Greek_Army έγραψε:Με φιλικό τρόπο, είσαι λίγο άσχετος, μίλα για πράγματα που γνωρίζεις, υπήρχαν και υπάρχουν παιδιά ξένης χώρας που έχουνε υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις με μεγαλύτερο ζήλο από κάτι γιωτόμπαλα που το έπαιζαν Ελληνάρες.
Και τελικά τα περισσότερα γιωτόμπαλα αυτά μετά το Πεύκο την κάνανε με ελαφρά για ντακότες στο Πεζικό και το παίζαν και γαμάτοι ειδικοδυναμίτες. Ε ρε αυτή η υπερηφάνεια θα μας φάει...
Greek_Army έγραψε:Με φιλικό τρόπο, είσαι λίγο άσχετος, μίλα για πράγματα που γνωρίζεις, υπήρχαν και υπάρχουν παιδιά ξένης χώρας που έχουνε υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις με μεγαλύτερο ζήλο από κάτι γιωτόμπαλα που το έπαιζαν Ελληνάρες.
Και τελικά τα περισσότερα γιωτόμπαλα αυτά μετά το Πεύκο την κάνανε με ελαφρά για ντακότες στο Πεζικό και το παίζαν και γαμάτοι ειδικοδυναμίτες. Ε ρε αυτή η υπερηφάνεια θα μας φάει...
Και που ξέρεις οτι οι Έλληνες δεν μπορούν να μας προδώσουν; Πόσοι στο στρατό μπήκαν με βύσμα μονο και μόνο για τα λεφτά; Αυτοι δεν μπορούν να μας προδώσουν;
polydoros έγραψε:Greek Army αν εγώ είμαι άσχετος εσύ δεν ξέρω τι είσαι...
επιπλέον στον στρατό είχα την ξαδέρφη μου και είναι ακόμα ένας ξάδερφος μου
οπότε κάτι γνωρίζω πάνω κάτω... Επιπλέον είμαι κατά στο να υπηρετούν ξένοι τον Ελληνικό στρατό... Ο κάθε ένας στην χώρα του
γιατί αυτοί θα είναι που θα μας προδώσουν όταν θα γίνει πόλεμος.
αλλά τι σε νοιάζει εσένα... Το κομμάτι σου να κάνεις με το forum θέλεις.
Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών
Ζήτω ο Ελληνικός Στρατός
Εδω αυτοι που εσυ αμφισβιτεις για το φορουμ καθε μερα εδω και χρονια ασχολουνται με την ενημερωση των υπολοιπων για στρατιωτικα θεματα καθημερινα εδω και πολλα χρονια. Εσυ τωρα που θυμηθηκες να κανεις διακοπη αναβολης θυμηθηκες τι ειναι στρατος. Λοιπον ασε τις θεωριες της παπατζας.
polydoros έγραψε:Greek Army αν εγώ είμαι άσχετος εσύ δεν ξέρω τι είσαι...
επιπλέον στον στρατό είχα την ξαδέρφη μου και είναι ακόμα ένας ξάδερφος μου
οπότε κάτι γνωρίζω πάνω κάτω... Επιπλέον είμαι κατά στο να υπηρετούν ξένοι τον Ελληνικό στρατό... Ο κάθε ένας στην χώρα του
γιατί αυτοί θα είναι που θα μας προδώσουν όταν θα γίνει πόλεμος.
αλλά τι σε νοιάζει εσένα... Το κομμάτι σου να κάνεις με το forum θέλεις.
Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών
Ζήτω ο Ελληνικός Στρατός
Καλά αγόρι μου, υπηρέτησε πρώτα και μετά πες με άσχετο, όχι ότι τότε θα μπορείς απλά ας πούμε θα έχεις μια εικόνα από μια 9μηνη θητεία, το ότι είχες/έχεις συγγενείς στο στρατό σημαίνει ότι γνωρίζουν πάνω κάτω τι παίζει; Ξέρουνε δηλαδή τα ξαδέρφια σου τι παίζουν σε όλες τις μονάδες των καταδρομών; Το ότι είσαι κατά των ξένων είναι προσωπική σου άποψη, πάντως να ξέρεις η ιστορία έχει δείξει ότι οι Έλληνες πρόδωσαν την Ελλάδα, ναι και τι με νοιάζει εμένα τόσα χρόνια εδώ το κομμάτι μου κάνω.
Εγώ σε συμβουλεύω να συνέλθεις και να μιλάς με πιο σεβασμό διότι δεν γνωρίζεις τι είναι ο άλλος και τι έχει προσφέρει.
Σέβομαι όσους σέβονται εμένα την οικογένεια μου και την πατρίδα μου απλά... και να μπορεί να προδίδουν και Έλληνας αλλά τι σημαίνει αυτό δηλαδή ότι θα βάζουμε και ξένους στον Ελληνικό στρατό μήπως να αλλάξουμε και γλώσσα να είναι υποχρεωτική και η δεύτερη γλώσσα στον στρατό... Τίποτε άλλο.
Δεν υπηρετούν ξένοι στο στρατό ρε φίλε. Αυτοί που υπηρετούν που εσύ τους λες ξένους, είναι Έλληνες. Με ποιο κριτήριο θα κρίνεις ποιος είναι Έλληνας και ποιος όχι ;
Τους είδαμε και τους Ελληναράδες στις ειδικές δυνάμεις. Τους έζησα, που τους κυνηγούσα για να κάνουν στην απογευματινή 10 γύρους το γήπεδο.
Έχετε ξεφύγει από το θέμα μας! Να μην αναγκάζομαι να διαγράφω μηνύματα βραδιάτικα! Εδώ δίνονται πληροφορίες για τις προϋποθέσεις κατάταξης ενός υποψήφιου οπλίτη στις ΕΔ και όχι το ποιοί και γιατί παρουσιάζονται στις ΕΔ ή όχι (ανάλογα με την εθνικότητα τους) ! Παρακαλώ όπως ενεργήσατε!Over
Περιμένω χαρτί για να μπω με την επόμενη ΕΣΣΟ (Σεπτέμβρη) αλλά θελω να μπω Ειδικές. Παίζω χρόνια μπουζούκι και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Αν δηλώσω ότι ξέρω μπουζούκι υπάρχει περίπτωση να μην με αφήσουν να πάω Ε. Δ. Για να με βάλουν σε καμιά μπάντα;
atma έγραψε:Περιμένω χαρτί για να μπω με την επόμενη ΕΣΣΟ (Σεπτέμβρη) αλλά θελω να μπω Ειδικές. Παίζω χρόνια μπουζούκι και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Αν δηλώσω ότι ξέρω μπουζούκι υπάρχει περίπτωση να μην με αφήσουν να πάω Ε. Δ. Για να με βάλουν σε καμιά μπάντα;
atma έγραψε:Περιμένω χαρτί για να μπω με την επόμενη ΕΣΣΟ (Σεπτέμβρη) αλλά θελω να μπω Ειδικές. Παίζω χρόνια μπουζούκι και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Αν δηλώσω ότι ξέρω μπουζούκι υπάρχει περίπτωση να μην με αφήσουν να πάω Ε. Δ. Για να με βάλουν σε καμιά μπάντα;
Οχι, μπορεις να πας κανονικα ειδικες δυναμεις.
Οποτε αν το δηλωσω μπορω να το παρω μαζι μου; Υπαρχει περιπτωση να εχω καμια ντουλαπα για να το φυλαω;
Σε πρώτο χρόνο όχι ρε φίλε... Δεν θα παρουσιαστείς στη μονάδα νέος και θα πεις έφερα και το μπουζούκι μου μαζί... πιο μετά... Μετά από καμιά άδεια και ενόψει Εορτής πχ χριστούγεννα, πάσχα κλπ πάρτο. Θα τσιμπήσεις και Καμιά τιμητική αν πεις τπτ κάλαντα, παίξεις σε καμιά γιορτή...
Οχι, μπορεις να πας κανονικα ειδικες δυναμεις.
Οποτε αν το δηλωσω μπορω να το παρω μαζι μου; Υπαρχει περιπτωση να εχω καμια ντουλαπα για να το φυλαω;
Φιλε μου, σορρυ αν στο χαλαω αλλα δεν νομιζω να εχεις και πολυ χρονο για να παιξεις στο κεντρο. Οσο για το αν σε αφησουν να το παρεις μαζι σου, θα σου προτεινα να μην το παρεις διοτι, οντας και γω μπουζουξης, το μπουζουκι σου με την ζεστη και την υγρασια στο Πευκο που θα χει, μπορει να σκευρωσει, συν το οτι μπορει να σου πεσει, να το σπασεις στο θαλαμο και και και... οποτε αστο καλυτερα. Απο κει και περα δικη σου επιλογη παρε τηλ στο κεντρο και ρωτα αν σου το επιτρεπουν, αν και χλωμο το βλεπω.
anaktas έγραψε:Φιλε μου, σορρυ αν στο χαλαω αλλα δεν νομιζω να εχεις και πολυ χρονο για να παιξεις στο κεντρο. Οσο για το αν σε αφησουν να το παρεις μαζι σου, θα σου προτεινα να μην το παρεις διοτι, οντας και γω μπουζουξης, το μπουζουκι σου με την ζεστη και την υγρασια στο Πευκο που θα χει, μπορει να σκευρωσει, συν το οτι μπορει να σου πεσει, να το σπασεις στο θαλαμο και και και... Οποτε αστο καλυτερα. Απο κει και περα δικη σου επιλογη παρε τηλ στο κεντρο και ρωτα αν σου το επιτρεπουν, αν και χλωμο το βλεπω.
οο συνάδελφε. Μωρε το θελω για να εξασκουμε οποτε μπορω και να τσιμπησω και καμια αδεια οπως ειπε και ο φιλος ποιο πανω. Εχεις δικιο με αυτα που ειπες και συ περι σκευρωματος.