Βάσεις - μόρια για ΣΜΥ (2011)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
billaras
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από billaras »

Μην ξεχνας τους απορριπτεους
στην ομαδα μου οι μισοι κοπηκαν ας πουμε οτι ειναι ιδιες ολες οι ομαδες αν κοβονται οι μισοι απο ΠΚΕ +βαλλε και αυτους που θελουν αλλη σχολη και δηλωνουν αλλου για τις ΠΚΕ
... 40%απο οσους ειχαν στειλει τα δικαιολογητικα θα "καταμετρηθουν" στην εισαγωγη
Τζινα

Δημοσίευση από Τζινα »

Μην ακουτε κανεναν. Ουτε Τις εφημεριδες ουτε τα κολοκαναλα. Απαρτιζονται απο αθλιους δημοσιογραφους της σχολης του Αντ-1, που αφου εγραψαν 4 και 5 Στις παναλληνιες ειπαν να πανε στην Αθηνα να δοκιμασουν την τυχη τους στα Μιντια. Κι ο καημενος ο πατερας πηρε δανειο απο την αγροτικη πιστευοντας οτι θα καμαρωσει στο γυαλι Την αυριανη Τρεμη η τον αυριανο Χατζινικολαου. Ο καθενας γραφει οτι θελει και οπως το θελει. Να φανταστειτε οτι προχθες διαβασα αρθρο στις ''φημες ''το οποιο ελεγε οτι η σχολη αστυνομιας θα παει 15500-16000 μορια. Πανε καλα; Με τι προσοντα?
Άβαταρ μέλους
karabill
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από karabill »

Σιγουρα! Πολλοι εκτος οτι κοπηκαν πολλοι αλλοι δεν πατησαν κ ολας επειδη απογοητευτηκαν απο τα μορια που εβγαλαν... Στη νεφημεριδα παντως λεει πτωση 405 μορια για σσε σωματα γεν σειρα και συδ 600 μορια.
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
kyr_7
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 11
Επάγγελμα: Δοκιμος Υπαξιωματικος

Δημοσίευση από kyr_7 »

Παιδια ετσι οπως τα λετε βλεπω τεραστια πτωση
ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ
Άβαταρ μέλους
karabill
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Το εθνος τα γραφει! Θα τα εβαζα στο σκανερ αλλα βαριεμαι!: Ρ
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
kyr_7
Posts in topic: 11
Επάγγελμα: Δοκιμος Υπαξιωματικος

Δημοσίευση από kyr_7 »

karabill έγραψε: Το εθνος τα γραφει! Θα τα εβαζα στο σκανερ αλλα βαριεμαι!: Ρ
τα ειδα και εγω, μακαρι να αληθευουν
ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ
Άβαταρ μέλους
karabill
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Ναι μακαρι μπας και μπουμε και εμεις γιατι πραγματικα δεν ενδιαφερομαι για κατι αλλο εκτος απο στρατιωτικες σχολες!
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Παιδια λετε η σμυ οπλα γενικη σειρα να παει κοντα στο 11; Εγω εχω 11245 πολυ δυσκολα με βλεπω αλλα...
billaras
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Τζινα έγραψε:Μην ακουτε κανεναν. Ουτε Τις εφημεριδες ουτε τα κολοκαναλα. Απαρτιζονται απο αθλιους δημοσιογραφους της σχολης του Αντ-1, που αφου εγραψαν 4 και 5 Στις παναλληνιες ειπαν να πανε στην Αθηνα να δοκιμασουν την τυχη τους στα Μιντια. Κι ο καημενος ο πατερας πηρε δανειο απο την αγροτικη πιστευοντας οτι θα καμαρωσει στο γυαλι Την αυριανη Τρεμη η τον αυριανο Χατζινικολαου. Ο καθενας γραφει οτι θελει και οπως το θελει. Να φανταστειτε οτι προχθες διαβασα αρθρο στις ''φημες ''το οποιο ελεγε οτι η σχολη αστυνομιας θα παει 15500-16000 μορια. Πανε καλα; Με τι προσοντα;

να αγιασει το στομα σου

γενικα το φημες λεει πολλα ακυρα, εκει ειχα διαβασει οτι απο δηλωση υφιπουργου 2ο δεκαημερο ιουλιου θα ειχαμε βασεις
χωρια οτι εκει καναν εκτιμησεις πριν καλα καλα γραψουμε
ΣΣΕ 2012

Δημοσίευση από ΣΣΕ 2012 »

Καλησπέρα σε όλους παιδιά... Παρακολουθώ αρκετό καιρό το forum και όπως θα καταλάβατε θα είμαι (πρώτα ο Θεός) υποψήφιος για την ΣΣΕ- (ΟΠΛΑ) για την σχολική χρονιά 2011-2012. Θα ήθελα απλά να ευχηθώ με την σειρά μου καλά αποτελέσματα και καλή επιτυχία σε όλους εσάς που ενδιαφέρεστε να μπείτε σε στρατιωτικές σχολές (είτε ΑΣΕΙ, είτε ΑΣΣΥ) και το κάνετε γιατί πραγματικά το γουστάρετε και μπορεί να το έχετε όνειρο από μικρά παιδία (μιλώ με πρότυπο τον εαυτό μου). Και εσάς σας καταλαβαίνω γιατί αγχώνεστε, γιατί εσείς εάν μείνετε έξω θα στεναχωρηθείτε ενώ ο άλλος που πήγαινε για την αποκατάσταση θα πει: Ε οκ, στα @@@@ μου, είχα μια ευκαιρία και την έχασα... Ελπίζω μια μέρα να συναντηθούμε όλοι μαζί μέσα στις σχολές μας (ΣΣΕ, ΣΜΥ) και να θυμόμαστε όλα αυτά που περάσαμε για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε... Ελπίζω και του χρόνου που θα έρθει η σειρά μου, να υπάρχουν τέτοια παιδιά σαν και εσάς για να μοιραζόμαστε την αγωνία μας για το αν θα καταφέρουμε να περάσουμε στην σχολή την οποία ονειρευόμασταν από μικροί, θέλοντας να προσφέρουμε δυναμικά και ενεργά τις υπηρεσίες μας στην ΜΑΜΑ-ΠΑΤΡΙΔΑ...
billaras
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Τι βιτσιο ειναι και θες να εισαι μαζι μας :) ολο ξεκατινιαζομαστε σε καθε θεμα και τρεχει ο αμοιρος ο συντονιστης να καθαριζει τα χαλια μας

τωρα σε αυτο που ειπες... Δεν βαριεσαι, αν ο αλλος μ φαει τη θεση τι με νιαζει αν την αξιζε η οχι σημασια εχει οτι δεν μπαινω
συμφωνω οτι οι ενοπλες δυναμεις πρεπει να στελεχωνονται απο τα σωστα ατομα
αλλα ιδια ζημια κανουν οι κακοι πολιτικοι και δημοσιοι υπαλληλοι
Κωνσταντίνος

Δημοσίευση από Κωνσταντίνος »

Τα αποτελεσματα βγηκαν. Τα λεμε στη σχολη παιδες :)
jiojo

Δημοσίευση από jiojo »

Ποσες χιλιαδες μορια ειναι η σχολη τελικα?
Αλέξης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Αλέξης »

13647
σταθης

Δημοσίευση από σταθης »

Για το 10 % ποσο ειναι η βαση;
Στρατός και θητεία