Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
Παρε μια και τον βαρβιτσιωτη να σ πει κ πες μας!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 147
Φιλε μου αν θες νεα απο τον βαρβιτςιωτη τοτε περιμενε την προκηρυξη!!!
Ευτυχως που μου το λες γιατι τοσους μηνες μπρικια κολλαω.
http://limenikadromena.blogspot.gr/2014/05/299.html?spref=fb
Ισχύει κάτι τέτοιο τελικά; Κάτι μου λέει οτι το καλοκαιράκι πάμε για εκλογές...
Diakos έγραψε:Ισχύει κάτι τέτοιο τελικά; Κάτι μου λέει οτι το καλοκαιράκι πάμε για εκλογές...
τι λες τωρα; Αυτην την εβδομαδα ειναι οι εκλογες. Τι ειναι για να αλλαξουν ετσι απλα ημερομηνια;
το ποτε θα βγουν οι προκυρηξεις ειναι αλλο θεμα.
και μην βγαζετε συνεχεια τις ιδιες και τις ιδιες ειδησεις. Αν ειναι κατι νεο οκ. Αλλα δειτε και τι εχει βγει πιο πριν.
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
ηλεκτρα15 έγραψε:Diakos έγραψε:Ισχύει κάτι τέτοιο τελικά; Κάτι μου λέει οτι το καλοκαιράκι πάμε για εκλογές...
τι λες τωρα; Αυτην την εβδομαδα ειναι οι εκλογες. Τι ειναι για να αλλαξουν ετσι απλα ημερομηνια;
Ο Diakos προφανώς εννοεί / ισχυρίζεται ότι υπάρχει η πιθανότητα να πάμε σε Εθνικές εκλογές το καλοκαίρι.
Δεν αναφέρεται στις Ευρωεκλογές / Δημοτικές.
D.Y.K έγραψε:Ο Diakos προφανώς εννοεί / ισχυρίζεται ότι υπάρχει η πιθανότητα να πάμε σε Εθνικές εκλογές το καλοκαίρι.
Δεν αναφέρεται στις Ευρωεκλογές / Δημοτικές.
αν εννοει αυτο καλως. Αν και δεν νομιζω να ειναι τοσο ευκολο να γινουν εκλογες εθνικες. Ετσι κ αλλιως το καλοκαιρι πανε διακοπες να ξεκουραστουν

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/30505/388-proslipseis-monimon-sto-dimosio-me-nees-prokirykseis
ηλεκτρα15 έγραψε:
Αν και δεν νομιζω να ειναι τοσο ευκολο να γινουν εκλογες εθνικες.
Προσωπικά συμφωνώ. Φυσικά όσο δύσκολο μπορεί να φαντάζει αυτό την δεδομένη χρονική στιγμή, άλλο τόσο εύκολα θα μπορούσε να υλοποιηθεί λόγω της αστάθειας που επικρατεί στην Χώρα.
ηλεκτρα15 έγραψε:
Ετσι κ αλλιως το καλοκαιρι πανε διακοπες να ξεκουραστουν.
Γιατί δεν τους φτάνει που ξεκουράζονται όλο το χειμώνα;

ηλεκτρα15 έγραψε:
Αν και ειναι μεγαλο αν, γινουν εθνικες θα γινουν αρχες νεου ετους.
Αυτό το τελευταίο αν μου επιτρέπεις που ακριβώς το στηρίζεις;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 147
Κατι σχετικό με τα ποσοστά ΑΕΝ... δεν πιστευω οτι θα παρει 50%... Σε καθε προκηρυξη έπαιρναν 10-20% ... αρα μην ακούτε φήμες!!!
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 117
κάνε όνειραNick the Greek έγραψε:Κατι σχετικό με τα ποσοστά ΑΕΝ... Δεν πιστευω οτι θα παρει 50%... Σε καθε προκηρυξη έπαιρναν 10-20% ... Αρα μην ακούτε φήμες!
Μεχρι να βγει η προκηρυξη ολοι ονειρα κανουμε [LOL]
Nick the Greek έγραψε:Κατι σχετικό με τα ποσοστά ΑΕΝ... Δεν πιστευω οτι θα παρει 50%... Σε καθε προκηρυξη έπαιρναν 10-20% ... Αρα μην ακούτε φήμες!
Ακόμα και 10% με 20% να πάρει, κάποιος που είναι απόφοιτος ΑΕΝ έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να περάσει σε σχέση με τους υπόλοιπους υποψήφιους που παίζουν μπαλίτσα σε μπουλούκια.
Υπάρχουν στο σώμα παιδιά τα οποία είναι από ΑΕΝ και πέρασαν σχετικά εύκολα / άνετα και με την πρώτη προσπάθεια σε σχέση με άλλους απόφοιτους ΑΕΙ / ΤΕΙ ή αντίστοιχα Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (πολύ περισσότερο το μπουλούκι εκεί)

- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 117
Εμένα με ανησυχεί ότι πάλι βλέπω ότι δε βγαίνει η προκήρυξη (καθυστερεί) ... Πάντως από ΑΕΝ θα πάρει περισσότερους γιατί δεν παίρνει από δευτεροβάθμια εκπαίδευση άτομα...
Όσοι ανησυχούν ότι δεν έχουν ελπίδες μπορούν να δοκιμάσουν και την προκήρυξη των τελωνειακών που βγήκε αρχές της βδομάδας, αντί να μας τσιγκλάτε όλους με τις ανησυχίες και υποθέσεις σας.
Όσοι ανησυχούν ότι δεν έχουν ελπίδες μπορούν να δοκιμάσουν και την προκήρυξη των τελωνειακών που βγήκε αρχές της βδομάδας, αντί να μας τσιγκλάτε όλους με τις ανησυχίες και υποθέσεις σας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες