Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)
Καλησπερα! Τι γινεται ρε παιδια; Εχουμε κανενα νεο; Πιθανες αναγκες με τις αναμενομενες συνταξιοδοτησεις;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 202
ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:Καλησπερα! Τι γινεται ρε παιδια; Εχουμε κανενα νεο; Πιθανες αναγκες με τις αναμενομενες συνταξιοδοτησεις;
Από Μάρτιο αν έχουμε νεότερα για πιθανή προκήρυξη. Μην κάθεσαι και σκέφτεσαι από τώρα προκήρυξη φιλικά
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 146
Μετα τον ιουλιο θελω! Γινεται?
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Καλησπερα σε ολους. Ειμαι καινουργιος στην παρεα σας.
Λετε ρε παιδια να βγαλει; Εγω σε 49 απολυομαι απο ειδικες δυναμεις. Εμπαινα και σε αυτη αλλα μακαρι να βγαλει παραπανω για σιγουρια. Η εστω το 2012. Γιατι μετα δεν εχω αλλα ηλικιακα περιθωρια...
Λετε ρε παιδια να βγαλει; Εγω σε 49 απολυομαι απο ειδικες δυναμεις. Εμπαινα και σε αυτη αλλα μακαρι να βγαλει παραπανω για σιγουρια. Η εστω το 2012. Γιατι μετα δεν εχω αλλα ηλικιακα περιθωρια...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 202
grigoris Lok έγραψε:Καλησπερα σε ολους. Ειμαι καινουργιος στην παρεα σας.
Καλησπέρα φίλε και καλώς ήρθες. Είναι νωρίς να κάνουμε προβλέψεις για προκήρυξη.
...
Το γνωριζω οτι ειναι νωρις απλα ειναι το αγχος που πιστευω εχομε ολοι εδω μεσα... Πριν το στρατο εκανα ιδιαιτερα για να δωσω πανελλαδικες. Αλλα ειχα ενημερωθει λαθος και δε μπορουσα να συμετασχω για την προκυρηξη της αστυνομιας για 68 μερες.22-10-84 και επρεπε 1-1-85 και μεταγενεστερα. Πικρα. Και μετα μπηκα ειδικες δυναμεις για τα μορια και τωρα γιναν ολα αυτα με την κριση. Αγχος και απογοητευση. Γι αυτο και η ερωτηση.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 11
grigoris Lok έγραψε:Το γνωριζω οτι ειναι νωρις απλα ειναι το αγχος που πιστευω εχομε ολοι εδω μεσα... Πριν το στρατο εκανα ιδιαιτερα για να δωσω πανελλαδικες. Αλλα ειχα ενημερωθει λαθος και δε μπορουσα να συμετασχω για την προκυρηξη της αστυνομιας για 68 μερες.22-10-84 και επρεπε 1-1-85 και μεταγενεστερα. Πικρα. Και μετα μπηκα ειδικες δυναμεις για τα μορια και τωρα γιναν ολα αυτα με την κριση. Αγχος και απογοητευση. Γι αυτο και η ερωτηση.
κυνηγα το ονειρο σου γρηγορη

η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια

- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 67
μεγαλη κουβεντα ειπες φιλε.κυνηγα το ονειρο.ο γολγοθας της ζωης μου. Μακαρι να μπω καποτε! Το καλο ειναι πως ειμαι 23. Εχω ακομα 5 χρονακια.30ΦΥΛΛΟΣ έγραψε:grigoris Lok έγραψε:Το γνωριζω οτι ειναι νωρις απλα ειναι το αγχος που πιστευω εχομε ολοι εδω μεσα... Πριν το στρατο εκανα ιδιαιτερα για να δωσω πανελλαδικες. Αλλα ειχα ενημερωθει λαθος και δε μπορουσα να συμετασχω για την προκυρηξη της αστυνομιας για 68 μερες.22-10-84 και επρεπε 1-1-85 και μεταγενεστερα. Πικρα. Και μετα μπηκα ειδικες δυναμεις για τα μορια και τωρα γιναν ολα αυτα με την κριση. Αγχος και απογοητευση. Γι αυτο και η ερωτηση.
κυνηγα το ονειρο σου γρηγορη
η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια
-
- Ταξίαρχος
Εγω μεχρι τον αυγουστο του 2014. Εχουμε μελλον! Αμα δεν βγαλει ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
τουλαχιστον ρε φιλε ξερουμε τι θελουμε και θα κανουμε τα παντα για να το πετυχουμε, οσο μακρια κι αν παει η βαλιτσα για να μαζεψουμε μορια!δημητρης25 έγραψε:Εγω μεχρι τον αυγουστο του 2014. Εχουμε μελλον! Αμα δεν βγαλει ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!
proficiency για 200 μοριακια (2320). Αυτος ειναι ο στοχος του 2011!
(μεταξυ μας δημητρη25... Ετσι και βγαλεις το advance -200 μοριακια- εισαι 1000% μεσα)
-
- Ταξίαρχος
Δεν με ενδιαφερει πλεον το αdvacne! Μονο το lower θελω, το πιανω κ τωρα! Μεσα στον ιανουαριο λεω να δωσω. Το ιουνιο-ιουλιο θα αποκτησω αδελφο η αδελφη κ γινομαι τριτεκνος!200 μορια απο το πουθενα.200+100 το lower παω 2910.
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
ελα ρε! Χεχε αυτα ειναι! Πλεον ειναι θεμα χρονου για σενα τοτε ;)δημητρης25 έγραψε:Δεν με ενδιαφερει πλεον το αdvacne! Μονο το lower θελω, το πιανω κ τωρα! Μεσα στον ιανουαριο λεω να δωσω. Το ιουνιο-ιουλιο θα αποκτησω αδελφο η αδελφη κ γινομαι τριτεκνος!200 μορια απο το πουθενα.200+100 το lower παω 2910.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 11
Μονο να παρακαλατε να μην ανεβουν τα μορια,
γιατι απο εδω και περα θα βλεπουμε περισσοτερες αιτησεις
γιατι απο εδω και περα θα βλεπουμε περισσοτερες αιτησεις
-
- Ταξίαρχος
Παρακαλαμε να βγει η προκηρυξη για να πιασουν τοπο οι ελπιδες μας κ τα λεφτα που δωσαμε! Που να Ανεβασουν τα μορια; Ειδικες δυναμεις; Για μοτοσυκλετα; Επαγγελματικο διπλωμα; Αγγλικα; Τα εχω ολα αυτα. Ας κανουν οτι θελουν, κλεινω τα αυτια μου κ περιμενω δεν θα ξανα χασω τον υπνο μου! Χρονια πολλα! Καλα χριστουγεννα σε ολους!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες