Επιλαχόντες Λιμενοφύλακες (2016)
Ο υπουργος οικονομικων ενέκρινε την προσληψη σημερα. Μεχρι τα Χριστούγεννα και το ΦΕΚ. Καλες γιορτες σε ολους!
Καλημερα παιδες. Μολις με πηραν απο το λιμενικο για να μου πουν να τους στειλω email Με την διευθυνση μου και τον τ. Κ μου, και τους ρωταω για ποιον λογο τα χρειαζονται και μου λεει υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να σας καλεσουμε να μπειτε στην σχολη, πολυ συντομα θα ξερετε. Επιλαχων μετα τους 40.
48 ξεκίνησαν να μας παίρνουν τηλ για να να επιβεβαιώσουν διεύθυνση email κτλπ
Εχει βγει καποιο έγγραφο στην δημοσιότητα ή μονο το προσωπικό email;
Εχουμε καποια ενημερωση απο καποιον που πηραν τηλεφωνο?
Δυκ θα μπορούσες να πάρεις μία θέση τώρα πλέον που ξεκαθαρίζουν τα πράγματα. Δεν ξεχνάμε όμως τα τελευταία λεγόμενά σου για το ότι δεν γινόταν ενέργειες
Καλησπέρα, θα μπορούσε κάποιος επιλαχών να μας απαντήσει αν όντως έχει επικοινωνήσει κάποιος μαζί του, όσον αφορά το θέμα της κατάταξής του. Θεωρώ πως είναι αρκετά άτομα εδώ μέσα που θα θέλαμε να μάθουμε αν όντως έχει ξεκινήσει η διαδικασία κατάταξης 48 (ή όποιου αριθμού τέλος πάντων) επιλαχόντων ή αν όλο αυτό είναι ράδιο αρβύλα. Σας ευχαριστώ.
Κλ δώσε μας μία εικόνα το τι ακριβώς συμβαίνει
πήραν τηλ εχθες και ρώτησαν τα email τους ταχυδρομικους κώδικες και τις διευθύνσεις για να στείλουν τα προσωπικά τηλεγραφήματα και και τα email όπως στους επιτυχόντες. Αυτο έγινε για 48 άτομα. Λογικά την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει ή επίσημη ανακοίνωση. Αυτσ είπαν στα τηλ χωρίς να δώσουν περαιτέρω πληροφορίες. Από ότι λέγεται από πληροφορίες που ως τώρα έχουν βγεί αληθινές μέχρι τις γιορτές θα έχει βγει το φεκ και ή κατάταξη των 48 επιλαχοντων θα γίνει το πρώτο δεκαήμερο του ιανουαριου. Αυτά... Καλές γιορτές σε όλους!
Αυτο που λες Κλ έγινε σε εσένα σε πήραν τηλ απ το λιμενικό και σε ρώτησαν το email κτλ. Γιατι δεν έχουν καλέσει όλους τους 48 είμαι κι εγώ στους επιλαχόντες κ απ οτι έχω μιλήσει με ακόμα 3 επιλαχόντες της 48δας δν μας έχουν καλέσει. Σου είπαν απβτο λιμενικό οτι μας έχουν καλέσει όλους γιατι αυτόνδν ισχύει.
Όχι κάλεσαν όσους προφανώς δεν φαινόταν κάτι καλά στην αίτηση πχ εμένα δεν φαινόταν καλά το email. Σε κάποιον άλλον ο τκ ήταν λάθος. Όπου είχαν αμφιβολία. Μην αγχωνεστε δεν τους πήραν όλους
Καποιο νέο έχουμε; και ως επιλαχών παραπανω απο 50, μπραβο στον εν δυνάμη συνάδελφο μας:http://www.bloko.gr/2016/12/blog-post_203.html?m=1
μακ24 έγραψε:Καποιο νέο έχουμε; Και ως επιλαχών παραπανω απο 50, μπραβο στον εν δυνάμη συνάδελφο μας:http://www.bloko.gr/2016/12/blog-post_203.html?m=1
Συμφωνώ, εύγε στο παλικάρι που το έγραψε. Αν και οσο είδα τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα που ανέβηκε όλοι ασχολούνται με άκυρα θέματα και κανείς με το περιεχόμενο της επιστολής. Κρίμα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες