Αλλαγή σωματικής ικανότητας (επανεξέταση)

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 14
Επικοινωνία:

Re: Αλλαγή σωματικής ικανότητας (επανεξέταση)

Δημοσίευση από Nassos »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 17, 2024 7:04 pm Nasos θα ήθελα να κανω μια ερώτηση δεν ξέρω αν έχει απαντηθει προηγουμένως αλλα θα ήθελα σε παρακαλώ να μου απαντήσεις... Εγω ειχα βγει Ι2 γιατι ειχα κάποια παραπάνω κιλα τα οποία πλέον δεν υπάρχουν, μπορώ να αλλάξω το Ι2 σε Ι1 και να λάβω μέρος σε προκηρυξη για εποχικούς πυροσβεστες ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ναι μπορείς. Δες το παρακάτω έντυπο από την Στρατολογία

https://www.stratologia.gr/sites/defaul ... ent/46.pdf
Giotoboy
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Ι3 άοπλο ψυχολογικό σε ι2

Δημοσίευση από Giotoboy »

Καλησπερα σας ήμουν ι2 και στο 9μηνο μου το έκαναν ι3 άοπλο! Σεψλιγες μέρες απολυομαι! Είναι ευκολη η αλλαγή σε ι2 παλι ; Ευχαριστώ πολύ
psyxiatreio

Re: Ι3 άοπλο ψυχολογικό σε ι2

Δημοσίευση από psyxiatreio »

Giotoboy έγραψε: Κυρ Οκτ 20, 2024 7:39 pm Καλησπερα σας ήμουν ι2 και στο 9μηνο μου το έκαναν ι3 άοπλο! Σεψλιγες μέρες απολυομαι! Είναι ευκολη η αλλαγή σε ι2 παλι ; Ευχαριστώ πολύ
Αν τους πείσεις ότι είσαι ικανός για ένοπλος τότε ναι.
Theil
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Theil »

D.Y.K έγραψε: Παρ Μαρ 18, 2011 6:16 pm
Δημητρης έγραψε:Μηπως γνωριζετε αν μπορει να γινει καποια στιγμη αργοτερα μετατροπη απο ι5 σε ι1;
Δύσκολα αδερφέ.Εικόνα
Και αν τύχει σε περίπτωση που η κλινική εικόνα του είναι άριστη; Πχ για τον διαβήτη τύπου Ι μπορώ να πω ως διαβητικός ότι δεν έχουμε κλινικά προβλήματα και επικίνδυνα θέματα. Η τεχνολογία έχει εξελιχθεί και πλέον με αντλία ινσουλίνης (για όσους γνωρίζουν) ακόμη και η τιμή σακχάρου είναι φυσιολογική όλη την ημέρα. Σε αυτές τις περιπτώσεις μια επιτροπή το ι5 δε θα μπορούσε να το κάνει ι4 έστω?
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλησπερα σας θα ηθελα να ρωτησω αμα καποιος οντως το εχει περασει αυτο ημουν εποπ πολεμικου ναυτικου σειρα 9 αποστρατευτικα και βγηκα Ι4 γνωριζει κανεις αμα η επιτροπη ειναι ευέλικτη και αν θα αλλαχτει ;(θα παω στο 401 για επανεξέταση λογω οτι ημουν οβα και εκανα και την θητεια μου στον ΣΞ) ευχαριστω
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες