Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Και το οικονομικο καιτη ακομα καλυτερα. γενικα τα σωματα.
Να σαι καλα Καιτη και εσυ οτι επιθυμεις! Μακαρι να σας ερθουν βολικα τα πραγματα τωρα που θα μπεις. Και γω ας εχω κατι σιγουρο και αν κατσει καμια στρατολογια κυριως δε παω μχ. Εκει που δε ξεραμε αν περναμε κανουμε και επιλογες τωρα... Τουλαχιστο εφυγε το αγχος αν βγουν και ποτε και και... Ολα για καλο τελικα
Τάκη, άμα περάσεις Στρατολογία φίλε μην το σκεφτείς ΚΑΝ!
Να επιλέξεις Στρατολογία εννοώ!
Εννοειται φιλε... Αν παω εκει θα σας καλεσω ολους απο εδω μεσα. Για εκει δε το σκεφτομαι καθολου...
Στο εύχομαι αδερφέ!
Μπραβο ρε χρησταρα... Αντε και καλη καταταξη!
χρηστοσ έγραψε:Εγω περασα και καυσιμα στρατο και αεροπορια.
Να υποθέσω ότι πάς full για Αεροπόρος έτσι;

Συγχαρητήρια συνονόματε!
Ειναι και η ειδικοτητα των καυσιμων πολυ καλη. οπου και αν παω δεν θα το μετανιωσω. δεν εχω αποφασισει ακομα. χωρια που γινονται τα σοδομα και τα γομορα με τις θεσεις στην αεροπορια. σημερα ειμαι αυριο μπορει να μην ειμαι επιτυχων. τι θα γινει στα αθληματα φανταζομαι! της κακομοιρας. οποτε εχω σιγουρη τη θεσουλα μου στα καυσιμα και ας κοψουν το κεφαλι τους. εχω δωσει και αθληματα και ξεμπερδεψα. θα γινει μακελειο στα αθληματα. μπορει να περνας τα ορια και μετα να σου πουνε κοπηκες. εχω τη θεσουλα μου μαγκες και δοξαζω το θεο και δεν παρααπονειμαι και καθολου. αν παλι πανε ολα καλα μπορει να παω και αεροπορια. δυκ συγχαρητηρια για το ναυτικο ρε συ. ολοι τραβαμε το δρομο μασ
Συγχαρητηρια τακις και σε σενα. ειδα τι σου κανανε αεροποριαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ. ειναι να εμπιστευεσαι τιποτα στην Ελλάδα?
Και γω καπως ετσι ειμαι χρηστο. Θα παλεψω για στρατολογια αλλιως... Παω ναυπλιο!
Ναι ρε συ αυτα δε γινονται... Ειναι να τρελαινεσαι αλλα ετσι και αλλιως δε περνουσα εκει, οποτε δε θα με δουν απο κοντα. Χαχα
Ωραιο το συναισθημα. εχουμε μια θεση εξασφαλισμενη και παλευουμε για οτι καλυτερο χωρισαγχος πλεον. οτι και να γινει ειμαστε μεσα.
ΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε:Ωραιο το συναισθημα. Εχουμε μια θεση εξασφαλισμενη και παλευουμε για οτι καλυτερο χωρισαγχος πλεον. Οτι και να γινει ειμαστε μεσα.
δε ξερω για σενα φιλε αλλα προσπαθησα 4-5 φορες να μπω καπου ειτε σε πυροσβεστικη η ειδικοι φρουροι η εποπ περυσι και τωρα νοιωθω δικαιωμενος με την επιλογη μου κυριως γιατι περυσι εβαλα βισματικη ειδικοτητα και δεν εκατσε... Αλλα τωρα δε με ενδιαφερει τιποτα... ! Και οπως λες! Οτι βγει!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Nik007 και 9 επισκέπτες