Καλησπερα παιδια!Για οσους θελουν να δωσουν εξετασεις για security. Θα πρεπει να κανουν τα χαρτια τους μεχρι 1η Ιουνιου για να δωσουν περιπου τελη Ιουνιου. Απο κει και μετα παμε για τελη Σεπτεμβριου και τελη Δεκεμβριου.
Οι ερωτησεις ειναι σχετικα ευκολες αν καποιος εχει την εμπειρια. Για οσους δεν εχουν δουλεψει, θα πρεπει να κανουν μαθηματα και να δωσουν βαση στα σεμιναρια και στα προφορικα. Θα τους βοηθησει σε μεγαλο βαθμο!
Τα θεματα που πεφτουν πλεον, ειναι πιο απλα απο προηγουμενες εξεταστικες και βοηθουν αρκετα!
Εγω θα δωσω τελη Ιουνιου και μαθηματα αρχιζω απο την Τεταρτη.(3μερες σεμιναρια απο 5 ωρες το καθενα και 1μερα προετοιμασια εξετασεων)
Οι συναδερφοι μου, που εδωσαν τις τρεις προηγουμενες εξετασεις, τα θεματα που επεσαν ηταν παρα πολυ απλα, ο χαμηλοτερος βαθμος που πηρε συναδερφος ηταν 15.
Βεβαια αυτο εξαρταται και απ'το κατα ποσο εχει διαβασει ο καθενας. Παντως αυτο που εχω δει μεχρι τωρα ειναι οτι με 1 ωρα διαβασμα την μερα εχει πεταξει την υλη ανετα σε μια εβδομαδα, αν κανεις και μια επαναληψη αλλη μια εβδομαδα εισαι ετοιμος.
Η βαθμολογια παει ος εξης: Οι ερωτησεις ειναι συνολικα 14 (γραπτες) και εχουμε απο την 1-5 ερωτηση 5 βαθμους ανα ερωτηση, απο την 6-11 ερωτηση 7 βαθμους ανα ερωτηση και απο την 12-14 ερωτηση εχουμε 11 βαθμους ανα ερωτηση. Το συνολο της βαθμολογιας διαιρειται με το 5.
Με λιγα λογια, αν καποιος γραψει σωστα τις 5 πρωτες.5 ερωτησεις χ 5 βαθμους=25. Στην συνεχεια οι επομενες 6 να τις βαλουμε οτι γραψαμε μετρια, πχ 4 βαθμους οποτε 6 ερωτησεις χ 4 βαθμους=24. Και τελος οι τρεις τελευταιες ας πουμε οτι κι εκει πιανουμε απο 6 βαθμους, οποτε 3 ερωτησεις χ 6 βαθμους=18. Τωρα τα προσθετουμε ολα, δηλ.25+24+18=67 Το αποτελεσμα 67 το διαιρουμε με το 5 οποτε 67/5=13,4 Το συνολο στα γραπτα βγαινει 13,4 σου δινουν και την μιση μοναδα για την στρογγυλοποιηση οποτε το 13,4 αυτοματος γινεται 14.
Στην συνεχεια εχουμε και την προφορικη εξεταση. Εκει βοηθανε αρκετα θα ελεγα. Ας πουμε οτι απο τις 5 ερωτησεις που θα μας κανουν απαντησουμε σωστα τις 3 με 4 ερωτησεις, ειμαστε και καθαροι, δεν το παιζουμε και ξερολες και μαγκες, με λιγα λογια δειξουμε εναν καλο και υπευθυνο χαρακτηρα τοτε το λιγοτερο που θα σου βαλουν θα ειναι το 15. Οποτε παιρνουμε το 14 απο τα γραπτα και το προσθετουμε με το 15 προφορικα, τοτε βγαινει το συνολο:14+15=29 Τα διαιρουμε δια 2 (γραπτα+προφορικα) δηλαδη 29/2=14,5. Οσυνολικος βαθμος σου θα ειναι 14,5 βαλε και την μιση μοναδα της στρογγυλοποιησης, οποτε θα παρεις το χαρτι με μεσο ορο 15.
Αυτα τα εγραψα για οσους εχουν αποριες και θελουν να μαθουν την διαδικασια των εξετασεων.
Αυτες της αποριες ειχα κι εγω και επειδη της εμαθα, ειπα να της γραψω για οσους ενδιαφεροντε.
Οτι αλλο θελετε εδω ειμαστε!