Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
ηλεκτρα15
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από ηλεκτρα15 »

Μονο τα εγγραφα που εχουν εκδοθει απο δημοσιες υπηρεσιες δεν χρειαζονται επικυρωση. Φωτοτυπια αμκα αφμ κτλ κτλ
ολα τα υπολοιπα χρειαζονται
και εσυ για να εισαι σιγουρος πανε καν' τα ολα επικυρωση.
τιμη αναλογα με τον δικηγορο απ οτι εχω καταλαβει. Αν εχεις κανεναν γνωστο πανε καν τα εκει, κανονικα ειναι καπου στο25ευρω, εμενα καποια στιγμη ενας γδαρτης μου πηρε 50.

Σύμφωνα με τα παραπάνω καταργείται η υποχρέωση υποβολής πρωτοτύπων ή επικυρωμένων αντιγράφων των εγγράφων που έχουν εκδοθεί από τις δημόσιες υπηρεσίες και τους φορείς που υπάγονται στη συγκεκριμένη ρύθμιση.

and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

ηλεκτρα15 έγραψε: Μονο τα εγγραφα που εχουν εκδοθει απο δημοσιες υπηρεσιες δεν χρειαζονται επικυρωση. Φωτοτυπια αμκα αφμ κτλ κτλολα τα υπολοιπα χρειαζονταικαι εσυ για να εισαι σιγουρος πανε καν' τα ολα επικυρωση. Τιμη αναλογα με τον δικηγορο απ οτι εχω καταλαβει. Αν εχεις κανεναν γνωστο πανε καν τα εκει, κανονικα ειναι καπου στο25ευρω, εμενα καποια στιγμη ενας γδαρτης μου πηρε 50.

Σύμφωνα με τα παραπάνω καταργείται η υποχρέωση υποβολής πρωτοτύπων ή επικυρωμένων αντιγράφων των εγγράφων που έχουν εκδοθεί από τις δημόσιες υπηρεσίες και τους φορείς που υπάγονται στη συγκεκριμένη ρύθμιση.

+1 Το ορθον παιδια, διασταυρωστε τις πληροφοριες για να μη τρεχετε αργοτερα. Στο δικηγορο μπορειτε να ζητησετε να επικυρωσει περισσοτερα αντιγραφα του ενος, σε περιπτωση που τα χρειαστειτε κ αργοτερα.
Άβαταρ μέλους
ηλεκτρα15
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:
ηλεκτρα15 έγραψε: Μονο τα εγγραφα που εχουν εκδοθει απο δημοσιες υπηρεσιες δεν χρειαζονται επικυρωση. Φωτοτυπια αμκα αφμ κτλ κτλολα τα υπολοιπα χρειαζονταικαι εσυ για να εισαι σιγουρος πανε καν' τα ολα επικυρωση. Τιμη αναλογα με τον δικηγορο απ οτι εχω καταλαβει. Αν εχεις κανεναν γνωστο πανε καν τα εκει, κανονικα ειναι καπου στο25ευρω, εμενα καποια στιγμη ενας γδαρτης μου πηρε 50. Σύμφωνα με τα παραπάνω καταργείται η υποχρέωση υποβολής πρωτοτύπων ή επικυρωμένων αντιγράφων των εγγράφων που έχουν εκδοθεί από τις δημόσιες υπηρεσίες και τους φορείς που υπάγονται στη συγκεκριμένη ρύθμιση.
+1 Το ορθον παιδια, διασταυρωστε τις πληροφοριες για να μη τρεχετε αργοτερα. Στο δικηγορο μπορειτε να ζητησετε να επικυρωσει περισσοτερα αντιγραφα του ενος, σε περιπτωση που τα χρειαστειτε κ αργοτερα.

ή μπορεις. Για να μην σε γδυσει ο δικηγορος, διοτι χρεωνει το καθε χαρτοσημο που βαζει, να γραφει επανω στη φωτοτυπια ακριβες φωτοαντιγραφο του πρωτοτυπου και να γινει η επικυρωση στο κεπ οποτε να βγαζεις και να στελνεις τα φωτοαντιγραφα και συ να κρατησεις το επικυρωμενο απο δικηγορο ωστε να μην χρειαστει να ξαναπας σε δικηγορο και να δωσεις και αλλα χρηματα
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
Γ.Κ

Δημοσίευση από Γ.Κ »

Καταρχην να εκφρασω τον απεριοριστο θαυμασο μου προς τον κυριο D.Y.K για την περιεκτικοτητα του λογου του , τις εγκυρες πληροφοριες που παντα μας παρεχει και μου παρειχε οταν ψαχνομουν για να κανω την θητεια μου. Πιστεψτε με εχετε την εκτιμηση των περισσοτερων. Στο θεμα μας ομως θελω να ρωτησω αν με απολυτηριο 19/1 , ΔΕΑ στις ΕΔ , Αγγλικα και Γαλλικα και πολυτεκνια αν εχω πιθανοτητες να περασω στην κατηγορια των Ειδικων Δυναμεων; εχω γεννηθει το 1989 οποτε το οριο ηλικιας δεν με αγχωνει! Σας ευχαριστω
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από D.Y.K »

Γ. Κ έγραψε:Καταρχην να εκφρασω τον απεριοριστο θαυμασο μου προς τον κυριο D.Y.K για την περιεκτικοτητα του λογου του, τις εγκυρες πληροφοριες που παντα μας παρεχει και μου παρειχε οταν ψαχνομουν για να κανω την θητεια μου. Πιστεψτε με εχετε την εκτιμηση των περισσοτερων. Στο θεμα μας ομως θελω να ρωτησω αν με απολυτηριο 19/1, ΔΕΑ στις ΕΔ, Αγγλικα και Γαλλικα και πολυτεκνια αν εχω πιθανοτητες να περασω στην κατηγορια των Ειδικων Δυναμεων; Εχω γεννηθει το 1989 οποτε το οριο ηλικιας δεν με αγχωνει! Σας ευχαριστω

Αν και είναι μία μορφή επιβράβευσης για την όλη προσπάθεια που γίνεται όχι μόνο από εμένα αλλά και από όλη την ομάδα της διαχείρισης, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, να είσαι καλά Εικόνα

Τώρα στο προκείμενο, θεωρώ ότι συγκεντρώνεις αρκετές πιθανότητες με τα προσόντα που έχεις. Βέβαια έχει να κάνει και με το πόσες θέσεις θα προκηρυχθούν, το πόσες αιτήσεις θα γίνουν και σε ποιες κατηγορίες (αν και παραδοσιακά η κατηγορία των ΕΔ έχει λιγότερες) και φυσικά τα προσόντα των υπόλοιπων υποψηφίων στην κατηγορία σου.

Όταν πάντως με το καλό εκδοθεί η προκήρυξη θα ανοίξω θέμα στο οποίο θα μπορείτε να αναλύετε τα μόρια σας και φυσικά να κάνετε και εκτιμήσεις για το που θα κυμανθούν περίπου οι βάσεις.

Γ.Κ

Δημοσίευση από Γ.Κ »

Σας ευχαριστω πολυ! Τα εγραψα ολα αυτα γιατι ειστε ο μονος που εμπιστευομαι και που αυτα που εχετε γραψει σε διαφορα θεματα εχουν επαληθευτει! Καλη συνεχεια! Με σεβασμο! Γιωργος
faber
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από faber »

Γ. Κ έγραψε:Σας ευχαριστω πολυ! Τα εγραψα ολα αυτα γιατι ειστε ο μονος που εμπιστευομαι και που αυτα που εχετε γραψει σε διαφορα θεματα εχουν επαληθευτει! Καλη συνεχεια! Με σεβασμο! Γιωργος

φτάνει αδελφέ. Τρέχουν τα σάλια. Και εγώ τον σέβομαι αλλά εσύ ξέφυγες λιγάκι!
confused

Δημοσίευση από confused »

Καλησπέρα μήπως έχουμε κάτι νεότερο; Επίσης υπάρχει περίπτωση μετά τις γραπτές εξετάσεις των σημαιοφόρων να βγάλουν την προκήρυξη ή πάει για το 2015?
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από electrolisa »

Δε θα παει για το 15, θα βγει στο 14.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Άβαταρ μέλους
ηλεκτρα15
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Απο το στομα σου και σε οποιου θελει του θεου τ αυτι... Εικόνα
αν μου επιτρεπεις να ρωτησω. Που το βασιζεις αυτο;

.....

Δημοσίευση από ..... »

Αν δεν μπορειτε να παραθεσετε εδω στο φορουμ τις πηγες σας για αυτα που γραφετε ορισμενοι καλυτερα να μην το ανοιγετε το ρημαδι. Λυπαμαι που θα σας απογοητευσω τους 88αρηδες μεταξυ των οποιων και εμου αλλα την προκηρυξη δεν την προλαβαινουμε οσοι ειμαστε του 88 γιατι δεν προκειται να βγει το 2014. Η πληροφορια αυτη προερχεται απο το αρχηγειο του λιμενικου σωματος καθως ενας συγγενης μου τυγχανει να δουλευει εκει σαν πολιτικο προσωπικο Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Saiyan
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Saiyan »

... έγραψε:Αν δεν μπορειτε να παραθεσετε εδω στο φορουμ τις πηγες σας για αυτα που γραφετε ορισμενοι καλυτερα να μην το ανοιγετε το ρημαδι. Λυπαμαι που θα σας απογοητευσω τους 88αρηδες μεταξυ των οποιων και εμου αλλα την προκηρυξη δεν την προλαβαινουμε οσοι ειμαστε του 88 γιατι δεν προκειται να βγει το 2014. Η πληροφορια αυτη προερχεται απο το αρχηγειο του λιμενικου σωματος καθως ενας συγγενης μου τυγχανει να δουλευει εκει σαν πολιτικο προσωπικο Εικόνα

Τα πολιτικά πρόσωπα στον τόπο αυτό τα έχουμε δει πολλές φορές να φέρνουν κωλοτούμπα λεγόμενά τους. Είτε αληθεύει είτε όχι, πηγές προσωπικού χαρακτήρα μπορεί να είναι και αβάσιμες, χώρια που στεναχωρείς ένα κάρο κόσμο που περιμένει. Αν η πηγή δε σου σιγουρέψει με ακράδαντα στοιχεία για τα λεγόμενά της τότε αφήστε το (χωρίς παρεξήγηση πάντοτε). Μόνο επίσημες ανακοινώσεις λαμβάνονται υπόψη, τα υπόλοιπα είναι παραφιλολογία που συμβαίνει κάθε φορά πριν απο προκηρύξεις και αφορά κλασικό κι αρχέγονο Ελληνικό μικρόβιο !
Θα δούμε, ΜΗΝ Αχνώνεστε !
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από electrolisa »

Κανενα προβλημα, εγω αυτο που εμαθα ειπα και νταξει συγγνωμη κιολας, το κραταω και για την παρτη μου δεν εγινε και τιποτα. Αυτο που ξερω ειναι οτι τα αποτελεσματα των υπαξ θα πρεπει να εχουν βγει εως την παρασκευη το πρωι και απο κει κι επειτα, ξεκιναει η αντιστροφη μετρηση της πολυποθητης προκηρυξης που θελουμε. Αν μου ειπαν ψεματα, σαν λεω ψεματα. Οποιος θελει το κραταει, οποιος θελει προσπερναει. Τοσο απλα και no hard feelings
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Άβαταρ μέλους
ηλεκτρα15
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

electrolisa έγραψε:Κανενα προβλημα, εγω αυτο που εμαθα ειπα και νταξει συγγνωμη κιολας, το κραταω και για την παρτη μου δεν εγινε και τιποτα. Αυτο που ξερω ειναι οτι τα αποτελεσματα των υπαξ θα πρεπει να εχουν βγει εως την παρασκευη το πρωι και απο κει κι επειτα, ξεκιναει η αντιστροφη μετρηση της πολυποθητης προκηρυξης που θελουμε. Αν μου ειπαν ψεματα, σαν λεω ψεματα. Οποιος θελει το κραταει, οποιος θελει προσπερναει. Τοσο απλα και no hard feelings

κανενα προβλημα και σ ευχαριστουμε που μοιραζεσαι αυτα που μαθαινεις. Το κραταω γιατι με συμφερει Εικόνα
αρα συμφωνα με τα λεγομενα σου και με εναν υπολογισμο του ο, τι να ναι, μπορει να βγει τελη του μηνα;
πες τον ανθρωπο που ξερεις εκει μεσα να βαλει το χερακι του, το ποδαρακι του. Ή ο, τι αλλο τελως παντων.Εικόνα
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από Cobra88 »

Αυτη η προκηρυξη εχει καταντησει χειροτερη κωμωδια και απο των Ειδικων Φρουρων... Απο περυσι το καλοκαιρι την πανε απο μηνα σε μηνα... Οτι να ναι...

Δυστυχως με βαση και τις δικες μου πληροφοριες σιγα σιγα θα δουμε νεο θεμα που θα λεγεται "Προκηρυξη για Λιμενοφυλακες (2015) " Εικόνα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες