Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Πριν απο 1,5 μηνα που εγινα εδω μελος.. σας ειχα πει οτι μιλησα με το Ντουμα και μου ειπς οτι τα κριτηρια θα ειναι τα ιδια και το οριο ηλικιας ιδιο! Και ολοι αυτοι ανω των 28 μου ελεγαν τι να ξερει μωρε ο Ντουμας ασχετος ειναι. Και με ελεγαν και κομπλεξικο επειδη ελεγα οτι δε θα ανεβει το οριο ηλικιας!

Αποδειχτηκε οτι ο Ντουμας ηξερε απο την πρωτη στιγμη και οι υπολοιποι που μιλαγαν με ταξιαρχους και στρατηγους, τους ελεγαν οτι το οριο θα αυξηθει!

Βρε Β... Για να μην σου πω τίποτα άλλο... Σήμερα πήραμε τηλέφωνο τον Ντούμα όταν είχε την προκυρηξη στα χέρια του και μας είπε "Δεν την περίμενα τόσο γρήγορα και με όριο ηλικίας το 28 αλλά τουλάχιστον 30"... Τι δεν καταλαβαίνεις; πριν 1,5 μήνα μίλησες εσύ εμείς μιλήσαμε αργότερα... Άντε... μας τα έχεις κανει τσουρεκια

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Κανεις δεν μπορει να σου πει με σιγουρια αν εχεις ελπιδες η οχι. Σαφως και τα μορια δεν ειναι παρα πολλα και αν εχεις ελπιδες θα ειναι σαν επιλαχον. Με λιγα λογια λοιπον εννοειται να τα κανεις τα χαρτια σου γιατι ποτε δεν ξερεις που θα φτασει η βαση. Καλη επιτυχια σου ευχομαι.
Δεα347εδ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Δεα347εδ »

Ι μακ ξέχασες να πεις και για τους δοκιμους εδ που φαγώθηκαν!
Dim

Δημοσίευση από Dim »

Καλησπέρα παιδιά αυτό με την ηλικία με έχει μπερδέψει λίγο εγώ που είμαι του 91 τι παίζει
Θ' ΜΑΚ

Δημοσίευση από Θ' ΜΑΚ »

Κι είμαστε κι εμείς οι άτυχοι με 2800 μορια που υπηρετούμε ακόμα και απολυόμαστε Νοέμβρη , λέτε να ξαναπάρει ή να τους πάρει με δόσεις ;
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Καλα Πετρο... εκτος απο το Ντουμα εγω γνωριζα οτι υπουργος θα γινει ο Χρυσοχοιδης απο τον Μαρτιο... οποιος εχει πραγματικες πληροφοριες φαινεται.. ο αλλος βγηκε και ειπε παιδια ειμαι στη Γαδα το οριο θα ανεβει 3 ετη. Ο αλλος λεει εμενα μου το ειπε ενας ταξιαρχος. Εγω απο τη πρωτη στιγμη γνωριζα οτι το οριο δε θα ανεβει, αλλα ειχα σταματησει να το γραφω εδω μεσα γιατι με εβριζαν! Τεσπα δεν εχει σημασια πλεον!

Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Καλα Πετρο... εκτος απο το Ντουμα εγω γνωριζα οτι υπουργος θα γινει ο Χρυσοχοιδης απο τον Μαρτιο... οποιος εχει πραγματικες πληροφοριες φαινεται.. ο αλλος βγηκε και ειπε παιδια ειμαι στη Γαδα το οριο θα ανεβει 3 ετη. Ο αλλος λεει εμενα μου το ειπε ενας ταξιαρχος. Εγω απο τη πρωτη στιγμη γνωριζα οτι το οριο δε θα ανεβει, αλλα ειχα σταματησει να το γραφω εδω μεσα γιατι με εβριζαν! Τεσπα δεν εχει σημασια πλεον!

Άμα δουλεύεις στον Μαρινάκη ή στον Βαρδινογιάννη λογικό το βρίσκω να ξέρεις 5 πράγματα παραπάνω κγω όπως σου είπα είχα μιλήσει με τον Ντούμα και μας είπε αυτο που σου είπα πριν... Θες να το πιστέψεις καλός... δεν θελεις; Βάλε βύσμα να γίνεις Ειδικός Φρουρός... Εξάλλου φαίνεται από μακριά ότι έχεις και το δείχνεις κιολας

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Πρωτον δε παιρνει βυσμα στη μοριοδοτηση, δευτερον δεν εχω τετοιο βυσμα.. μονο για πληροφοριες! Τριτον ειτε το πιστευεις ειτε οχι ο Ντουμας ηξερε οτι δε θα αλλαξει το οριο, ισως ελεγε οτι θα αλλαξει για να μην τον πρηζουν!
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Ένας με 2400 ή 2500 έχει ελπίδες για α κατηγορία, πως τ βλέπετε;
Diogenis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Diogenis »

Ποσες αιτησεις πιστευετε οτι θα γινουν; Στην προκηρυξη του 2011 ειχαν γινει 10.000 αν δεν κανω λαθος πες μου λιγο ξερετε κατι παραπανω;
Άβαταρ μέλους
Koumalex12
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Koumalex12 »

Αρα συμφωνα με την αποφαση και αυτοι που εχου γεννηθει το 1990 απο την ημερομηνα εναρξης και μεχρι 31 δεκεμβριου δηλαδη αυτη που ειναι τελευταιους μηνες το 1990 λαμβανουν κανονικα...
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Εννοειται ρε Μπιλ τι ερωτηση ειναι αυτη?!
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Καλά μην το λες ο 1200 το 2011 είχε 2300 μόρια... Τώρα που έχει χρόνια να βγει προκήρυξη δεν ξέρεις τ παίζει
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Bill εισαι ηδη μεσα.
Θ' ΜΑΚ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Θ' ΜΑΚ »

Κι υπάρχουμε κι εμείς οι άτυχοι με 2800 μόρια που υπηρετούμε ακόμα και απολυόμαστε τον Νοέμβρη ! Λέτε να ξαναπάρει ΕΦ ή να τους πάρει με δόσεις ;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες