Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)
Μονο τα εγγραφα που εχουν εκδοθει απο δημοσιες υπηρεσιες δεν χρειαζονται επικυρωση. Φωτοτυπια αμκα αφμ κτλ κτλ
ολα τα υπολοιπα χρειαζονται
και εσυ για να εισαι σιγουρος πανε καν' τα ολα επικυρωση.
τιμη αναλογα με τον δικηγορο απ οτι εχω καταλαβει. Αν εχεις κανεναν γνωστο πανε καν τα εκει, κανονικα ειναι καπου στο25ευρω, εμενα καποια στιγμη ενας γδαρτης μου πηρε 50.
Σύμφωνα με τα παραπάνω καταργείται η υποχρέωση υποβολής πρωτοτύπων ή επικυρωμένων αντιγράφων των εγγράφων που έχουν εκδοθεί από τις δημόσιες υπηρεσίες και τους φορείς που υπάγονται στη συγκεκριμένη ρύθμιση.
ολα τα υπολοιπα χρειαζονται
και εσυ για να εισαι σιγουρος πανε καν' τα ολα επικυρωση.
τιμη αναλογα με τον δικηγορο απ οτι εχω καταλαβει. Αν εχεις κανεναν γνωστο πανε καν τα εκει, κανονικα ειναι καπου στο25ευρω, εμενα καποια στιγμη ενας γδαρτης μου πηρε 50.
Σύμφωνα με τα παραπάνω καταργείται η υποχρέωση υποβολής πρωτοτύπων ή επικυρωμένων αντιγράφων των εγγράφων που έχουν εκδοθεί από τις δημόσιες υπηρεσίες και τους φορείς που υπάγονται στη συγκεκριμένη ρύθμιση.
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
+1 Το ορθον παιδια, διασταυρωστε τις πληροφοριες για να μη τρεχετε αργοτερα. Στο δικηγορο μπορειτε να ζητησετε να επικυρωσει περισσοτερα αντιγραφα του ενος, σε περιπτωση που τα χρειαστειτε κ αργοτερα.ηλεκτρα15 έγραψε: Μονο τα εγγραφα που εχουν εκδοθει απο δημοσιες υπηρεσιες δεν χρειαζονται επικυρωση. Φωτοτυπια αμκα αφμ κτλ κτλολα τα υπολοιπα χρειαζονταικαι εσυ για να εισαι σιγουρος πανε καν' τα ολα επικυρωση. Τιμη αναλογα με τον δικηγορο απ οτι εχω καταλαβει. Αν εχεις κανεναν γνωστο πανε καν τα εκει, κανονικα ειναι καπου στο25ευρω, εμενα καποια στιγμη ενας γδαρτης μου πηρε 50.
ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:+1 Το ορθον παιδια, διασταυρωστε τις πληροφοριες για να μη τρεχετε αργοτερα. Στο δικηγορο μπορειτε να ζητησετε να επικυρωσει περισσοτερα αντιγραφα του ενος, σε περιπτωση που τα χρειαστειτε κ αργοτερα.ηλεκτρα15 έγραψε: Μονο τα εγγραφα που εχουν εκδοθει απο δημοσιες υπηρεσιες δεν χρειαζονται επικυρωση. Φωτοτυπια αμκα αφμ κτλ κτλολα τα υπολοιπα χρειαζονταικαι εσυ για να εισαι σιγουρος πανε καν' τα ολα επικυρωση. Τιμη αναλογα με τον δικηγορο απ οτι εχω καταλαβει. Αν εχεις κανεναν γνωστο πανε καν τα εκει, κανονικα ειναι καπου στο25ευρω, εμενα καποια στιγμη ενας γδαρτης μου πηρε 50. Σύμφωνα με τα παραπάνω καταργείται η υποχρέωση υποβολής πρωτοτύπων ή επικυρωμένων αντιγράφων των εγγράφων που έχουν εκδοθεί από τις δημόσιες υπηρεσίες και τους φορείς που υπάγονται στη συγκεκριμένη ρύθμιση.
ή μπορεις. Για να μην σε γδυσει ο δικηγορος, διοτι χρεωνει το καθε χαρτοσημο που βαζει, να γραφει επανω στη φωτοτυπια ακριβες φωτοαντιγραφο του πρωτοτυπου και να γινει η επικυρωση στο κεπ οποτε να βγαζεις και να στελνεις τα φωτοαντιγραφα και συ να κρατησεις το επικυρωμενο απο δικηγορο ωστε να μην χρειαστει να ξαναπας σε δικηγορο και να δωσεις και αλλα χρηματα
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
Καταρχην να εκφρασω τον απεριοριστο θαυμασο μου προς τον κυριο D.Y.K για την περιεκτικοτητα του λογου του , τις εγκυρες πληροφοριες που παντα μας παρεχει και μου παρειχε οταν ψαχνομουν για να κανω την θητεια μου. Πιστεψτε με εχετε την εκτιμηση των περισσοτερων. Στο θεμα μας ομως θελω να ρωτησω αν με απολυτηριο 19/1 , ΔΕΑ στις ΕΔ , Αγγλικα και Γαλλικα και πολυτεκνια αν εχω πιθανοτητες να περασω στην κατηγορια των Ειδικων Δυναμεων; εχω γεννηθει το 1989 οποτε το οριο ηλικιας δεν με αγχωνει! Σας ευχαριστω
Γ. Κ έγραψε:Καταρχην να εκφρασω τον απεριοριστο θαυμασο μου προς τον κυριο D.Y.K για την περιεκτικοτητα του λογου του, τις εγκυρες πληροφοριες που παντα μας παρεχει και μου παρειχε οταν ψαχνομουν για να κανω την θητεια μου. Πιστεψτε με εχετε την εκτιμηση των περισσοτερων. Στο θεμα μας ομως θελω να ρωτησω αν με απολυτηριο 19/1, ΔΕΑ στις ΕΔ, Αγγλικα και Γαλλικα και πολυτεκνια αν εχω πιθανοτητες να περασω στην κατηγορια των Ειδικων Δυναμεων; Εχω γεννηθει το 1989 οποτε το οριο ηλικιας δεν με αγχωνει! Σας ευχαριστω
Αν και είναι μία μορφή επιβράβευσης για την όλη προσπάθεια που γίνεται όχι μόνο από εμένα αλλά και από όλη την ομάδα της διαχείρισης, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, να είσαι καλά

Τώρα στο προκείμενο, θεωρώ ότι συγκεντρώνεις αρκετές πιθανότητες με τα προσόντα που έχεις. Βέβαια έχει να κάνει και με το πόσες θέσεις θα προκηρυχθούν, το πόσες αιτήσεις θα γίνουν και σε ποιες κατηγορίες (αν και παραδοσιακά η κατηγορία των ΕΔ έχει λιγότερες) και φυσικά τα προσόντα των υπόλοιπων υποψηφίων στην κατηγορία σου.
Όταν πάντως με το καλό εκδοθεί η προκήρυξη θα ανοίξω θέμα στο οποίο θα μπορείτε να αναλύετε τα μόρια σας και φυσικά να κάνετε και εκτιμήσεις για το που θα κυμανθούν περίπου οι βάσεις.
Σας ευχαριστω πολυ! Τα εγραψα ολα αυτα γιατι ειστε ο μονος που εμπιστευομαι και που αυτα που εχετε γραψει σε διαφορα θεματα εχουν επαληθευτει! Καλη συνεχεια! Με σεβασμο! Γιωργος
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 6
Γ. Κ έγραψε:Σας ευχαριστω πολυ! Τα εγραψα ολα αυτα γιατι ειστε ο μονος που εμπιστευομαι και που αυτα που εχετε γραψει σε διαφορα θεματα εχουν επαληθευτει! Καλη συνεχεια! Με σεβασμο! Γιωργος
φτάνει αδελφέ. Τρέχουν τα σάλια. Και εγώ τον σέβομαι αλλά εσύ ξέφυγες λιγάκι!
Καλησπέρα μήπως έχουμε κάτι νεότερο; Επίσης υπάρχει περίπτωση μετά τις γραπτές εξετάσεις των σημαιοφόρων να βγάλουν την προκήρυξη ή πάει για το 2015?
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 26
Δε θα παει για το 15, θα βγει στο 14.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Απο το στομα σου και σε οποιου θελει του θεου τ αυτι... 
αν μου επιτρεπεις να ρωτησω. Που το βασιζεις αυτο;

αν μου επιτρεπεις να ρωτησω. Που το βασιζεις αυτο;
Αν δεν μπορειτε να παραθεσετε εδω στο φορουμ τις πηγες σας για αυτα που γραφετε ορισμενοι καλυτερα να μην το ανοιγετε το ρημαδι. Λυπαμαι που θα σας απογοητευσω τους 88αρηδες μεταξυ των οποιων και εμου αλλα την προκηρυξη δεν την προλαβαινουμε οσοι ειμαστε του 88 γιατι δεν προκειται να βγει το 2014. Η πληροφορια αυτη προερχεται απο το αρχηγειο του λιμενικου σωματος καθως ενας συγγενης μου τυγχανει να δουλευει εκει σαν πολιτικο προσωπικο 

... έγραψε:Αν δεν μπορειτε να παραθεσετε εδω στο φορουμ τις πηγες σας για αυτα που γραφετε ορισμενοι καλυτερα να μην το ανοιγετε το ρημαδι. Λυπαμαι που θα σας απογοητευσω τους 88αρηδες μεταξυ των οποιων και εμου αλλα την προκηρυξη δεν την προλαβαινουμε οσοι ειμαστε του 88 γιατι δεν προκειται να βγει το 2014. Η πληροφορια αυτη προερχεται απο το αρχηγειο του λιμενικου σωματος καθως ενας συγγενης μου τυγχανει να δουλευει εκει σαν πολιτικο προσωπικο![]()
Τα πολιτικά πρόσωπα στον τόπο αυτό τα έχουμε δει πολλές φορές να φέρνουν κωλοτούμπα λεγόμενά τους. Είτε αληθεύει είτε όχι, πηγές προσωπικού χαρακτήρα μπορεί να είναι και αβάσιμες, χώρια που στεναχωρείς ένα κάρο κόσμο που περιμένει. Αν η πηγή δε σου σιγουρέψει με ακράδαντα στοιχεία για τα λεγόμενά της τότε αφήστε το (χωρίς παρεξήγηση πάντοτε). Μόνο επίσημες ανακοινώσεις λαμβάνονται υπόψη, τα υπόλοιπα είναι παραφιλολογία που συμβαίνει κάθε φορά πριν απο προκηρύξεις και αφορά κλασικό κι αρχέγονο Ελληνικό μικρόβιο !
Θα δούμε, ΜΗΝ Αχνώνεστε !
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 26
Κανενα προβλημα, εγω αυτο που εμαθα ειπα και νταξει συγγνωμη κιολας, το κραταω και για την παρτη μου δεν εγινε και τιποτα. Αυτο που ξερω ειναι οτι τα αποτελεσματα των υπαξ θα πρεπει να εχουν βγει εως την παρασκευη το πρωι και απο κει κι επειτα, ξεκιναει η αντιστροφη μετρηση της πολυποθητης προκηρυξης που θελουμε. Αν μου ειπαν ψεματα, σαν λεω ψεματα. Οποιος θελει το κραταει, οποιος θελει προσπερναει. Τοσο απλα και no hard feelings
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
electrolisa έγραψε:Κανενα προβλημα, εγω αυτο που εμαθα ειπα και νταξει συγγνωμη κιολας, το κραταω και για την παρτη μου δεν εγινε και τιποτα. Αυτο που ξερω ειναι οτι τα αποτελεσματα των υπαξ θα πρεπει να εχουν βγει εως την παρασκευη το πρωι και απο κει κι επειτα, ξεκιναει η αντιστροφη μετρηση της πολυποθητης προκηρυξης που θελουμε. Αν μου ειπαν ψεματα, σαν λεω ψεματα. Οποιος θελει το κραταει, οποιος θελει προσπερναει. Τοσο απλα και no hard feelings
κανενα προβλημα και σ ευχαριστουμε που μοιραζεσαι αυτα που μαθαινεις. Το κραταω γιατι με συμφερει

αρα συμφωνα με τα λεγομενα σου και με εναν υπολογισμο του ο, τι να ναι, μπορει να βγει τελη του μηνα;
πες τον ανθρωπο που ξερεις εκει μεσα να βαλει το χερακι του, το ποδαρακι του. Ή ο, τι αλλο τελως παντων.

Αυτη η προκηρυξη εχει καταντησει χειροτερη κωμωδια και απο των Ειδικων Φρουρων... Απο περυσι το καλοκαιρι την πανε απο μηνα σε μηνα... Οτι να ναι...
Δυστυχως με βαση και τις δικες μου πληροφοριες σιγα σιγα θα δουμε νεο θεμα που θα λεγεται "Προκηρυξη για Λιμενοφυλακες (2015) "
Δυστυχως με βαση και τις δικες μου πληροφοριες σιγα σιγα θα δουμε νεο θεμα που θα λεγεται "Προκηρυξη για Λιμενοφυλακες (2015) "

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες