Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Πριν απο 1,5 μηνα που εγινα εδω μελος.. σας ειχα πει οτι μιλησα με το Ντουμα και μου ειπς οτι τα κριτηρια θα ειναι τα ιδια και το οριο ηλικιας ιδιο! Και ολοι αυτοι ανω των 28 μου ελεγαν τι να ξερει μωρε ο Ντουμας ασχετος ειναι. Και με ελεγαν και κομπλεξικο επειδη ελεγα οτι δε θα ανεβει το οριο ηλικιας!
Αποδειχτηκε οτι ο Ντουμας ηξερε απο την πρωτη στιγμη και οι υπολοιποι που μιλαγαν με ταξιαρχους και στρατηγους, τους ελεγαν οτι το οριο θα αυξηθει!
Βρε Β... Για να μην σου πω τίποτα άλλο... Σήμερα πήραμε τηλέφωνο τον Ντούμα όταν είχε την προκυρηξη στα χέρια του και μας είπε "Δεν την περίμενα τόσο γρήγορα και με όριο ηλικίας το 28 αλλά τουλάχιστον 30"... Τι δεν καταλαβαίνεις; πριν 1,5 μήνα μίλησες εσύ εμείς μιλήσαμε αργότερα... Άντε... μας τα έχεις κανει τσουρεκια
Κανεις δεν μπορει να σου πει με σιγουρια αν εχεις ελπιδες η οχι. Σαφως και τα μορια δεν ειναι παρα πολλα και αν εχεις ελπιδες θα ειναι σαν επιλαχον. Με λιγα λογια λοιπον εννοειται να τα κανεις τα χαρτια σου γιατι ποτε δεν ξερεις που θα φτασει η βαση. Καλη επιτυχια σου ευχομαι.
Καλα Πετρο... εκτος απο το Ντουμα εγω γνωριζα οτι υπουργος θα γινει ο Χρυσοχοιδης απο τον Μαρτιο... οποιος εχει πραγματικες πληροφοριες φαινεται.. ο αλλος βγηκε και ειπε παιδια ειμαι στη Γαδα το οριο θα ανεβει 3 ετη. Ο αλλος λεει εμενα μου το ειπε ενας ταξιαρχος. Εγω απο τη πρωτη στιγμη γνωριζα οτι το οριο δε θα ανεβει, αλλα ειχα σταματησει να το γραφω εδω μεσα γιατι με εβριζαν! Τεσπα δεν εχει σημασια πλεον!
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Καλα Πετρο... εκτος απο το Ντουμα εγω γνωριζα οτι υπουργος θα γινει ο Χρυσοχοιδης απο τον Μαρτιο... οποιος εχει πραγματικες πληροφοριες φαινεται.. ο αλλος βγηκε και ειπε παιδια ειμαι στη Γαδα το οριο θα ανεβει 3 ετη. Ο αλλος λεει εμενα μου το ειπε ενας ταξιαρχος. Εγω απο τη πρωτη στιγμη γνωριζα οτι το οριο δε θα ανεβει, αλλα ειχα σταματησει να το γραφω εδω μεσα γιατι με εβριζαν! Τεσπα δεν εχει σημασια πλεον!
Άμα δουλεύεις στον Μαρινάκη ή στον Βαρδινογιάννη λογικό το βρίσκω να ξέρεις 5 πράγματα παραπάνω κγω όπως σου είπα είχα μιλήσει με τον Ντούμα και μας είπε αυτο που σου είπα πριν... Θες να το πιστέψεις καλός... δεν θελεις; Βάλε βύσμα να γίνεις Ειδικός Φρουρός... Εξάλλου φαίνεται από μακριά ότι έχεις και το δείχνεις κιολας
Πρωτον δε παιρνει βυσμα στη μοριοδοτηση, δευτερον δεν εχω τετοιο βυσμα.. μονο για πληροφοριες! Τριτον ειτε το πιστευεις ειτε οχι ο Ντουμας ηξερε οτι δε θα αλλαξει το οριο, ισως ελεγε οτι θα αλλαξει για να μην τον πρηζουν!
Αρα συμφωνα με την αποφαση και αυτοι που εχου γεννηθει το 1990 απο την ημερομηνα εναρξης και μεχρι 31 δεκεμβριου δηλαδη αυτη που ειναι τελευταιους μηνες το 1990 λαμβανουν κανονικα...