετε να αλλάξουν τα δεδομένα στο μέλλον και να γίνεται μόνιμοι με ότι συνεπάγεται αυτό..
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Ψυχολόγο, ορθοπεδικό, παθολόγο, καρδιολόγο, ακτινολογικο, εξετάσεις αίματος καί οφθαλμίατρο.Αυτά εξετάζουν
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Αεροπορε από το 411 στη Τρίπολη θά σού βγάλουν ένα έξτρα παραπεμπτικό τό οποίο θα είναι γιά το ΓΝΑ , πάνω σέ αυτό θά υπογράφουν οι γιατροί οι οποίοι σε εξέτασαν στο ΓΝΑ
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Καλησπερα φιλε μου εγω πηγα χθες απο την επιτροπη. Δεν σου κανουν εξετασεις απλως πας εκει και σου δινουν ενα χαρτι να συμπληρωσεις, μετα με αυτο το χαρτι πας σε ενα γιατρο σε ενα αλλο δωματιο και σε ρωταει εχεις τιποτα; και αυτο ΤΕΛΟΣ
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Εμένα με ενημέρωσαν πάντως απ Ξάνθη ότι πρέπει να περάσουμε από γιατρούς και ότι πρέπει για τις ειδικότητες που δεν υπάρχουν εκεί να πάω Θεσσαλονίκη.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Λοιπόν πήγα σήμερα Τρίπολη και πέρασα από ορθοπεδικό, ψυχίατρο και οφθαλμίατρο. Μου έδωσαν παραπεμπτικό για ΓΝΑ για ακτινολόγο, καρδιολόγο και παθολόγο. Μετά θα πρέπει να γυρίσω Τρίπολη ώστε να κλείσει ο φάκελος και να βγει η γνωμάτευση.
Ο φίλος από πάνω που λέει για εξετάσεις αίματος, εμένα δεν μου ζήτησαν κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον στην αεροπορία, για πεζικό δεν ξέρω αν πρέπει...
Τέλος μόλις βγει η γνωμάτευση θα βγουν από Μ Τετάρτη και μετά τα τελικά αποτελέσματα... Ποια πέρασαν και σε ποια μονάδα. .
Αυτά!!!
Ο φίλος από πάνω που λέει για εξετάσεις αίματος, εμένα δεν μου ζήτησαν κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον στην αεροπορία, για πεζικό δεν ξέρω αν πρέπει...
Τέλος μόλις βγει η γνωμάτευση θα βγουν από Μ Τετάρτη και μετά τα τελικά αποτελέσματα... Ποια πέρασαν και σε ποια μονάδα. .
Αυτά!!!
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Οσοι ειστε για Θεσσαλονικη να πατε οσο πιο συντομα μπορειτε. Θελει περιπου 2 μερες ωστε να επισκεφτεις ολους αυτους τους γιατρους. Αν θυμαμαι καλα σε 13 πρεπει να πας. Οποτε απο νωρις για να εχετε και καλη σειρα. Και το βασικοτερο να πατε νηστικοι το πρωι ωστε να μπορεσετε να κανετε και τις αιματολογικες.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Παιδια μηπως εχετε την σελιδα με τα αποτελεσματα της πολεμικης αεροποριας με τα παιδια που πηραν για ΟΒΑ?
- xelistas25
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 29
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Εγω παντως μονο παθολογο περασα..
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Γνωρίζει κανείς αν για την αεροπορία έστειλαν χαρτί μόνο σε αυτούς που πέρασαν ή στελνουν σε όλους που έκαναν την αίτηση?
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Υπάρχει εδώ κάποιος παλαιός οβα να μας πει τι γίνεται σε περίπτωση που υπογράψεις την σύμβαση σου και μετά απο κάποιο διάστημα θες να φύγεις; Δηλώνεις αποστρατεία και περιμένεις απάντηση απο το γεσ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Nikolaosk και 5 επισκέπτες