Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΓΙΩΡΓΟΣ

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

Καλησπερα! Τι γινεται ρε παιδια; Εχουμε κανενα νεο; Πιθανες αναγκες με τις αναμενομενες συνταξιοδοτησεις;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 202

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:Καλησπερα! Τι γινεται ρε παιδια; Εχουμε κανενα νεο; Πιθανες αναγκες με τις αναμενομενες συνταξιοδοτησεις;

Από Μάρτιο αν έχουμε νεότερα για πιθανή προκήρυξη. Μην κάθεσαι και σκέφτεσαι από τώρα προκήρυξη φιλικά
ΓΙΩΡΓΟΣ

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

Καλως greek. Σε ευχαριστω!

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Μετα τον ιουλιο θελω! Γινεται?
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
grigoris Lok

Δημοσίευση από grigoris Lok »

Καλησπερα σε ολους. Ειμαι καινουργιος στην παρεα σας.
Λετε ρε παιδια να βγαλει; Εγω σε 49 απολυομαι απο ειδικες δυναμεις. Εμπαινα και σε αυτη αλλα μακαρι να βγαλει παραπανω για σιγουρια. Η εστω το 2012. Γιατι μετα δεν εχω αλλα ηλικιακα περιθωρια...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 202

Δημοσίευση από Greek_Army »

grigoris Lok έγραψε:Καλησπερα σε ολους. Ειμαι καινουργιος στην παρεα σας.
Λετε ρε παιδια να βγαλει; Εγω σε 49 απολυομαι απο ειδικες δυναμεις. Εμπαινα και σε αυτη αλλα μακαρι να βγαλει παραπανω για σιγουρια. Η εστω το 2012. Γιατι μετα δεν εχω αλλα ηλικιακα περιθωρια...

Καλησπέρα φίλε και καλώς ήρθες. Είναι νωρίς να κάνουμε προβλέψεις για προκήρυξη.
...
grigoris Lok

Δημοσίευση από grigoris Lok »

Το γνωριζω οτι ειναι νωρις απλα ειναι το αγχος που πιστευω εχομε ολοι εδω μεσα... Πριν το στρατο εκανα ιδιαιτερα για να δωσω πανελλαδικες. Αλλα ειχα ενημερωθει λαθος και δε μπορουσα να συμετασχω για την προκυρηξη της αστυνομιας για 68 μερες.22-10-84 και επρεπε 1-1-85 και μεταγενεστερα. Πικρα. Και μετα μπηκα ειδικες δυναμεις για τα μορια και τωρα γιναν ολα αυτα με την κριση. Αγχος και απογοητευση. Γι αυτο και η ερωτηση.
30ΦΥΛΛΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από 30ΦΥΛΛΟΣ »

grigoris Lok έγραψε:Το γνωριζω οτι ειναι νωρις απλα ειναι το αγχος που πιστευω εχομε ολοι εδω μεσα... Πριν το στρατο εκανα ιδιαιτερα για να δωσω πανελλαδικες. Αλλα ειχα ενημερωθει λαθος και δε μπορουσα να συμετασχω για την προκυρηξη της αστυνομιας για 68 μερες.22-10-84 και επρεπε 1-1-85 και μεταγενεστερα. Πικρα. Και μετα μπηκα ειδικες δυναμεις για τα μορια και τωρα γιναν ολα αυτα με την κριση. Αγχος και απογοητευση. Γι αυτο και η ερωτηση.

κυνηγα το ονειρο σου γρηγορη Εικόνα
η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια Εικόνα
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από electrolisa »

30ΦΥΛΛΟΣ έγραψε:
grigoris Lok έγραψε:Το γνωριζω οτι ειναι νωρις απλα ειναι το αγχος που πιστευω εχομε ολοι εδω μεσα... Πριν το στρατο εκανα ιδιαιτερα για να δωσω πανελλαδικες. Αλλα ειχα ενημερωθει λαθος και δε μπορουσα να συμετασχω για την προκυρηξη της αστυνομιας για 68 μερες.22-10-84 και επρεπε 1-1-85 και μεταγενεστερα. Πικρα. Και μετα μπηκα ειδικες δυναμεις για τα μορια και τωρα γιναν ολα αυτα με την κριση. Αγχος και απογοητευση. Γι αυτο και η ερωτηση.

κυνηγα το ονειρο σου γρηγορη Εικόνα
η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια Εικόνα
μεγαλη κουβεντα ειπες φιλε.κυνηγα το ονειρο.ο γολγοθας της ζωης μου. Μακαρι να μπω καποτε! Το καλο ειναι πως ειμαι 23. Εχω ακομα 5 χρονακια.

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Εγω μεχρι τον αυγουστο του 2014. Εχουμε μελλον! Αμα δεν βγαλει ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

δημητρης25 έγραψε:Εγω μεχρι τον αυγουστο του 2014. Εχουμε μελλον! Αμα δεν βγαλει ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!
τουλαχιστον ρε φιλε ξερουμε τι θελουμε και θα κανουμε τα παντα για να το πετυχουμε, οσο μακρια κι αν παει η βαλιτσα για να μαζεψουμε μορια!

proficiency για 200 μοριακια (2320). Αυτος ειναι ο στοχος του 2011!

(μεταξυ μας δημητρη25... Ετσι και βγαλεις το advance -200 μοριακια- εισαι 1000% μεσα)

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δεν με ενδιαφερει πλεον το αdvacne! Μονο το lower θελω, το πιανω κ τωρα! Μεσα στον ιανουαριο λεω να δωσω. Το ιουνιο-ιουλιο θα αποκτησω αδελφο η αδελφη κ γινομαι τριτεκνος!200 μορια απο το πουθενα.200+100 το lower παω 2910.
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

δημητρης25 έγραψε:Δεν με ενδιαφερει πλεον το αdvacne! Μονο το lower θελω, το πιανω κ τωρα! Μεσα στον ιανουαριο λεω να δωσω. Το ιουνιο-ιουλιο θα αποκτησω αδελφο η αδελφη κ γινομαι τριτεκνος!200 μορια απο το πουθενα.200+100 το lower παω 2910.
ελα ρε! Χεχε αυτα ειναι! Πλεον ειναι θεμα χρονου για σενα τοτε ;)

30ΦΥΛΛΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από 30ΦΥΛΛΟΣ »

Μονο να παρακαλατε να μην ανεβουν τα μορια,
γιατι απο εδω και περα θα βλεπουμε περισσοτερες αιτησεις
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Παρακαλαμε να βγει η προκηρυξη για να πιασουν τοπο οι ελπιδες μας κ τα λεφτα που δωσαμε! Που να Ανεβασουν τα μορια; Ειδικες δυναμεις; Για μοτοσυκλετα; Επαγγελματικο διπλωμα; Αγγλικα; Τα εχω ολα αυτα. Ας κανουν οτι θελουν, κλεινω τα αυτια μου κ περιμενω δεν θα ξανα χασω τον υπνο μου! Χρονια πολλα! Καλα χριστουγεννα σε ολους!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες