Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗ_Σ »

Δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο... Αλλο ο στρατος... Εξαλλου μαλλον το προβλημα σου ειναι το υψος... Μπορει να μην εισαι Ι2 αλλα λογο υψους δεν γινεται σιγουρα...
NIKOS

Δημοσίευση από NIKOS »

Kostas13 έγραψε:
NIKOS έγραψε:Ποοοο ρε μαγκες αν παιζει κατι τετοιο πραγματικα εχω ξενερωσει αφανταστα... Και βλεπω τις βασεις και περναω σε παρα πολλες. Ρε παιδια ρε γινοταν να με εκοβαν απο τη αρχη; Τωρα τι γινετε; Υπαρχει περιπτωση να με παρουν;

υπαρχει περιπτωση να σε παρουν γιατι περασεπολυκαιρος και ισως να τα παρατησαν μερικοι. Να εχεις ελπιδες μεχρι τελος. Η ηληκια δε σε παιρνει για αλλη προκυρηξη φετος ή του χρονου;

21 ειμαι και 8/9 παρουσιαζομε και θα παω για τσολιας
NIKOS

Δημοσίευση από NIKOS »

ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο... Αλλο ο στρατος... Εξαλλου μαλλον το προβλημα σου ειναι το υψος... Μπορει να μην εισαι Ι2 αλλα λογο υψους δεν γινεται σιγουρα...

Thanks ρε φιλε που μου εδωσες μια λογικη απαντηση... Παντος εχω ξενερωσει αφανταστα. Τουλαχιστον ας με εβαζαν σε αλλη ιδηκοτητα...
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Ελα ρε... Σε εχουν επιλεξει για προεδρικη φρουρα?
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Kostas13 »

NIKOS έγραψε:
Kostas13 έγραψε:
NIKOS έγραψε:Ποοοο ρε μαγκες αν παιζει κατι τετοιο πραγματικα εχω ξενερωσει αφανταστα... Και βλεπω τις βασεις και περναω σε παρα πολλες. Ρε παιδια ρε γινοταν να με εκοβαν απο τη αρχη; Τωρα τι γινετε; Υπαρχει περιπτωση να με παρουν;

υπαρχει περιπτωση να σε παρουν γιατι περασεπολυκαιρος και ισως να τα παρατησαν μερικοι. Να εχεις ελπιδες μεχρι τελος. Η ηληκια δε σε παιρνει για αλλη προκυρηξη φετος ή του χρονου;

21 ειμαι και 8/9 παρουσιαζομε και θα παω για τσολιας

ενταξει τοτε. Εχεις ακομα 7 ευκαιριες. Υπομονη θελει και μη καθεσε να σκας. Φυσικα και κυνηγατο να δεις τι εγινε. Αλλα αν σε βγαλανε Ι2 δε μπορεις να κανεις τπτ
Σ.Π.

Δημοσίευση από Σ.Π. »

Γιατι αλλιως θα σας εβγαζε επιλαχων στην ειδικοτητα που δηλωσατε.
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Γι αυτο δεν μας εβαλαν να δηλωσουμε 2η ειδικοτητα... Γιατι τωρα δεν περασες σε αυτη αλλα σιγουρα θα περναγες σε αλλη που θα δηλωνες... Παντως κανε και καμια ερωτηση στο στρατολογικο γραφειο... Η καλυτερα περνα απο εκει γιατι απο το τηλ μπορει και να στην πουν...
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Ρε νικο... Στην επιτροπη απαλλαγων δεν προσεξες τι σε εβαλαν; Εγω απο εκει ηξερα αν ειμαι Ι1 ΗΙ2... Επρεπε να ρωτησεις η τουλαχιστον να προσεξεις τι εγραφαν στο εγγραφο σου...
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Ααα. Σε εμας οταν τελειωσαμε την επιτροπη απαλλαγων μας μαζεψε ο συνοδος και μας ειπε αν ειμαστε Ι2... Εσεις; Δεν σας ειπαν τιποτα?
NIKOS

Δημοσίευση από NIKOS »

Τιποτα δεν μας ειπαν δεν ξερω καλα και απο λειτουργεια στρατου, απλα νομιζω αυτο με το υψος δεν θα επρεπε να το αναφερουν στην προκυρηξη?
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Θα επρπε. Οπως πχ για ειδικες δυναμεις δεν περνουν κατω απο 168... Αλλα δεν το αναφερουν ουτε αυτο... Παντως μαλλον αυτο συμβαινει... Πηγαινε αυτη την βδομαδα να δεις... Η παρε τηλ... Τι να σου πω... Κανονικα επρεπε να σε βαλλουν σε αλλη ειδικοτητα οπωε εβαλαν αλλους... Αλλα σου ειπα. Εκτος αν εχεις βγει Ι2... Μηπως φιλε λογω του υψους σου εχει ελαφρα καμπουρα η το αντιθετο; Κυφωση; Η καποια ανωμαλια στην μεση που δεν το ξερεις... Γιατι συνηθως γι αυτο βγαινουν Ι2...
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Παιδιια εμαθα τι παιζει... Καποιοι απο εσας ειστε επιλαχον παρολο που στις ειδικοτητες που δηλωσατε πιανετε τα μορια για τους εξεις λογους... Μπορει να κριθηκατε Ι2 αντι Ι1 που θελουν μερικες ειδικοτητες οπως ακομα μπορει να υπαρχει προβλημα με το υψος σας σε ορισμενες ειδικοτητες... Κυριως οσες εχουν να κανουν με αρπυστιοφορα... Γι αυτο ειστε επιλαχον... Καποια ερπυστιοφορα παρολο που μπορει να εχετε υψος μεσα στα ορια θελουν συγεκριμενο αναστημα...
B1lly
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από B1lly »

Παιδιά βλέπω μπήκαμε σε forum επιλαχλωντων Εικόνα . Εγώ έβαλα για πζ ελαφρού οπλισμού με 350 μόρια και έμεινα επιλαχών την στιγμή που ο τελευταίος επιτυχών έχει 131,25
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Σε εχουν βγαλει μαλλον Ι2 γι αυτο... Και εκει που δηλωσες θελει Ι1
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες